15 -го жовтня були перші Вуличні Співи на Площі Ринок. Багато юнаків та юнок співали різноманітні повстанські, сучасні, народні українські пісні. Отаке - от творилось того вечора.
Ото і подали ідею збиратись так щотижня і співати, щоб уся Площа Ринок ще довго пам'ятала наші співи:).
Тому прохання в цій темі подавати ідеї щодо проведення, днів, музикантів, пісень...тощо.
Поки є певні питання:
1. На котру годину краще робити співи? 2. Альтернатива на дощ/сніг/заметілі/морози?
Повідомлення відредагував Оксанця - Четвер, 21.10.2010, 20:46
якби було приміщення - можна було б там збирати нарід, але то вже не вуличні співи. Мені здається основна фішка того заходу - співати на вулиці, збирати просто перехожих до пісні.
мені не подобаються чуваки чорні... перший ніби реп читає, другий...ну, йому б сцену і багато освітлення + неформальна публіка...ну, це мої асоціації третій, якось більше з бардами пов*язаний. Погоджуюсь з Тарасом Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
та гітара мені нагадала бардів... ще раз наголошую - це лише мої асоціації....
Додано (22.10.2010, 18:33) --------------------------------------------- мені взагалі уявляється картинка в темних тонах, де чорні коти сидять "завивають", а довкола них нотки літають
Додано (22.10.2010, 18:39) --------------------------------------------- або фон вечірнього Львова, вуличний ліхтар, лавочка, а на неї сперта гітара з блакитно-жовтим бантом...( + десь біля гітари лежить пісенник, листками якого бавиться вітер)
Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
Повідомлення відредагував lvivanka - П`ятниця, 22.10.2010, 18:34
мені взагалі уявляється картинка в темних тонах, де чорні коти сидять "завивають", а довкола них нотки літають cool
Додано (22.10.2010, 18:39) --------------------------------------------- або фон вечірнього Львова, вуличний ліхтар, лавочка, а на неї сперта гітара з блакитно-жовтим бантом...( + десь біля гітари лежить пісенник, листками якого бавиться вітер)
так, десь я теж таке собі уявляв спершу - але це не по-молодіжному, не по-вуличному, це, насправді, так собі по-львівськи, навіть так заїжджено. але скільки людей
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Дата: Середа, 10.11.2010, 01:10 | Повідомлення # 20
Зевс
Група: Заблоковані
Скільки потрібно ше п'ятниць пропустити, щоб співи відновились??? Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)
навайте на наступну пятницю зробимо ..це вродіби 19 числа ...встигнемо організувати ? .....просто вже шось довга затримка між вуличними співами ....а співи це крута штука ..плюс казали шо на оцей тиждень ше нормальна погода ...а потім сніг дощ ..
Дата: Понеділок, 15.11.2010, 01:07 | Повідомлення # 25
Зевс
Думаю, другий варіант з перекладеним написом буде найкращим.... Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)
Дата: Понеділок, 15.11.2010, 21:56 | Повідомлення # 30
Зевс
та мені теж він найбільше подобається;) а ше передостанній з Петриком П'яточкіним))) Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)