Неділя, 28.04.2024, 04:29

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя - це боротьба. Стань борцем.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Січень » 17 » Вгадай борця - 1

01:31
Вгадай борця - 1
Вгадай борця: Раціо

О так, це почалось - для тих, хто останнім часом вже на вухах стоїть і на сайт заходить, щоб подивитись, чи є вже ВОНО!))
Сьогодні ми розпочнемо рубрику під назвою "Вгадай борця", про яку ви всі чули, знаєте і допомагали в її наповненні. Ведучими рубрики буде Настя Мриглод і ваша покірна слуга (це мовний штамп, не просіть мене носити за вами тапочки в офісі ;))
Кожна серія, тобто стаття, буде присвячена одній людині, текст розкриватиме ті невідомі-маловідомі риси її особистості, які сприятимуть нам краще взнати цю людину, зрозуміти, поцінувати, полюбити і дадуть перевагу іноді натиснути/погладити (умовно :)) на ті точки, за яких людина Х нам точно допоможе, або точно її порадуємо, або точно не рознервуємо..))
Оскільки рубрика називається "Вгадай борця", то не все так просто. Вам, тобто мінімум п'ятьом борцям, потрібно буде вгадати цю людину в коментарях. Тоді похмурий оцей знак запитання розкриє нам гарне, любе, миле личко нашого друга-подруги. Ото радості буде!))))
15 запитань були одинаковими для усіх, 5 будуть час від часу повторюватись, тут ми дозволили собі варіювання ;)) Загальновідомих фактів ми намагались уникати, але людину видає часто синтаксис.. Тому не зліться на нас, якщо не буде суперважко чи навпаки легко :)
Рубрика виходитиме попередньо раз на тиждень.
Ну що, достатньо рознетерпеливились чи ше їх помучити, Насте?)) Гаразд, поїхали!

   Хто їздить в поїзді, той знає, які бувають гримнуті провідники ;) Так ось іноді вони бувають ще й забобонні, тому у вагон першого пускають виключно хлопця. Навіть якщо ти відстояла в черзі біля вагона годину - все одно ти істота нижчої статі; через те, що ти зайшла першою, поїзд зійде з рейок, перекинеться, загориться смітник біля туалету, зійде на голову перевірка і ше всілякі знущання долі на бідного провідника. Ми з Настею не забобонні провіднички, але першого також запустимо хлопця :))

   Наш хлопець надійний, на нього можна покластись на всі відсотки :); він не буде крутити голови, а одразу скаже те, що думає;  намагається вникнути у все, що відбувається навколо, і скласти про це свою думку; відкритий для нових знань і вражень; компанійський; в нього кльове почуття гумору; не пройде попри заплакану дитину...
    любить фіолетовий або ж бузковий колір; його серце можна підкорити, найімовірніше, пізньої весни/раннього літа  у парку Знесіння - це його улюблені час та місце - дівчатам на замітку :); найбільше смакує смажена куряча четвертинка з кетчупом, а от з радістю повозитися на кухні може із приготуванням домашніх вафель з варенням; улюблена тварина - манул, кошак, кінь; рослина - бузок, жасмин, аґрус, черешня, береза;
    хобі - велоспорт, колекціонування ігор; завжди з собою носить половинку з порваної 5-гривневої купюри; фільм - "Титанік" (ніееер, фааар, веереевер ю а, ай білів зет зе харт даз ґоу ооон) "та нє я гоню, а якщо серйозно, то Зоряні війни, Матриця, серіал Баффі"; книжка - "Кінець Вічності" А. Азімов; любить порубатися в снайпера ("ех, молодість"), тисячку (карт.), серію Final fantasy ; мрія - "отримати крила";
    цікава розповідь дитинства:
"Раз в 9 класі на останній дзвоник зібрались класом в когось на квартирі, ну там всяка їжа, питво. Комусь прийшла ідея зіграти в пляшечку
Ну декілька разів крутнули, типу всьо нормально, хоча нас багато, а місця мало. І тут один хлопець як крутнув пляшку, а вона як як вдарить іншу дівчину в литку.
Вона зразу в крик, а ми дивимось пляшка тріснула, горлом розрізала тоненькі штани і шкіру (на 2 см), кров валить, дівчата в паніці, в хаті щей перекисі не було. Але якось зупинили кров, збігали до аптеки. Та все ж потім вона тому хлопцеві пробачила - сиділа в нього на колінах і казала "як добре шо мене є такий друг на якого можна покластись"
Потім постраждла казала, що ще пішла в лікарню, де ще й 3 шви наклали. Ось так."
   хотів би поїхати в Ісландію, Швецію, Австралію, Японію; не пробачив би людині підлість та обман; собі додав би трохи романтизму - хоча я би назвала його певною мірою романтичним! :); екстремальний -  спускався на велосипеді  з гори на швидкості 50 км\год; ідеал коханої (отут всі задумались, певно, коли писали ;)) - "та, яка б гарманійно доповнювала, в дечому була схожа на мене";
    пообідав би з Джекменом; на острів з трьох речей взяв би "Рушницю, лопату, сірники ну може ще дівчину, щоб нудно не було.... поговорити там:))" (хе, цікаво, що із того найлегше відкинути ;)); "шо для тебе успіх?" - "це відчуття коли все йде за планом, а потім хочеться сказати єєєсс" (отут палІво))); улюблене жіноче ім'я - " багато, але крім всяких там Амалій, Діан і Нимидор :)"; якби у транспорті нагло наступили і стояли на нозі, то його дії: "нагло відсуну ту людину, висмикну ногу і гляну так в'їдливо, щоб він крізь землю провалився".

