Субота, 04.05.2024, 14:55

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Я Борець! І мій найважчий бій - з собою!

 невідомий Севастіян
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Січень » 12 » Декілька слів про безДіяльність

02:43
Декілька слів про безДіяльність
Декілька слів про безДіяльність

І ось уже ледь не усі свята залишилася позаду - і Новий Рік, і Різдво Христове, і навіть мій День Ангела. У багатьох тепер розпочалася сесія чи скоро розпочнеться, а хтось уже й на канікулах чи приступив до щоденної праці.  Але не про очевидне піде мова - декілька слів про головне - безДіяльність Організації і кожної маленької і водночас великої частинки її - про нас, борців.

    Сідаючи за кумпутер, не було задньої думки писати цю статтю, але випадково попав "вкакашках" на сторінку борця Віки і зауважив дотепний, скажімо, контекст, який і змотивував появу цієї статті. Забігаючи наперед - пробачте за критику, не вимагаю від когось того, що не вимагаю від себе, керуючися думкою - зумів я, зуміють інші, зуміли інші - зумію я. Але, отже:

      1. САЙТ ОРГАНІЗАЦІЇ - в однієї знайомої нещодавно прочитав кумедний статус - "якщо вас немає в інтернеті, вірогідно, що вас взагалі немає" - веду до того, що більшість з нас має доступ в інтернет, хтось постійний, хтось через день, а хтось і дуже рідко - у будь-якому доступ (не влучно римується за Франком зі словом "поступ") є! Продовжуючи думку, кожен з нас (100%) зареєстрований "вкакашках", і КУПУ (саме КУПУ) свого часу там проси...пає (кортіло пальцям набрати інше слово, стрималися, бідаки). І ось виникає запитання - а чому не можна зайти на сайт ТВОЄЇ організації? А якщо вже зайшов - то чому б не взяти активну участь в обговореннях на форумі, чи просто статей на головній? А особливо тих тем, які потребують багато різних думок? Признаюся чесно - це не потрібно ні Севастіянові, ні Тарасові, ні Мар'янові - це потрібно для Організації - тому що сайт виступає онлайн-комунікативним центром спілкування борців, бо якщо ми велика команда - ми повинні спілкуватися, чи не так? Я не волію отримати виправдань, просто хотів би бачити активності від наступних борців: Андрій Крижанівський, Олексій Пажун, Марта Браіловська, Богдан Гусєв, Олеся Міхневич, Оля Мартиник, Богдан Головацький, Інна Нагорна, ТАРАС ПІДГАЙНИЙ і СЛАВКО ШЕВЧУК (от за вас дивно, що ви в цьому списку), Марина Швед, Остап Ільницький, Оля Бонцаль і Андрій Вонс - 14 осіб. Хочу бачити вашу активність. Мій вибір - Борець, ваш?

     2. ОФІС ОРГАНІЗАЦІЇ - ну ось уже майже завершені ремонт і облаштування офісу нашої організації. Зразу ж - ДЯКУЮ усім, хто допоміг це зробити, хто вклав туди свій час і працю, а особливо: борцям Тарасам Гемі і Гері, сім'ї Каличакам, Мар'янові, Олегові і Назарові, Климу, і дівчатам - борцям Насті, Лілі, Віці, Мирославі, Оксані Кулиняк, Христі Рутар і Оксані Петрик. Велике Вам дякую. Не хочу говорити про тих, які не допомогли ні краплі... Для себе визначив вкотре, на кого справді можна покластися, не лише в організації, але і в житті. Але вернімося до офісу - хочу і заоХОЧУю створити з офісу іще один комунікативний центр спілкування, але уже "живий" - заходьте туди, пийте чай, грійтеся, спілкуйтеся, приносьте печиво, відпочивайте, просто приходьте і читайте книги, пишіть домашні чи переглядайте фільми з ноутбуку. Та ще декілька слів, для тих, хто не був там останнім часом - пересування по офісу відбувається тепер лише у ТАПОЧКАХ (тому не соромтеся туди приносити тепер свої тапочки), у великій кімнаті стоять два дивани і на підлозі постелений великий килим (вам сподобається), є достатньо крісел, щоб умістити велику кількість людей, тому не бійтеся - сісти буде де! Перша кімната - у нас кухня, тут можна собі приготувати чай і, немов вдома, полялякати з цьоцею! ;) У нас вже є свій холодильник - тому не соромтеся приносити морозиво! БАГААААТО морозива! Діючі туалет і умивальник, що забезпечують і "тягар" з душі скинути або злити, та й руки після того вмити! ;) В офісі - насправді зараз затишно, але щоб там було справді остаточно гарно треба буде ще трішки попрацювати, до чого і запрошую усіх - буде клич - озвіться і прийдіть помогти. Правила безпеки і поведінки будуть вивішені у самому офісі (щодо газу, води і так далі). Ледь не забув - в офіс з дому приніс покер, монополію, Україну і мафію - тому збирайтеся і насолоджуйтеся цікавими іграми. ;)

