Субота, 04.05.2024, 16:04

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Все те, проти чого ворог бореться, ми повинні підтримувати, а проти всього того, що ворог підтримує, ми повинні боротися.

 Мао Цзедун
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Наша діяльність
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »
Оксанко, з днем народження тебе!

Всі друзі та знайомі, а в даному випадку - Борці, вітають це миле мале, яке вже виросло і стало красивою,  розумною, милою.. (цей список довгий, тому я трошки пропущу)... хорошою дівчиною :) Вітають та надсилають найщиріші свої побажання!

Лілейка: "Бажаю в першу чергу міцного здоров'я! Наснаги до подальшої громадської роботи! Нехай поруч у потрібний момент будуть дорогі тобі люди, надійні і щирі! Worry less! Smile more! :)"

Юрко: "Такс, бажаю Оксані звершень тих, яких прагне, тих, про які через всякі буденності життя забулося, і тих, на які надихатимуть рідні і друзі, а найперше - душа. Ну і багато світла для темних провулків ;)"

Андрійко (Клим):"Оксано! Хочу побажати міцного борцівського здоров'я .. і коли ти бачиш перед собою миску бульйону - Борись!!"

Оксана П: "Ксеню, завжди залишатися такою чарівною дівчинкою, щоб сльози на твоїх оченятах з'являлися тільки від радості, щоб біля тебе завжди були вірні друзі, які любитимуть і розумітимуть тебе, а ще, щоб ти була здоровенька, щасливенька і кохана. Хай все, що тобі побажають, здійсниться!"

Тарас П: "Бажаю багато радості в житті, веселих моментів, щастя, здоров'я і всього доброго)"

Пишучи цю статтю, я згадала, що саме через тебе я дізналась про ЛОГО "Борець", прийшовши в організацію як волонтер, саме ти запалила в мені цікавість до акції, а в подальшому і до цих чудових людей, Борців, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1208 | Додав: Viktoriya | Дата: 02.02.2011 | Коментарі (13)

Вітаємо нашу борчиню!
Ще раз вітаємо тебе, Оксанко, з твоїм сама знаєш чим, з Днем Народження ;)

Галя: "Оксанцю, вітаю з уродинами!!!
Божої ласки, ангельського супроводу по житті, щоб будні були, як свята, а свята, як відпустка, миру, душевного спокою, любові, підтримки від близьких та друзів і багато-багато посмішок!"

Христя та Марина: "Бажаємо погожих днів. Ясного неба, щоб зорі і сонце плекали тепло. Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких, як дно океану. Великого щастя без зла та обману."

Андрій (той, що Тарас): "Так як ти в моїй групі, тому мушу привітати тебе з днем народження, але не буду тобі нічого бажати, я просто хочу тобі подякувати за те, що ти є)))) за те, що ти ще одна сонячна людина в моєму житті))"

Мар'ян: "Щоб в житті було побільше білих смуг і приємних моментів"

Трошки додам
від себе: Здоров'ячка тобі, щоб були сили робити подвиги, настрою завжди позитивного! І побільше тобі хороший людей на твоєму життєвому шляху! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1026 | Додав: Viktoriya | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (10)

Щедрий вечір, Добрий вечір!

"Щедрий вечір, Добрий вечір..." - останні слова репетиції і в дорогу!

   Кумедні випадки в дорозі, як от слухання шансону з підспівкою із власного програвача, проїзд в маршрутці у кількості більше 20 стоячих (загальна пасажиромісткість становить 18 осіб), пошук хреста в Підбірцях, пробіжка кросу до двох маршруток в напрямку Сокільників і в кінцевому результаті болотяниста дорога, яка не завадила борцям (а нас було 17) гарно провести час, щедруючи щастя на Новий рік та прославляючи народжене Дитятко.

