гуцулка_Ксеня, ні, Оксано, не можна, голосувати можеш тисячу разів, але від тебе прийматься лише один голос! хоча я не проти, щоб за лайф голосувати можна було щодня Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
та, мені шось теж не подобається... шо це за "там де ви живете"???? там де ми живемо, 3 хв і біля арсенушки ...і ще 3хв і вже на зупиночці і ще так раз і вже в центрі... а ти зі свого останнього поверху і то довше спускатимешся :P
Quote (Povstanec)
57, ти дивись бо Law_Axiser в тринажорку ходить, а я голова організації! ;)))
як видно київстар-діджус є лідером (якщо зсумувати віддані голоси, по суті це одна мережа, просто тарифні плани відрізняються) Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
Стільки розмов про Київстар...а я хочу вже рік на нього перейти і не можу підшукати собі тариф чи якусь акцію оптимальну!!! Поділіться власним досвідом...=))) Мені ж, о Господи, подай Любити правду на землі..
micada, Ну те, що діджус гонить, не спорю, самовільна зміна умов тарифних планів, плата за з'єднання росте, хоча б навпаки мала зменшуватися. Але ж на київстарі схожа ситуація. треба створити свій тариф, Борецьінтел)) всі дзвінки членам борця безкоштовні)) Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
ну я...чи то, на жаль, чи то, на щастя, ще не така фанатка... аааххх...де ті часи, де люди писали листи і спілкувались раз в тиждень зі стаціонарних телефонів.... економія булаааааа.... Мені ж, о Господи, подай Любити правду на землі..
І телеграф наш процвітав, бо море преси він приймав. тепер же гляньте ви по всюди, ні газетки, ні листівки, лиш стоять пустенькі скриньки, І прохання на під'їздах: "Шановні мешканці, підтримайте будь-ласка вашого листоношу, передплатіть газету і викиньте мобільний телефон") І ніде правди тут подіти, той час пройшов, прогрес не зупинити!!! Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
ахаха... київстар рулить!!!! бо вічно ХТось приходить і просить передзвонити на київстар!!! бо бач йому не вигідно дзвонити!!! а в мене такий тариф крутий... що і не кожен має!!!!
А зараз на діджусі новий тарифний план «DJUICE ДРУГ» 0 коп./хв на номери djuice та 19 коп./хв на номери всіх операторів України без плати за з’єднання! Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
Лайфомани ви забули про чудесну властивість могучого КИЇВСТАРУ *130*(номер)# і ніякий тариф не потрібен через пять хвилин чи то лайф чи діджус він подзвоне Київстарівці я з вами Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі.
Діджус (бомба)!!! По 11коп на всі мережі,навіть на стаціонарні телефони!! 35коп-щоденна обонплата ..і все ...розмовляй скільки влізе!=))) також можна замовити дешеві смс...по скільки чесно не знаю,знаю ,що таке можна...
так що Лайф є - добре,а Діджус - ще краще!!))
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
знає,йому оператор говорити : "такий то абонент хоче розмовляти за ваш рахунок,чи погоджуєтеся ви?" Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.