Тема вже створена давно, а я ніяк написати не встигав))
Ну що тут писати, люблю весело проводити час в чудовій компанії, подорожувати з цікавими людьми, просто погуляти осіннім лісом, ходити на рибалку, впасти в дитинство і позапускати повітряного змія, відчути смак польоту)) А ще люблю відкривати щось нове, знайомитися з цікавими фактами))
А я з дитинства цікавлюся кінематографом.Життя без нього не уявляю.З 2003 року купую що тижня періодичні видання, різні газети та журнали в яких добре та багато пишуть про кіно.Вирізки з цих газет зберігаю, вони в мене систематизовані і впорядковані відповідним чином.За сім років назбиралося дуже багато матеріалу, бо купую видання що тижня і за весь цей час пропустив лічені випуски.Загалом величезна кількість інформації.Інколи витягую з папки рецензії за 2003 рік, перечитую.Вони так специфічно пахнуть ,і колір в них такий жовтуватий.Деякі газети вже давно закрили, а вирізки в мене є досі.Починалося все з декількох папірців, а перетворилися в великий архів.Він для мене безцінний, бо присвятив цьому архіву багато часу і вклав всю душу.Також отримав з цих матеріалів всі ті знання про кіно, які зараз маю - тисячі прочитаних рецензій без сліду не минають. Також вже на протязі шести років збираю домашню відеотеку.Зараз вона налічує близько 200 фільмів.Всі лише на ліцензійному відео.Є рідкісні видання класики, які бачив у продажі лише раз. Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
Здебільшого російська. З українським перекладом менше бо перекладлати на нашу мову фільми почали відносно недавно. До цього на ліцензійних була лише російська, та що і в кінотеатрах. Відповідно українською лише фільми що виходили в прокат останнім часом.Решта( фільми старше 5 років) - лише на російській, їх спеціально для DVD, на українську не переводять. Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
Tyler, круто,! та ти серйозний дядько люди віддані цікавості та своїм цілям у мене викликають особливу повагу! Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
Повідомлення відредагував lvivanka - Неділя, 07.11.2010, 19:56
Tyler - ти наш борцівський Довженко! дякуємо тобі))) шана і хвала!!
систематизація мені знайома - я років два збирала інформацію про своє родовідне дерево. Вийшла товста папка матеріалів: фото, копії документів, свідоцтв, похвальні листи мами тощо.. + родовідне дерево
та робота закинута за браком часу... але в цьому горить моє серце))
Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/ Іван Франко
Люблю подорожувати, особливо по Карпатах, особливо з палатками.......130 км. за 3 дні, з 30 кілограмами за плечима, вся у болоті і надзвичайно втомлена - це справжній похід в Карпати!!!! Шкода, що давно не було можливості отак, по справжньому, походити по горах....
Ще одне з недавніх моїх захоплень - пластика (роблю всякі брошечки, кульчики, кулончики, і т.д.) Щось вдається, щось не дуже....пробую, вчуся.....
я обожнюю настільні ігри!!! (та й будь-які ігри, які не належать до кумпутерних)
у моїй-нашій з Настею колекції ігор уже є: мафія розширена версія (якось треба зібратися пограти) монополія класична монополія по-львівськи ерудит ПОКЕР джанга шашки, шахи, нарди, вертеп гра "Україна" майже готова "поселенці"
а також: сокс, твістер, настільний теніс, футбольний мяч, фрізбі, дякуючи - оновився мій новий ДАРТС!
ще є багато старих дитячих ігор-брудилок))) кому цікаво, якось покажу калєкцію!
іще купезну всьогоооо))
д.с. тепер хочу Європу велику)
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
а я цілком поділяю захоплення настільними іграми:) люблю за покером, монополією чи ерудитом посидіти з друзями, пожувати чіпси, посміятись і просто поділитись новинами життя:)
ооо ..то буде з ким грати ..а то я вже з своїм татом замахався ...купа років граю і 2 рази виграв в нього і то лише томушо він телевізор дивився ....так коли партія ?