Четвер, 09.05.2024, 10:02

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Я Борець! І мій найважчий бій - з собою!

 невідомий Севастіян
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Липень » 2 » Тропічна спокуса

00:23
Тропічна спокуса
Тропічна спокуса 
 За останні два роки в Україні стали популярні гуртки танців, а саме східні танці. Як відомо, одним із найпопулярніших серед східних танців є танець живота. А звідки він узявся і яке його призначення?

  Зароджувався танець живота в Єгипті. Спочатку він був просто фольклорним танцем, не пов'язаним ні з якими обрядами, і виконувався в основному для розваги. Сільські дівчата робили декілька пластичних рухів стегнами, поєднуючи їх з витонченими помахами рук. Сильну половину людства це приводило в невимовне захоплення. Але з приходом до Єгипту мусульманства популярність танцю живота різко знизилася, а потім і зовсім зійшла нанівець. Дівчата з багатих сімей вже не виконували його, оскільки це вважалося негідним і непристойним заняттям.. Інша історія походження полягає в тому, що танець виник для поклоніння богині, для вираження своїх емоцій через ритуальні рухи. З часом танець розвинувся до художньої форми, коли рухи, що використовувалися для цого виконання, надихали таких знаменитих танцівниць, як Айседора Дункан, Рут Ст. Деніс і Марта Грем.
  На Сході молодих дівчат навчали цьому танцю ще з раннього віку, тренуючи їх м'язи живота у підготовці до народження дитини. Танець живота не випадково отримав таку пікантну назву. «Живіт» - це життя. Тому це танець життя. З ким і чим асоціюється поняття «життя»? Звичайно, з жінкою - матір'ю і з землею. 
  Рухи східного танцю, які прийшли із самої природи - це, в першу чергу, гнучкість та гарна координація. Люди, маючи ці якості, завжди привертають до себе увагу. Танець живота благотворно впливає не тільки на фізичне здоров'я жінки, він покращує її психологічне самопочуття. Це пов'язано з тим, що під час танцю «працюють» всі енергетичні центри. Жінка починає відчувати себе упевненіше, вірить в свою привабливість незалежно від віку і зовнішніх даних. Танець живота приносить задоволення не лише жінкам, а й чоловікам. Зрештою в особисте і інтимне життя приходить довгождана гармонія, а з відносин з оточуючими зникають непотрібні нервозність і напруга.

  Після такої інформації мені здається, що шлях до серця чоловіка лежить не лише через шлунок))
Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 857 | Додав: lvivanka | Теги: цікаво знати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Лілейка  
0
Найбільше тішить, що танцювати - це добре для здоров'я!

1 гуцулка_Ксеня  
0
шлях до серця чоловіка лежить не лише через шлунок, а й через... живіт wink тобто танець живота biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024