     3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ - знаю, що я вже набрид зі своєю постійною здоровенною писаниною, але... Тут хочу написати про декілька організаційних питань:
     - кураторство борців - нещодавно на форумі з'явилася, можливо, дещо дивна тема, яка навіть могла когось і обурити. Хотів би трішки роз'яснити ситуацію з цим нововведенням в Борців. Борець - це середовище для розвитку особистості в патріотичному дусі, любові до Бога, розвиток лідерських якостей, життєвого досвіду, праці над собою. Та чи може відбуватися усе це, коли в організації буде хаос? Мабуть, ні. Тому було введено кураторство Борців - кожен Член Правління, Голова і двоє Заступників отримають в ході роботи однакову кількість борців, яких буде навчати, координувати, розвивати і працювати з ними, відповідно і нестиме відповідальність за них і їхню роботу. Це дасть змогу не критикувати дії людини, яка вперше щось координує, а дати прочухану кураторові, який не навчив, не підказав і так далі. Також це відсіє слабаків і боягузів, які і не повинні бути в Організації такій, як Борець. Та й врешті - це хороша робота і гартування для Членів Правління. Можливо, спочатку не усе йтиме гладко, але й Рим не будувався за один день... Підсумовую - після 13 січня кожен Борець (і ті, хто на випробувальному) повинні записатися до одного з восьми Членів Правління і таким чином буде створено 8 команд. І я упевнений, що реалізувати цю ідею в дію нам вдасться, але за умови, що  усі з відповідальністю і серйозністю поставляться до неї. Про що і прошу вас. Іще - дякую Тарасові Гемі за хорошу ідею - +1.
     - трішки іншого - зараз серед членів правління йде підготовка до хорошого внутрішнього навчального заходу, який допоможе і розвине багатьох в напрямках нашої громадської роботи. Також в цьому місяці відбудуться Загальні Збори, присутність на яких дуже потрібна, коли і де - буде повідомлено заздалегідь. Нагадую про фотоархів - хто має фотографії з заходів Борця - будь ласка організуйте, щоб вони були у ньому.

     4. ІЛЮСТРАЦІЯ - особисто, набираю команду, яка буде помагати в роботі з фотоматеріалами і взагалі роботи Ілюстрації, як такої, гарантую оригінальний підхід до роботи, навчання, щиру критику, корисні знання і ПОВНУ зайнятість! ;)


     Хочеться сказати усе і зразу, але - читати усе це, мабуть, дуже нудно, тому завершую:
     Борець - це не Севастіян, це не Гемик чи Каличак - це кожен із нас, це кожен, хто в анкеті написав "Героям Слава!", бо лише разом ми доб'ємося успіху і хочу, щоб кожен з вас відчув, що він частина великого механізму, який ми запустили уже дуже давно.

     Будьте розумні.

Без злоби
голова Львівської обласної громадської організації
"Борець"
Севастіян Вонс

 

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1818 | Додав: Povstanec | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 32
32 myrchatko  
5
причина то дріб'язкова, але вона характеризує дуже багато моментів. Я буду жорсткою(.

По-перше, "так от, мабуть всі знають, що на самому початку.." - всі це хто? До нас прийшло багато нових людей і за останній час всі борці не те що не знають про таке, але і взагалі тебе не знають. Для цього треба бути на Загальних зборах принаймні.

По-друге, неправильні повідомлення - це оффтоп, кожен, хто користується форумом, проходив через це, коли писав не в тій темі, не по суті, дурниці і т.д. Щоб іншим людям було зручно читати, щоб форум відповідав поглядам організації - це логічно і очевидно, ти сам це знаєш.