Отакий він, наш.....


Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1470 | Додав: myrchatko | Теги: Вгадай борця | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 251 2 »
23 Povstanec  
0
Зоряні війни, Матриця і постійне Мар'янове "Ти не дивився серіал "Баффі?! Як ти міг його не дивтися?" зразу ж видало його. + Галя за колір має рацію, а Оксана має рацію за 10 відповідей + скільки спроб має людина одна + лишати статтю нерозгаданою як мінімум 2 дні, а той 3.

22 myrchatko  
0
дякуємо, Севастіяне, ми це врахуємо і при наступному випуску напишемо вдосконалені правила.

24 Povstanec  
0
Нема за що! smile
Мав трішки поредагувати твоє повідомлення, бо забув вийти з Святославого профілю.:)

25 myrchatko  
0
smile
Ти Чудо smile

19 Нескорений  
1
Мар'ян.....я вгадав?

20 гуцулка_Ксеня  
0
ні...( як ти можеш так помилятися?!

21 lvivanka  
0
та ні, він ж коментував:" Та ну, як я таке міг написати smile думайте далі" biggrin

18 hummy  
0
Юпіііііі, тішусь, що рубрика втілилась в життя!!!!! Наші дорогенькі борцята, ми ще з Миросьою будемо як вдосконалити процес гри і напишемо вам згодом;)

А Мар'янко мене виніс своєю розповіддю)))))
а ще спецом у вікіпедії шукала, що таке манул))) таке миле...)


17 Егдшз  
0
Вподобання щодо коляру Мар*яна зразу ж виказали... biggrin

16 гуцулка_Ксеня  
2
Ев, я так не граюся!!!! angry Поки я зайшла на сайт, то вже все відгадано! sad
Може, хоча б 10 правильних відповідей?

"і ваша покірна слуга (це мовний штамп, не просіть мене носити за вами тапочки в офісі ;))" - протсто вбило biggrin biggrin


15 Лілейка  
1
Знаєте, трохи засумнівалася, коли про м'ясо з кетчупом прочитала smile
Згадала, коли готувалися до святкування НР, то Мар'ян відмовлявся від канапки з майонезом. Кетчуп теж далеко не натуральний продукт :), але то таке)
Книжка, фантастичні фільми підтвердили здогадки, та ще й історія описана кумедно, як би Мар'ян розказував)

14 Андрійко  
0
ага ідея класна Миросі і Насті +1 biggrin biggrin

13 Калабаня  
0
Ов, чудова характеристика!) фіолетовий колір smile smile smile -зразу ж подумала про Мар'яна...
Класна ідея!

12 lvivanka  
0
Мар*яне, мені тебе видали: "любить фіолетовий або ж бузковий колір" - це ще з Борцебачення пам*ятаю wink , книжка - "Кінець Вічності" А. Азімов (" що ви зараз читаєте?)) + парк Знесіння (" Скарби ГерОїв ")
але трошки сумнівалась, - даремно happy , а загалом гарна характеристика!

11 myrchatko  
0
Так, 7 правильних відповідей wink Це Мар'ян!
Розкриваємо карти))

д.с. було б цікаво почути, де найбільше його впізнати


10 Versus  
0
Та ну, як я таке міг написати smile думайте далі, називайте причини чому так думаєте

9 Андрійко  
1
в мене є дві кандедатури перша що це Марян, а друга що це я biggrin biggrin

8 Лілейка  
1
Теж думаю, що це про Мар'яна smile
Кумедно про фільми, Миросю)

7 Buntivnyk  
0
точно Мар'ян smile

6 Оксанця  
0
Мар'ян.. smile

5 Olesja  
0
крута задумка:)
ну я теж підозрюю,що це Марян:)хоча стільки всього нового і невідомого...

4 Tyler  
0
Погоджуюся з дівчатами, що це Мар'ян.

3 Viktoriya  
0
Мені чомусь теж здається, що це Мар"ян smile
ідея дуже гарна!!!і дуже цікаво з кожним наступним пунктиком перебирати людей "хто ж це міг бути?" happy

2 Ir4uk  
0
чудова ідея, свого часу мені дуже сподобалась :))) happy

1-20 21-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024