Четвер, 25.04.2024, 10:18

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Хто хоче жити - повинен боротися,. хто не хоче чинити опір у цьому світі вічної боротьби, той не заслуговує права на життя!

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Квітень » 10 » Перші загальні збори ЛОГО "Борець": юхууууув! :)

12:27
Перші загальні збори ЛОГО "Борець": юхууууув! :)
Перші загальні збори ЛОГО "Борець": юхууууув! :)
9 квітня 2010 року.18.20. Загальні збори Львівської обласної громадської організації "Борець".

   Помаленьку починають сходитися учасники та займати свої місця. В очах видно щирий запал і зацікавленість, а на обличчях стараються приховати приємну схвильованість. Нарешті, як всі зібрались (людей 25),  лунає традиційне "Слава Україні". "Героям Слава!" -   дружно відповідають всі присутні. Загальні збори оголошуються відкритими.
   Починаються вони з представлення голови організації, заступників, правління ЛОГО "Борець", а далі решта учасників розказують декілька слів про себе. Голова зборів та організації Севастіян Вонс розповідає про неї, її діяльність, права та обов'язки учасників, напрямки роботи, відповідальність окремих членів правління, проекти, що вже відбулись.
   Серед них : студія "вГолос", фестиваль "Покрова", "Українська Вечірка-1, 2", акція  "Акт злуки - тримаймося за руки", фестиваль "Підкамінь", "Сходження на Говерлу", "Гаївки - 2010" і багато-багато інших.
   Поступово в нових учасників зникає страх перед новою і невідомою Львівською ОБЛАСНОЮ! громадською організацією, встановлюється дружня й невимушена атмосфера. Вони розуміють, що перед ними звичайні , небайдужі люди, патріоти, в яких немає надмірного пафосу, честолюбства чи пихи, а тільки любов до України і бажання зробити для неї щось корисне.
   Далі розглядались майбутні заходи, котрі плануються здійснюватись організацією. І ось тут учасники зборів виявили щиру зацікавленість і запропонували свою допомогу у таких проектах, як Школа тренінгів, захід до Дня Матері, створення шкільних осередків громадської організації "Борець", початок діяльності Кіноклубу та ін. Крім того, заявили про бажання вступити в ряди Львівської обласної громадської організації "Борець" і готовність працювати в названих напрямках .
   Цього дня лави "Борця" поповнились ще на 8 членів.
   Після цього обговорили перспективні плани організації, внутрішньо-організаційні питання, а також ті питання, які найбільше хвилювали.
   По закінченні зборів чути традиційне "СлаваУкраїні! Героям Слава!", але учасники ще не розходяться, а намагаються закарбувати цей момент на фотографії як пам'ятку початкові своєї громадської діяльності.
   Йдучи додому, вони випромінювали неприховану радість і захоплення, готовність до співпраці, почуття себе частинкою чогось більшого, що здатне перевернути гори і змінити світ на краще, з вірою, що разом зможуть цього досягнути.
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1312 | Додав: Versus | Теги: збори, історія Борця | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024