Субота, 27.04.2024, 10:41

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Здається, боротися з дурістю - настільки ж безнадійна заняття, як боротися з космічною пусткою. Вона береться нізвідки і не зникне ніколи.

 Олексій Гришанковм
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Загальні збори першої п'ятниці жовтня

02:13
Загальні збори першої п'ятниці жовтня

Загальні збори першої п'ятниці жовтня

У перший жовтневий вечір на вул. Січових Стрільців звучав характерний сміх молодих прогресивний людей, для яких о тій годині робочий тиждень ще зовсім не закінчився…


   У п'ятницю, 1 жовтня, о 18 год. розпочалися чергові Загальні збори членів Львівської обласної громадської організації "Борець". Таке  офіційне речення, але така неофіційна атмосфера панувала перед студцентром, де збирались потроху борці. Гучні привіти, обійми, численне "як справи?". Врешті великою веселою компанією піднялись по сходах у власне студцентр, який гостинно нас зустрів. Не дарма кажу гостинно, бо саме у гостях потрібно роззуватись ;). Розпродаж взуття у коридорі і різноманіття шкарпеточок у головній кімнаті, де скоро мали розпочатись збори.

  Ми жваво обговорювали останні новини із життя один одного, поки члени правління ще вирішували деякі свої справи. Та галас одразу вщух, коли залунав усім знайомий голос голови організації і попросив: "Прошу всіх встати! Слава Україні!". "Героям Слава!" - хором відповіли ми і посідали. Загальні збори можна вважати відкритими. На порядку денному розглядались внутрішньо-організаційні питання, наші проекти, дозвілля борців, але найпопулярнішою темою цих зборів і серйозно, і жартома був наш сайт. Змінили концепцію виставлення новин на сайті, обговорили відвідуваність та пропозиції щодо нових "фішок". Також "пройшлись" на зборах по координаторах проектів, заохотили до сумліннішої роботи, якщо можна так сказати)).

   Важливою темою було обговорення щорічного фестивалю "Покрова", який проходитиме з 11 до 17 жовтня, а також Української Вечірки, 13го числа. Відбулось активне здавання членських внесків :) і купування білетиків на вечірку. Після закінчення зборів борці ще трохи сиділи в студцентрі, обговорювали різну всячину, а потім вирішили влаштувати культурну міні-програму-прогулянку ;).

   Отже, ті, хто залишився, напевне, отримали чималий заряд позитивних емоцій з того вечора. Дружньо ми пішли в напрямку до Оперного театру, де на площі Львівський академічний духовний театр "Воскресіння" ставив вуличну виставу "Містерія Пінзеля" в рамках 10го міжнародного театрального фестивалю "Золотий Лев-2010". Вибороли ;) (ми ж борці ) собі місця у першому ряду серед людей, яких,  до речі, було чимало, як дітисьок, так і старших. Було досить цікаво спостерігати за персонажами, красиво одягненими, декораціями, світлом та музикою. Жаль, що ми не потрапили на початок вистави, тому трішки важко було вловити суть, але, незважаючи на це, ефект актори справили.

   Та на цьому наша нічна прогулянка не закінчилась. Перший тиждень жовтня у Львові проходить ще один дуже цікавий фестиваль флюоро-арту Lviv Lumines 2010. У Львівському Палаці Мистецтв відвідали ми виставку робіт із матеріалів, що світяться в ультрафіолеті, а також флюоро боді-арт побачили. Було досить незвично побувати на такій виставці і водночас надзичайно цікаво. Майстерність виконання авторами своїх полотен і їх світобачення, відображене у цих малюнках, вражало. Модний дизайн приміщення і відповідна музика допомогли відчути атмосферу цього мистецтва на всі 100%. Думаю, по дорозі додому усі були задоволені.

   Далі сміялись і балакали. Хто про Францію, хто надавав цінні психологічні поради чи просто обирав колір майбутньої домашньої тваринки, хто пропонував цукерки або просто поповнив бюджет Чудо-печі. ;)  Порозбігались по маршруточках, по домівках…

Перший жовтневий день пройшов доволі тепло… тепло, бо з друзями, бо з борцями. Холодний вітер осені нам не загроза. До наступних загальних зборів, борцята.. ;)

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 857 | Додав: Ir4uk | Теги: дозвілля, збори | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 8
8 micada  
0
цікава статейка... smile
а я ще потім 40 хвилин чекала на маршрутку...бррр...як згадаю wacko і співала "ЧИ ТЕ ТОГО ВАРТЕ"... biggrin

7 Mrijnyk  
0
))))вав)))файно написала)))молодці борці))

5 inkvizutor  
0
крууууууууууууууууутооооо
а Франція рулить!!!

д.с ти забула як тебе садили на маршутку!!!


6 Ir4uk  
0
тобто не відпускали на маршрутку cool

4 Лілейка  
0
Файно, Іринко!!!
smile

3 hummy  
0
гарно все описала Іруська, молодчинка!! specool

"чи просто обирав колір майбутньої домашньої тваринки" brows

той день був справді гарним, цікавим і дружнім!
дякую всім за кУмпанію punk


2 Ir4uk  
0
і в мене не паше чат... повідомлення які я пишу зникають кудась!! ааа
всі змовились....
кароче я спати )

1 Ir4uk  
0
фотку додайте самі , бо в мене нема такої влади як виявилось... http://i51.tinypic.com/2gyapgp.jpg ((

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024