Третє, "після того сайт для мене став малокомпетентним джерелом інформації" - сайт не впав нам з неба і вся інформація з'являється завдяки роботі людей, які вкладають сюди величезну купу свого часу! І це ти теж знаєш. Так от додавати інформацію може кожен борець, бери і вклади, зроби цю інформацію компетентною, потрудися. Хто це робив, сам, без "додай, будь ласка, на сайт, там так багато, а я шось не маю часу читати, як то додається... а чого ні..." знає, як це легко.
Це, зрештою, наплювати в душу тим людям, не знаєш, як це, не робив, то принаймні поважай те, шо бачиш і читаєш.

Четверте, "найпопулярніший форум "просто потриндіти" і головна сторінка, ще анекдоти почитати можна, вроді все)"
Звичайно, а про що тобі говорити в темі Ремонт офісу? Чи в темах про заходи, в яких ти не береш участі?

Борець - це свідомий вибір, це довіра. Це виховання. А ти це виховання попускаєш такими, ніби між іншим, речима.


31 Андрійко  
0
Добре і шо ти хочеш шоб я написав? Шось типу "Славко ти поганий хлопчик не роби так"? Я поділяю дві сторони когось більше когось менше. І стосовно цього я можу поговорити зі Славком не тут!

29 Slavko  
-1
тема вичерпана, не бачу подальшого сенсу для суперечки, можете далі продовжувати без мене.

30 Povstanec  
0
А ти десь писав?
Писала мала дитина з примітивним мисленням, а не ти, тому різниці чи писатимеш ти чи ні - я не бачу!

22 hummy  
5
Хотіла відповісти на Славкові слова ще вранці, проте спішилась і відклала це до вечора. Тож пишу не тільки з прохання Севастіяна.

По-перше, наш сайт - це один з найпотужніших комункативних центрів всієї організації, саме тут народжуються проекти, нові ідеї заходів, проходить організація, повідомлення новин, дискутування щодо різних тем і так далі. Тож як можна називати таку інформацію "некомпетентним джерелом"? Ти ж сюди не заходиш про погоду читати і бачиш неправильні прогнози... Тут є те, що стосується кожного борця зокрема. Якщо не маєш бажання бути в курсі новин організації, то це здається не проблема сайту...

По-друге, правила форуму були створені не просто так, а через те, що в них виникла потреба, і вони є вдосконаленням процесу спілкування. Я особисто заходжу на сайт щодня і читаю всі оновлення щодня і жодного разу в мене не виникало відчуття, наче розмова обірвана, не сходиться і так далі. Видалення постів не є настільки частим явищем, але необхідним, якщо людина відходить від теми або неправильно оформлює свою відповідь. Повторюю - це вкрай рідкісне явище... Яке мені і, думаю, іншим активним на сайті людям не заважає спілкуватись на форумі.

По-третє, читати головну сторінку і розділ "просто потриндіти", як на мене, не ідентифікує тебе, як борця, адже для цього може зайти на наш сайт будь-хто далекий від борця, щоб щось почитати на дозвіллі...

Тож, раджу тобі переглянути своє упереджене ставлення і докласти хоча б мінімальних зусиль, щоб прочитати оновлення щодня і дати на них свій відгук.

Говорити про мінуси кожен може, а критикувати - це взагалі будь-хто...але, знаєш, є люди, які працюють над сайтом, додають новини, ведуть теми і зрештою й дописують свої думки...а ти своїм дописом висловив явну неповагу і байдужість до їхньої праці. Тож для того, щоб висловлювати своє негативне ставлення, принаймні зважай на цей факт. От коли сам докладешся до цієї праці, тоді й твоя критика сприйматиметься по-іншому чи то пак як від компетентного користувача.


23 Slavko  
-2
хехе, ще одна стаття в статті))) Настя, почитай допис Маряна, а саме слова:
Quote (Versus)
але це всього на всього його імхо

кожен має право на свою думку і може її вільно висловлювати, тому не бачу сенсу так бурно реагувати wink

24 hummy  
0
мта....
треба розрізняти ситуації, в яких ти просто висловлюєш думку і ситуації, коли ти маєш певні обов"язки, яких не виконуєш...

26 Slavko  
-4
без коментарів... Настя сьогодні зла)

28 Povstanec  
2
На відміну від Тебе Настя пише влучні і доречні речі. До яких варто, відкинувши банальний примітивізм і безпорадний усміх, прислухатися.

Щодо куратора - я чекаю його реакції.