   Далі слова зайві, тому хай скажуть ті, яким щедрували. Пряма мова: "Давно чула від Оксанки цікаві розповіді про нових друзів з організації "Борець". Про проекти, про цікаві забави молодих людей. Тож, коли почула від донечки, що борцівські друзі завітають до нас у гості та ще й щедруватимуть, дуже зраділа, що нарешті зможу побачити всіх не лише на фото, а й вживу. Чесно кажучи, такого гарного щедрування я ще не чула. ... Читати далі »

Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1564 | Додав: inkvizutor | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (15)

Вгадай борця: кві-кві :)
На поріг до борцят ступив понеділок, а це означає *звуки барабанів: тудудудудум*, що сьогодні я і Мирося продовжуємо  нашу довгоочікувану рубрику "Вгадай борця". Тож маємо нагоду знову перевірити те, наскільки добре ви знаєте, що за таргани бігають в головах наших борцят :)
Спершу про правила: оскільки ви дуже спритно засікли нашого Мар’янка і показали себе як майстри вгадувальної справи, то ми з Миросею поміркували й вирішили наступне. Щопонеділка виходитиме стаття "Вгадай Борця" і кожен з вас матиме лише одну спробу, щоб вгадати, про кого йдеться, далі в четвер ввечері ми відкриватимемо таємницю і після цього закликаємо написати, які саме риси видали ту людину, що таке найхарактерніше для неї вам відомо тощо. Самі розумієте, що тій людині це буде цікаво знати, а на місці особи Х, яку всі відгадують, буде кожен з вас, тож усе це в ваших інтересах :) Будьте активними у відгадуванні, бо навіть в цьому вас ще чекає купа сюрпризів :)

НА СТАРТ, УВАГА, РУШ!!!
   Сьогодні наша розповідь стосуватиметься бравого хлопаки, що вміє своїм співом звеселити і втішити будь-яке дівоче серце. Особливо варто відмітити його працелюбність і наполегливість, добродушність і сильні руки. О так, дівчата, можете потрохи вмлівати :) Але це ще не все, адже справжньої родзвинки йому додає почуття гумору і веселі жарти, мовляв: якби він сміхом заробляв на життя, то мільйонером би не став, проте тисячонером точно! Передавала через мене йому Цьоця велике дякую, тож маєте підказку: ремонтні справи для нього то є як у класики бавитись :)
   Якщо вам вдасться попасти в гості до нашого загадкового борця, то він неодмінно пригостить вас банановим коктейлем власного приготування, але лише якщо ви принесете йому в якості гостинців квашену капусту і печінковий торт. Бо саме ними він любить посмакувати :) Проте перед тим як завалюватись до когось в гості, треба людину краще пізнати і так би мовити "втертись в довіру". Майте на увазі, що одягнутись вам краще у чорно-зелений одяг, пограти з ним у показуху чи Heroes of might & magic III, подивитись "Піратів Карибського моря", ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1572 | Додав: hummy | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (38)

Вітаємо нашого борця-молодця!:)
Отож, Тарасе, готуйся до привітань. А чи то банальщина, чи ні - суди сам :) Головне, що від щирого серця;)

   Севастіян: "ЩО побажаю... Хм... В нього і так все є - він самодостатній! ;)" 

   Бодик (той, що Марфей): "Гера - то ж як Гора, так нехай буде сильним, могутнім і крутим, як гора!)))"

   Галя: "Щоб у нього було побільше вдалих кадрів, не цифрових - життєвих! Щоб життя лилось невпинною рікою межи берегів любові й щастя!"

   Оксанка Петрик: "хочу побажати нашому борцівському козаку, щоб на його життєвому шляху ніколи не траплялися лихі люди (типу москалів), завжди підморгували файні українсьі дівки, щоб життя було солодке, як мед, а від щастя хай п'яніє, як від медовухи, моцного здоров'я, щоб ріс на потіху неньці Україні і на зло її ворогам, щоб йому вдалося зробити цей світ кращим і хай збуваються всі його потаємні бажання"

   Мар'ян: "Наснаги й сили до боротьби, щоб тебе дійсно не могли скорити"

   Боб: "Як кажуть художники: "Тримайся пензля!!!"))))"
   Оксана Кулиняк: "щоб життя усміхалося Тобі на всі 32 зуби "

А від себе додам: щоб у магазинах завжди були вафлі "Артек" і плавлені сирки, щоб керівничка тобі на ДН скидалась, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1170 | Додав: hummy | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (18)

З Днем народження!!

