В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.
У цій темі пропоную обмінюватись дрібничками, які значно полегшують ваш побут чи повсякдення, також ви можете запитати порад і може вам хтось поможе. Типу "аа-а-а, я випадково стер важливий файл, що робити?
Почну: Багато кого трафляє стандартний шрифт і форматування в новому документі 7-го офісу, і вас вже за(вставити що потрібно)ло щораз змінювати відступ між рядками тут є мануал, як підлаштувати початкові документи під себе, а не так як захтіли в дрібнософті
Багато хто дивується, де ж діваються гроші, от ніби шоно стипендія була, а вже тільки пара гривень лишилась. Тому щоб уникнути цього і пізніше простежити за витратами надибав напрограмку Домашня Бухгалтерія http://depositfiles.com/ru/files/mam8ogadt Вона проста, зрозуміла, ще й українською
Хто ще цього не знав ставити апостроф можна комбінацією alt+39, крім того будь-які цифри вставляють різні значки типу ☺☻♥♦♣♂♀▼○
оооо .. давно хотіла запитати за букву "ґ" .. юхухув я тепер знаю, як писати на клдавіатурі Ґ... дякую! Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі. В. Еллан
якщо потрібно переслати великий файл друзям чи знайомим, пропоную скористатися opera unite - не потребує upload + отримувач качатиме файл зі швидкістю біля 500кб/сек. детальніше можу розказати. Не Україна для нас, а ми для України!
вийшло, якщо на NumPad але мені поки той NumPad вмикати/вимикати (бо окремої клавіатури калькулятора нема), то не дуже швидше, ніж мову змінити...) і на тім дякую! Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
Додано (21.01.2011, 08:47) --------------------------------------------- але те про що говорю я - це дещо інше...там не треба заливати, це таке собі розшарення файлів, просто закидаєш файл у розшарену папку і готово.
Дата: П`ятниця, 21.01.2011, 13:13 | Повідомлення # 14
Зевс
Група: Заблоковані
Versus, такі маленькі суми надзвичайно просто аналізувати і планувати в голові, тому вважаю таку програму непотребом... не знаю жодної людини, яка б таким користувалась)))
KypIDon, О, це тєма! То типу фтп працює?
Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)
недавно мене питали, а я задумалася, бо до того часу навіть не звертала уваги, думаю, нема на клавіатурі, то й нема)
Чи можна так архівувати файли, щоб суттєво зменшувати їх розмір? Маю відправити перефотографовану статтю, а вона стільки займає в мене нема безлімітного нету( KypIDon, або про такий варіант більше розкажи. Буду вдячна!
Повідомлення відредагував Лілейка - П`ятниця, 21.01.2011, 13:25
Нескорений, як працює точно не знаю, головне що працює Лілейка, в опері зліва знизу є 3 значки, вибираєш cередній, той, що Opera Unite. Там простенька реєстрація, тоді заходиш в file sharing і розшарюєш папку, в якій знаходяться файли якими ти плануєш поділитись . Справа на сторінці є параметри доступу(з паролем і без), вибираєш для себе варіант, тоді людині, яка хоче скачати, кидаєм лінк на цю сторінку, а можна і на сам файл (права кнопка -> скопіювати адресу посилання). якщо є питання, звертайся. Не Україна для нас, а ми для України!
Versus, звиняй, але тут підтримую Зевса. Як на мене це вже якесь задротство. Щоб не дівати зразу кудись свою стипендію - достатньо просто бути трішки мудрішим!
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
ага, хто знає, нові повідомлення з розділу внутрішньо-орг. питань не висвітлюється в правій стороні, крім того той блок повільно оновлюється, тому варто користуватись посиланням "нові повідомлення", що є зверху , біля "особистих повідомлень" і "учасників", що бачити після того як заходите на форум
пропоную також видаляти російську розкладку з клавіатури, тоді швидше переключатись мови будуть і не буде описок типу ы э, а якщо вже дуже тре для то для тих букв також є комбінації для "ы" - alt+235 і "э" alt+237 (для великих букв 219 і 221)