Зазвичай усі святкують його зі своїми друзями, і так склалося, що Борці між собою стали також друзями і логічно, що святкуватимуть разом.
Тому, для тих, хто не захотів, не міг чи ще з тих чи інших причин, не погодився на пропозицію Славка святкувати "на Волі", пропоную (запрошую) відсвяткувати Новий Рік в офісі!
Зразу ж застерігаю не сприймати це як конкуренцію до організації НР в Славка, далеко то є не так, ми з Славком про це говорили і у всіх питаннях порозумілися, але це він і сам може сказати
Так детальніше про Офісний варіант НОВОГО РОКУ!
1. туалет, ванна і умивальник до НР в офісі уже буде, так само, як більш-менш нормальний ремонт, тому про умови не хвилюйтеся - вони будуть!
2. НР розрахований на усю ніч аж до самого ранку - тому матимете можливість добиратися потім додому маршруткою, а не таксі чи пішки.
3. В програмі: цікаві новорічні ігри :), при хороші сніжній погоді - нічний похід в парк на снігові війни або з санками на якусь гірку, перегляд актуальних борцівських відео-матеріалів, і при правильній організації (ще не відомо точно) перегляд відео з вечірок, святковий стіл, і ще багато різних цікавих сюрпризів!
4. Попереджаю завчасно: буде мінімум алкоголю, як казав мій хороший друг - замість традиційного святкування, культурна програма за ISO 14 000!
5. Вартість святкування старатимемося зробити мінімальне - до 30 грн.
6. Ті, хто попередньо погодився святкувати в офісі: Севастіян, Настя, Юрко, Мар'ян, Мирослава, Оксана Кулиняк, Оксана Петрик, Галя Гнатюк, Маркіян Вонс, Святослав Вонс, Орчик Греділь - тобто 11 людей. Офіс не гумовий, багато людей не умістить він, якщо на вечорницях туди потиснулися 17 людей, то рахуємо, що на НР при двох кімнатах - він умістить стільки ж. Тому у кого є бажання святкувати НР в офісі у такій нудній кумпанії - зголосіться до мене до кінця цього тижня!!! Для того, щоб можна було встигнути організувати справді цікаве і не гірше за ЗВК свято НР.
7. Запрошення на святкування діє для усіх БОРЦІВ і осіб на випробувальному терміні, тобто тих, які заповнили заяву.
Питання, пропозиції, скарги - до мене вприват або тут у темі!
З повагою Севастіян
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Klym, куди ти прийдеш? це ти так зголошуєшся? і навіщо писати стільки крапок? + чому ти постійно пропускаєш букви? перечитуй повідомлення - тоді вони будуть зрозуміліші не лише тобі а й усім. Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Отже, народу назбиралося вдосталь. Той хто думає довго, хай не надіється тепер на позитивне схвалення, щодо його участі в святкуванні офісного варіанту.
Попередньо нас уже 16 людей.
Вже помаленько готуємо сценарій свята. До його організації долучаться УСІ, і кожен отримає свою порцію роботи.
Зі своїми ідеями пропозиціями і так далі - звертатися до мене.
Ось і банда, яка збирається святкувати НР в офісі.
Наступне: усі отримають свою порцію роботи, тому не думайте, що хтось за вас щось зробить - робитиму усі. Але тепер питання: хто хоче організувати НР? Ввійти в так зване куурдунаційну раду :)) (як пафосно).. Треба буде зустрітися десь в вівторок.
Я, Настя, хто ще?
Не розумію чому ви не хочете на НР зробити олів'є?:((Як можна без нього?Він ж такий смачнющий!:))Якщо ніхто вже дійсно не хоче робити, то доручіть ту справу мені. Я постараюся, щоб було смачно:))