Щиро від всіх душ борців вітаємо Славка! :)
Доброго, позитивного, дружелюбного та просто хорошу людину

З нагоди твого дня народження вітаємо тебе і бажаємо:

- побільше веселок в житті

- людей та подій, які тішать

- цікавість проникнення в наступну таємницю :)

- розуміння від інших

- щоб мрії не здавалися лише  ілюзіями

- щоб завжди були сонячні та теплі дні в душі твоїй

- друзів – не кількісних, а якісних

- Та всього того, чого б тобі хотілося,  щоб воно зМоглося! ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 895 | Додав: Viktoriya | Дата: 24.01.2011 | Коментарі (17)

Реформи квазіСТОлипенка :)
Відбулися певні зміни в діяльності сайту, зокрема в наповненні, про які оновлюємо інформацію.

   Відповідальною за сайт є Оксанка Петрик (на сайті Егдшз), вона керуватиме роботою наших писак, слідкуватиме за виходом (у світ, не куди-інде :)) рубрик, організовуватиме написання статей-вражень, тому прошу усіх їй допомагати і сприяти в роботі ;) Інакше вас перестріне у темному кутку Каа з лісу, проникливо погляне жовтими очицями, довірливо обійме за плечі і "поговорить"))), див. ілюстрацію до статті ;).

Оновлюю інформацію щодо порядку і дати виходу рубрик:
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1141 | Додав: myrchatko | Дата: 21.01.2011 | Коментарі (16)

Коляда "Борця"
Саме так - це та сама стаття, яку так довго усі чекали, - про борцівське колядування дня третього Різдвяних свят 2011 року Божого. Ми вирішили не шукати "вівцю відпущення", яка б статтю сама написала, а організуватися в таку собі "отару" і написати наші враження разом. Без зайвих слів в часовій послідовності презентую:

     Настя Мриглод:
     "Після довгої репетиції і колядування у Цьоці ми вирушили до нашого Тараса (того, що світленький) в гості. Маршрутні теревені, прогулянка сніжними вулицями і ось ми вже біля його під’їзду, а там розминка сходами на 5 поверх і борці-колядники біля першої цілі. Гарно віддихались, а далі наші хлопці-соловейки намагались взяти першу ноту колядки "Добрий вечір тобі, пане господарю!". При тій всій таємній справі Тарас зненацька відкрив двері і вже запрошував до хати. Тож мусіли цей форс-мажор виправити, закривши двері перед його носом :) А коли та нота таки взялась, то ми сміливо покрокували у квартиру з гучною колядою і бойовою готовністю. Далі співи, віншування, забування рядків, вигадування на ходу і наш маленький концерт підбіг кінця, проте всі зусилля були винагороджені сповна: канапульки, пампушки, узвар, пляцки, ковбаски… ммм… те, чого бажає душа кожного колядника! Тож, посидівши за гостинним столом Тараса і познайомившись з його файною сім’єю, ми вирушили далі, до нових подвигів :)".

     Севастіян Вонс:
     "А далі натискаєм ми педалі і прямуємо сходами донизу... І раптом, о Боже! Що це?! Якась жіночка відкриває двері поруч і каже: "Ми ще не чули!", я ніяковію (я ж такий), опускаю погляд, колупаюся пальцем в стіні та й мовляю собі: "Та ми вже поколядували". А жіночка за своє: "А ми ще не чули! Тепер ще в нас заколядувати!" ... Можливо, ми б якось і відНЄкалися, але Сусіда, друга нашої "восьмикутної", ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1710 | Додав: Povstanec | Дата: 20.01.2011 | Коментарі (13)

