Четвер, 28.03.2024, 16:40

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

У майбутньому ми будемо боротися за ті речі,які зараз без вагань викидаємо у смітник.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Травень » 31 » Зп-дНд: ДЕНЬ ПЕРШИЙ

22:27
Зп-дНд: ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Зп-дНд: день перший
28 травня стартувала наша дуже позитивна і особлива акція "ЗА поцілунок – дітям НА дарунок”.

   Особлива тим, що такого до нас ще ніхто не робив, і тим, що ми вперше займаємось такою благодійною справою. До Міжнародного дня захисту дітей ми підготували проект, спрямований привернути увагу суспільства до проблем багатодітних сімей. Акція триває чотири дні, впродовж яких волонтери реалізовують акцію в ЛНУ імені Івана Франка (в п’ятницю і понеділок) і в центрі міста (в суботу та неділю).
   Першого дня волонтери збирали кошти в університеті Франка. Всього розпочало акцію сім пар, які дуже вдало фінішували (про це згодом :)). Мотивацією для волонтерів було, перш за все, допомога дітям, проте десь на обрії думки пам’яталося, що тій парі, яка збере найбільшу кількість грошей за день, дістанеться класнючий приз-сюрприз :).
   Власні враження: студенти – дуже крутий народ, вони з великим розумінням ставились до нас, волонтерів, радо підставляли свої щічки, а то й самі тяглися поцілувати smile і гаряче підтримували наші зусилля допомогти дітям, їхні пожертви були щедрими. Не так бадьоро нас зустріли, на жаль, звичайні перехожі, які з подивом, а іноді байдужістю відверталися. Ну, було і таке.
   Зате ми отримали масу позитивних, красивих емоцій, а також певний багаж особистого досвіду спілкування з незнайомими людьми – і головне, долучилися до благородної місії і за зібрані нами кошти діти будуть тішитись з нових іграшок або шкарпеточок, які за інших обставин могли перейти у купівлю кимось парфумів чи додаткового гламурного пояска чи чого-небудь такого, без чого ми спокійно живемо і залишаємось людьми.
Повні захоплення оченята, нескінченний потік слів-вражень і втомлені щирі усмішки – такими прийшли наші волонтери у студентський після закінчення "зміни”. У коробках дзеленчали копійки, а з деяких скриньок ледь не вилазили гроші :). Ото постаралися!!!

   Тому від усього серця дякуємо, наші свідомі волонтери, що ви у нас є! І дякуємо усім доброчинцям, які підтримали нашу акцію!
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 971 | Додав: myrchatko | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024