Четвер, 28.03.2024, 18:23

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Істинна мужність полягає не в тому, щоб закликати смерть, а в тому, щоб боротися проти негараздів.

 Сенека Луцій Анней Молодший
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Січень » 14 » Враження після Старого нового року: Українська вечірка-2

10:46
Враження після Старого нового року: Українська вечірка-2

Враження після Старого нового року: Українська вечірка-2

Після успішного дебюту Української вечірки-1 усі з нетерпінням чекали наступної.

Тож на Старий новий рік з хорошим настроєм, чудовими вишиванками і усміхненими обличчями  в клуб "Тортуга" прийшли зовсім різні люди, поєднанні любов’ю до всього українського. В залі відчувалася настільки приязна, позитивна атмосфера і енергетика, що здавалося, наче всі між собою давно знайомі. Під улюблені пісні Тартака, Океану Ельзи, Скрябіна, Другої Ріки та інших талановитих виконавців всі переходили в стан повної нірвани і задоволення, така розрядка тіла і душі – ліки від всіх проблем. Ну і, звісно, все це дійство не було б таким унікальним без гімну всіх українських вечірок – пісні «Полем, полем…» у виконанні М. Поплавського, під  яку починається веселе божевілля і гучні співи.

На цій вечірці, як і на по попередній, відбувалися веселі танцювальні, розважальні конкурси, які дозволяли не тільки спробувати свої сили у боротьбі за прихильність публіки, кмітливість і оригінальність, але по завершенню  щедро обдаровували чудовими призами переможців: квитки на каток «Медик», українські книжки на різдвяну тематику, квитки в аквапарк «Пляж» і боулінг. Не обійшлося і без смаколиків в якості канапок з гостренькою козацькою гірчицею і справжнім українським сальцем. Тож переможці тішилися, а інші ковтали слинку і кусали лікті від тихеньких заздрощів :)

Ще однією цікавинкою-сміховинкою, по складеній традиції, був виступ команди КВК «Карамболь».  Загалом вечірка тягнулася до 6 ранку, а народ не переставав забавлятися і танцювати. Тож цю вечірку без перебільшень  можна вважати ще одним успіхом!

Підтвердженням став і той факт, що вражень,  спогадів і емоцій всім вистачало ще на тиждень-два. Українці – вміють забавлятися від душі.

 

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1225 | Додав: hummy | Теги: проекти, українська вечірка, дозвілля | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024