Вгадай борця: Раціо

О так, це почалось - для тих, хто останнім часом вже на вухах стоїть і на сайт заходить, щоб подивитись, чи є вже ВОНО!))
Сьогодні ми розпочнемо рубрику під назвою "Вгадай борця", про яку ви всі чули, знаєте і допомагали в її наповненні. Ведучими рубрики буде Настя Мриглод і ваша покірна слуга (це мовний штамп, не просіть мене носити за вами тапочки в офісі ;))
Кожна серія, тобто стаття, буде присвячена одній людині, текст розкриватиме ті невідомі-маловідомі риси її особистості, які сприятимуть нам краще взнати цю людину, зрозуміти, поцінувати, полюбити і дадуть перевагу іноді натиснути/погладити (умовно :)) на ті точки, за яких людина Х нам точно допоможе, або точно її порадуємо, або точно не рознервуємо..))
Оскільки рубрика називається "Вгадай борця", то не все так просто. Вам, тобто мінімум п'ятьом борцям, потрібно буде вгадати цю людину в коментарях. Тоді похмурий оцей знак запитання розкриє нам гарне, любе, миле личко нашого друга-подруги. Ото радості буде!))))
15 запитань були одинаковими для усіх, 5 будуть час від часу повторюватись, тут ми дозволили собі варіювання ;)) Загальновідомих фактів ми намагались уникати, але людину видає часто синтаксис.. Тому не зліться на нас, якщо не буде суперважко чи навпаки легко :)
Рубрика виходитиме попередньо раз на тиждень.
Ну що, достатньо рознетерпеливились чи ше їх помучити, Насте?)) Гаразд, поїхали!

   Хто їздить в поїзді, той знає, які бувають гримнуті провідники ;) Так ось іноді вони бувають ще й забобонні, тому у вагон першого пускають виключно хлопця. Навіть якщо ти відстояла в черзі біля вагона годину - все одно ти істота нижчої статі; через те, що ти зайшла першою, поїзд зійде з рейок, перекинеться, загориться смітник біля туалету, зійде на голову перевірка і ше всілякі знущання долі на бідного провідника. Ми з Настею не забобонні провіднички, але першого також запустимо хлопця :))

   Наш хлопець надійний, на нього можна покластись на всі відсотки :); він не буде крутити голови, а одразу скаже те, що думає;  намагається вникнути у все, що відбувається навколо, і скласти про це свою думку; ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1473 | Додав: myrchatko | Дата: 17.01.2011 | Коментарі (25)


Про Новий 2011 рік

Обійняти друзів, пригадати моменти щастя, поставити нові цілі,
залишити минуле, танцювати і дуріти, відчути любов,
загадати бажання, з салатом Олів‘є слухати президента
 
і просто не спати… це – …
коли  відкорковують шампанське і стріляють салюти...
 це Новий Рік...

   Кілька днів назад ми знову стояли у компанії близьких нам людей і рахували від 10 до 1. Сяючі посмішки, бенгальські вогні, люблячі обійми – Борці святкували Старий Новий Рік. Знову захоплююча ніч, як і ніч з 31 на 1, ніч, коли Борцята святкували прихід Нового року. Про це хочеться згадати і розповісти…

   Кажуть: як (з ким) Новий Рік зустрінеш, так (з тими) його і проведеш. Певно, будемо плідно трудитись весь рік разом :), бо в нас і компанія файна була, і провели ми його класно! Ця новорічна ніч була багата на конкурси, забави, співи і танці. Чудовим і позитивним моментом є те, що зустріли ми його біля стін Облради(!), бачили дивовижні кольорові вогні (салюти), також спускалися з гірок на санчатах! Кожен з нас поринув у дитинство і насолоджувався цією гарною забавкою. Ми, звичайно, після цього були холодні і голодні, а тому поспішили  до цьоці, щоб зігрітися і посушитися. Завдяки старанням Лілі (о, і Святослава з його м'яском) ми смачно поїли, а потім робили повно всяких диво-справ! Дивилися відео з вечірок (насміялися самі з себе - продовжили собі життя на багато годин), бавилися твістер, Україну і ще купу всього. Найкумедніше було, мабуть, коли ми полягали спати і паралельно дивилися фільм!( "Сам удома"). Дехто не міг  таки спати, тому тихенько й щиро хіхікав і з героїв фільму, і з наших борців, які мило дрімали. О, зранку ми пили каву, чай, капучіно, позіхали і співали новорічні пісні... ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1528 | Додав: Ir4uk | Дата: 16.01.2011 | Коментарі (14)

Старий Новий рік :)
 
Ось знову покликала нас у свої просторі стіни славнозвісна "Тортуга" (ой, тепер уже "Старий маяк" хі-хі) на 6ту за рахунком Українську вечірку, якою ми відсвяткували Старий Новий рік.
 
