П`ятниця, 26.04.2024, 02:10

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Жити стало веселіше: з еліти потішаються, з законів сміються, з боротьби із корупцією та злочинністю — помирають від сміху.

 Олександр Перлюк
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Серпень » 07
Говерла - Петрос. Заїзд перший
Гей-гу, гей-га, таке-то в нас життя.
Наплечники готові, прощай, моє дівча!
Сьогодні помандруєм. Не знаємо й самі,
Де завтра заночуєм, чорти ми лісові!

    В такому бойовому дусі розпочалась наша мандрівка у гірський табір Борця. "Темна нічка гори вкрила, полонину всю залила" а ми не піддаючись сну зиркаючи на "спеленаного" Міккі Мауса, відточували свій дзвінкий сміх. Далі, по прибутті, нам довелось сміятись ще дужче, коли втрамбувались у кузово нашого "смертельного таксі" і гайнули стрімкою дорогою до місця таборування. Як там нами не трясло, кидало, перевертало і мало не викидало за хиткий борт кузова - задоволеними були усі, хто від МЕГАвеликого викиду адреналіну в кров і ще чогось кудись;), а хто від омріяного відчуття твердої землі під ногами;)
    Ознайомившись із напрочуд красивою місцевістю взялись за діло: хто ставив намети, хто розводив вогнище, хто лагодив канапки, а хто ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1338 | Додав: lvivanka | Дата: 07.08.2011 | Коментарі (3)

  З Днем народження!
У цей літній серпневий день борці вітають Назара Маланчука з Днем народження. Всі-всі, хто зараз піднімається на Говерлу, хто відпочиває вдома, зібралися, щоб побажати іменинникові багато-багато всього, а саме:

Севастіян Вонс: "Всього найкращого!" :)

Галя Гнатюк: "Назарко, от Ти на рік молодший за 2012 і на два від 2013, і... ні, я не повторюю математику, лиш бажаю Тобі бути завжди молодим, енергійним, сповненим цікавими ідеями, задумами, планами... які б обов'язково збувались, тішили б Тебе, Твоїх рідних, друзів... Бути завжди в хорошому гуморі, сповненим сил до праці, любові;) і щоб камера в потрібний момент завжди була під руками;) Вітаю!"

Мирослава Зінько: "Вітаю з днем народження!!! Нехай серце радіє кожній миті життя, вітер ентузіазму завжди весело дме у спину, бажаю багато радості, здоров'я, залізної витримки, сили боротися з труднощами, віри і кохання!"

Юля Дорморез: "Вітаю! Бажаю, щоб кожен день ти прокидався з натхненням до нового дня, щоб займався любимою справою і вона тобі принесла великий успіх. Ну і ще бажаю веселого життя, щоб було що на старості згадати. І зустріти свою половинку))))))"

Оксана Кулиняк: "Назаре, вітаю! Щоб сценарій твого життя, незважаючи на всі труднощі і негаразди, мав побільше щасливих моментів, а ти (як головний ГЕРОЙ;)) завжди захоплював глядачів:)))" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1691 | Додав: Лілейка | Дата: 07.08.2011 | Коментарі (5)

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024