Ще 5 членів правління не написало нічого, я наполягаю!


25 Povstanec  
0
Чекаю коментар твого куратора.

27 Slavko  
-1
куратор мабуть ще не мав часу зі мною попрацювати, так що нема чого його втягувати)

18 Slavko  
-4
Quote (Povstanec)
СЛАВКО ШЕВЧУК (от за вас дивно, що ви в цьому списку)

еххх, нічого дивного... пояснюю своє небажання активно брати участь у темах на форумі.
так от, мабуть всі знають, що на самому початку, коли тіко створили сайт в мене зовсім не було доступу до нього... мусив заходити на Борець через проксі. Проксі то все добре, але дужжже повільно, що і відобразилося на моїй активності... згодом питання вирішилося, перепрошив роутер і все запрацювало... але... почав я перечитувати по трохи теми... в яких "неправильні" повідомлення як ви всі знаєте видаляються, от і виявилася остаточна проблема, читаєш тему і то то саме що читаєш книжку де де-не-де повиривані сторінки... потім ще було раз пробував комусь щось доказати опираючись на дані з сайту, то отримав відповідь типу: "ти всього не знаєш..." чи якось так, точно вже не пригадаю... після того сайт для мене став малокомпетентним джерелом інформації. Ось такі то пироги)))
P.S. на сайт заходжу практично кожен день, найпопулярніший форум "просто потриндіти" і головна сторінка, ще анекдоти почитати можна, вроді все)

19 Povstanec  
0
самовпевнена відповідь. Славко, ти помиляєшся.
І хотів би, щоб члени правління не змовчали на цей коментар, а також його прокоментували.

20 Slavko  
-3
та ні, просто сказав як є)))

21 Versus  
1
а шо тут коментувати, причина якась дріб'язкова, а пояснення тим більше

17 Anasko  
0
варте уваги!
гарна стаття)

16 Нескорений  
0
+1 Файно написав!

15 Лілейка  
2
Для себе вже давно вирішила, якщо маю можливість зайти вконтакт (ти це назвав дуже правильно), то тим більше маю можливість зайти на наш сайт.

Кумедний опис оновленого офісу, де є досить всього необхідного, щоб там було затишно smile
Щодо Ілюстрації, то не знаю, чи зможу суттєво допомогти, хоч була на заняттях:(

Дуже щиро!
ТИ МОЛОДЕЦЬ!Зумів ти - зуміють борці!


13 myrchatko  
5
обожнюю його статті, таке тепле, батьківське навіяло, що хочеться пригорнутись до руки..))

чекала, коли хтось напише 13тий коментар, ваша забобонна, ну нічо wink wink


12 inkvizutor  
0
ех.. моя ти безталанна бездіяльність!

9 Андрійко  
0
класно ти моє прізвище аж 3 рази засвітив biggrin я тепер популярний

8 Viktoriya  
0
Povstanec , в котре переконуюся , що ти кльовий лідер !
Гарна стаття!Горжуся happy

7 Klym  
0
ого севастіяне ти мене перший раз похвалив? кльово cool

6 KypIDon  
0
Щодо ілюстрації, коли це буде відбуватися, тобто в яких числах?

10 Povstanec  
0
Олеже, в статі йде мова не про уроки фотошопу, а про команду Ілюстрації, яка робитиме афіші, різні дизайни, навіть того ж сайту і так далі. А відбуватиметься це постійно.

11 KypIDon  
0
Я зрозумів, що не про уроки, зголошуюсь допомагати з цим yes

5 гуцулка_Ксеня  
0
а в офісі справді дуже затишно wink

ну і погоджуюсь з попередніми коментарями))


3 Maestro_Dirk  
0
Та що там якийсь Новий Рік чи навіть Різдво, тут же твій День Ангела навіть позаду smile
За фотку Вікторії і тобі +1)
До речі, щодо Ілюстрації - зайди на гуртом, там цікавий матеріал виклали на головній (поки що на першій сторінці)!

4 Povstanec  
0
ну а як wink

2 hummy  
4
гарна стаття! А головне: маю надію, що вона зачепить усіх, особливо тих, яких вона найбільше стосується.
Горджусь нашим головою.

1 Povstanec  
3
http://borec.at.ua/News2/004.jpg
хто не догадався, як переглянути фото до статті.

14 Лілейка  
0
о, за то дякую)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024