   Хоча вона випала для нас у не дуже зручний час, адже більшість з нас переживають важкий період сесії, та все ж народу на вечірці не бракувало. Свято розпочалося, як і зазвичай, у 22:00. Клуб заповнився молодими людьми у вишиванках і без них. Усі присутні чекали отримати від сьогоднішньої ночі колосальний заряд позитиву, безмежну кількість вражень та відчути величезну втому після божевільних борцівських танців.
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1193 | Додав: Егдшз | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (35)

Декілька слів про безДіяльність

І ось уже ледь не усі свята залишилася позаду - і Новий Рік, і Різдво Христове, і навіть мій День Ангела. У багатьох тепер розпочалася сесія чи скоро розпочнеться, а хтось уже й на канікулах чи приступив до щоденної праці.  Але не про очевидне піде мова - декілька слів про головне - безДіяльність Організації і кожної маленької і водночас великої частинки її - про нас, борців.

    Сідаючи за кумпутер, не було задньої думки писати цю статтю, але випадково попав "вкакашках" на сторінку борця Віки і зауважив дотепний, скажімо, контекст, який і змотивував появу цієї статті. Забігаючи наперед - пробачте за критику, не вимагаю від к ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1818 | Додав: Povstanec | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (32)

Українська вечірка 6: Старий Новий рік!

БАЖАЄШ ЗУСТРІТИ СТАРИЙ НОВИЙ РІК У ВЕСЕЛІЙ КОМПАНІЇ?

ТОДІ ТИ ПОВИНЕН ПРИЙТИ НА
"УКРАЇНСЬКУ ВЕЧІРКУ 6: СТАРИЙ НОВИЙ РІК"

з 13 на 14 січня
На палубі справжньої української чайки нічного клубу "Тортуга" (вул. Пулюя, 29)

Початок: о 22 год.
Завершується: о 5 год. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1198 | Додав: myrchatko | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (4)

Дорогого нашого неповторного, розумного, золоторукого позитивчика Святославчика

З днем народження!

щиро вітають друзі-борці і шлють свої величезні, як небозвід, побажання!!!

- щоб ти ріс здоровеньким на радість і втіху батькам;
- щоб, наче оцей січневий сніг, який щедро сиплеться з неба сьогодні, на тебе завжди спадала Божа ласка;
- щоб життя усміхалося тобі найнеймовірнішим чином у відповідь на твою чудову усмішку;
- багато щастячка, оптимізму, добра;
- поваги від учнів, друзів, колег;
- ніжного кохання;
- успіхів у кожній розпочатій тобою справі;
- твердого переконання у своїх принципах;
- щоб життя було жагучим і палким, наче танго ;)
- щоб було побільше посуду, який треба помити ;)))), а навколо побільше друзів, які будуть чемно його витирати!

З днем народження, наш любий Боооооооооооооооооорець!!!!!! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 998 | Додав: myrchatko | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (16)

З хати до хати гайда колядувати!

У нас, українців, є дуже гарна традиція колядувати на час різдвяних свят, яка своїм корінням сягає у сиву давнину.

   Колядки з’явилися ще у язичницькі часи і пов’язані з днем зимового сонцестояння, яке називали святом Коляди, або Коротуна. Його святкували 25 грудня. Вважалося, що в цей день Сонце з’їдає змій Коротун. Всесильна богиня Коляда в Дніпровських водах народжувала нове сонце — маленького Божича. Язичники намагалися захистити новонародженого. Вони проганяли Коротуна, який намагався з’їсти нове Сонце, а потім ходили від хати до хати, щоб сповістити людей про народження нового Сонця, і зображення цього сонця носили з собою. Ця традиція збереглася й до сьогод ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 963 | Додав: Егдшз | Дата: 04.01.2011 | Коментарі (9)

Конкурс соціально-культурних проектів на 2011 рік

Отже, нарешті Міська рада оголосила конкурс соціально-культурних проектів на 2011 р.
Коротенько опишу його і т.д.

Галузеві напрямки ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1387 | Додав: Versus | Дата: 02.01.2011 | Коментарі (1)

Як ми допомагали Миколаю :)
Ось і настали спокійні вихідні після заклопотаних буднів.

   Позаду чудові, але й водночас нелегкі дні, коли важко було знайти вільну хвилинку на відпочинок, та що там відпочинок… Робота кипіла, ми готувалися до дня св. Миколая. В честь цього довгоочікуваного дітьми свята ЛОГО "Борець" проводила благодійну акцію "Миколай до хати – Нумо помагати!". Головною метою цієї акції була допомога багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, не так ця допомога, як просто показати, що дива трапляються! І що в їхній сім’ ї пролунає дитячий сміх радості, що Миколай про них не забув!
   В одному з пунктів цього "Дива" - купівля солодощів, фруктів, канцтоварів та всього, що не може не порадувати як дітей, так і їхніх батьків. Відповідно на це потрібні кошти.. Ось ми і взялися шукат ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 949 | Додав: Viktoriya | Дата: 27.12.2010 | Коментарі (9)

Тим, хто вважає себе сильним,
не слабаком і не боягузом

Для координаторів проектів, заходів, акцій
присвячується


  Спішу усіх засмутити - Севастіян вернувся з відпустки і знову узяв (-ся) на себе усі права та обов'язки голови ЛОГО "Борець". З нагоди цієї сумної події я підготував розширену версію такої собі "допомоги" для координаторів проектів, акцій чи заходів. Її завжди можна переглянути на форумі у відповідній темі. Прошу пробачення, що не пройшов усієї системи додавання новин на "Головну". Отже, читайте:

    ЯКОСЬ:
    Ви зголосилися, Вас призначили, заставили, Вам, врешті, захотілося стати координатором проекту, заходу чи акції – Вам навіть ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1025 | Додав: Povstanec | Дата: 25.12.2010 | Коментарі (11)

Завдання на 2011 рік
Закінчується 2010 рік, і ми з нетерпінням чекаємо на прийдешній. За цей час ми змогли реалізувати багато масштабних заходів, проектів. Тепер ми маємо постаратись здійснити ще більше.

   Тому прошу - пропонуйте свої ідеї щодо реалізації заходів на наступний рік. Не просто "а давайте щось зробим на дату Х". Ні, подавайте обгрунтовані пропозиції щодо організації різних заходів (культурних, дозвільних). Пишіть їх на форумі, обговорюйте, не бійтесь, що вас "забакланять", адже в суперечці народжується істина. Про це вже говорилось на Загальних зборах, тому настирливо прошу до кінця року, хоча б на найближчі 2 місяці, підготувати свої пропозиції.

Це стосувалось внутрішніх завдань організації. Крім того, не забуваємо про підготовку проектів до конкурсу в міській раді, про який можете ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 785 | Додав: Versus | Дата: 23.12.2010 | Коментарі (3)

З днем народження, Маркіянчику!

Сьогодні маємо честь привітати нашого дорогого, незамінимого, почесного борця-інтелектуала, Борця з великої літери!!!

Людина неймовірної широти душі, "заядлий" оптиміст, наш енерджайзер на вечірках, душа компанії, позитивчик, який для кожного знайде тепле слово і батьківську підтримку! А ше наш спонсор ;) Хто це?))

З нагоди твого дня народження борці щиро вітають тебе, Друже, і бажають багато:
- радості, скільки лише може поміститися у твоєму великому серденькові!
- здоров'я міцного-міцного, аби топтати зло ногами
- сили носити щастя людям міхами :)
- бадьорості, аби підбадьорювати зневірених
- кохання, аби злітати на сьоме небо у хмарках ;)
- успіху, щоб переслідував і гнався за тобою, як навіжений :)))
- і завжди отакого сяйливого, як ось тут, погляду, який доводить, що все буде добре!!!

Любимо тебе, дякуємо за тебе Богові і твоїм батькам!!!
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1425 | Додав: myrchatko | Дата: 20.12.2010 | Коментарі (22)

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024