П`ятниця, 19.04.2024, 19:56

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Щоденний спорт – боротися з биками!

Чат
Статистика
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Наш форум » Просто потриндіти » Пейнтбол (збираємось на "войнушку")
Пейнтбол
PovstanecДата: Понеділок, 04.10.2010, 13:46 | Повідомлення # 1
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Отже, один з моїх задумів на жовтень - це зіграти у пейнтбооооол! smile

Що ж таке
Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням ручної пневматичної зброї (маркерів), яка стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.

Цікаво? Хочеться?! smile муууркочеться (може, мурчатко передумає ;)).

Тоді у неділю, 10.10.10 (круто пра? ще команди по 10 чоловік зібрати :)) граємо у ПЕЙНТБОЛ! :)

Вартість (через те, що це вихідний :() - 80 грн.
У вартість входить:
оренда спорядження меркер, балон, фідер, камуфляжний костюм, захисна маска та 200 кульок.

Також можна ще купити додаткові кульки, желети захисні (для дівчат, мали б бути безкоштовні), гранати, шашки і так далі.

ОТЖЕ, ДО СЕРЕДИ ЗГОЛОШУЄМОСЯ, ХТО ХОЧЕ ПОБАВИТИСЯ У ПЕЙНТБОЛ! :)

ВЕЛИКА БОРЦІВСЬКА БИТВА 10.10.10 smile

ЩЕ ПОТРІБНА ЛЮДИНА, ЯКА НЕ ХОЧЕ ГРАТИ, АЛЕ ЗАЛЮБКИ НАС ПОЗНИМКУВАЛА! :)

а також, думаємо над сценарієм гри! smile


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
PovstanecДата: Понеділок, 04.10.2010, 13:49 | Повідомлення # 2
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
деякі вже готові сценарії:

* Класичне усунення (стінка на стінку)

Основний класичний сценарій. Гравці розподіляються на рівні за силою команди (береться до уваги маркер, досвід, і т.д) і вражають кожного в протилежній команді. Уражені гравці покидають поле до кінця гри, заправка кулями і стислим газом під час гри заборонені.

* Утримання форту

Гравці діляться на дві рівні команди. Гра починаються в рівновіддалених пунктах (базах) в області поля від загальної мети (міст, бункер, і т.д.) Кожна команда намагатиметься захоплювати і утримати мету в перебігу обумовленого часу (наприклад 5 хвилин). Уражений гравець повертається на свою стартову базу, де з нього стирають сліди пораження і він входить в гру знову. На стартовій базі дозволено заправляти кулі.

* Президент

Гравці розділяються на дві команди (снайпери і захисники Президента), створюючи невелику перевагу в команді тієї, що захищає Президента. Визначається орієнтир, якого Президент повинен досягти, щоб перемогти. Якщо снайпери вбивають Президента, вони перемагають. Якщо захисники вбивають всіх снайперів або Президент досягає встановленого орієнтиру, вони перемагають. Президент повинен бути роззброєний або легко озброєний (пістолет з 10 шариками,1 граната), але повинен обов'язково носити захисну маску. Так само президент може брати зброю будь-яких захисників, яких уразили. Варіант "В броні" На Президента і захисників також можна надіти захисний жилет, тим самим скоротивши зону ураження. Варіант "Парад" Президент і захисники повинні йти за заздалегідь обумовленим маршрутом, який відомий снайперам. Варіант "Снайпери" Снайперів значно менші, але вони починають гру заздалегідь і скритно розподіляються на ігровому полі. Президент, як і у варіанті "Парад" йде за заздалегідь обумовленим маршрутом.

* Руйнування моста

Потрібно визначити міст, дорогу, річку, або інший орієнтир, який повинен бути "мостом". Також потрібно визначити невеликий об'єкт (коробку з під куль) як "бомбу". Команда терористів намагається утримувати цей об'єкт і доставити його до "моста", тоді як інша команда (спецназ) намагається запобігти захопленню "бомби", а якщо не вийшло - підрив "моста". Якщо кур'єр (гравець, що несе "бомбу") вмирає, він повинен залишити її на місці де його уразили. Якщо захисники моста захоплюють бомбу і знешкоджують її (відносять на стартову базу, інше заздалегідь обумовлене місце), вони перемагають. Варіант "Камікадзе" Все так як і в базовому варіанті, тільки не треба думати про бомбу. Кожен терорист є камікадзе. Якщо хоч би один з камікадзе доторкнеться до "моста" він вважається знищеним. Можлива невелика перевага на користь захисників.

* Порятунок заручника

Одна людина вибирається як заручник. Одна команда (спецназ) намагається звільнити заручника, тоді як інша команда (терористи) намагається запобігти порятунку. Ця гра особливо хороша, якщо у вас є добре укріплена будівля для оборони і утримання заручника. Заручник може тікати, але в цьому випадку він може бути застрелений гравцями з команди терористів. Заручник, звичайно, неозброєний, але він зобов'язаний носити захисну маску. Гра закінчується, якщо заручник застрелений, або якщо спецназ звільняє заручника і доводить його до заздалегідь обумовленого місця (стартова база спецназу)


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
PovstanecДата: Понеділок, 04.10.2010, 13:50 | Повідомлення # 3
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
* Санітар

У кожній команді повинен бути один санітар для кожних семи чоловік в команді. Правила гри як в захоплення прапора. У даному сценарії попадання в руки і ноги вважаються як поранення. Три рани отримані перш, ніж ви вилікувані санітаром - ви вважаєтеся ураженими і покидаєте ігрове поле. Поразка в голову і тіло вважаються смертельними і не можуть бути вилікувані санітаром. Для того, щоб вилікувати "рану" санітар повинен стерти сліди пораження. Ваша стартова база також може діяти як лікарня, але ви повинні залишатися на базі протягом заздалегідь обумовленого часу (30 сек)при цьому не відкриваючи вогонь. Якщо всі санітари усунені, тоді тільки лікарня може робити будь-яке загоєння. Санітари повинні бути не озброєні і носити пов'язку окремого кольору, щоб показати, що вони - санітари. Санітари не можуть виліковувати самі себе.

* Збитий пілот

Гравці розділяються на дві команди. Одна команда гратиме роль групи захоплення, інша - роль рятувальної групи. Рятувальна команда втрачає одну людину, щоб бути пілотом. Пілотові дають об'єкт невеликого розміру, щоб представити як цінний вантаж. Пілот озброєний пістолетом з 10 кульками, але може брати зброю у уражених гравців команди рятувальників. Пілотові відомо, де знаходяться бази групи захоплення і рятувальників. Пілот виходить на поле заздалегідь, команда рятувальників і група захоплення не знають де він знаходиться. Мета цієї гри полягає в тому, щоб доставити "цінний вантаж" до бази рятувальників. Якщо пілот гине, він залишає "цінний вантаж" на тому місці де його уразили, при цьому вантаж може бути піднятий і доставлений будь-яким членом команди рятувальників. Мета групи захоплення - виявити пілота захопити груз і доставити його до себе на базу.

* Захоплення Прапора

Гравці діляться на дві рівні команди. Прапор поміщається в центр поля. Вибираються 2 бази прапора, одна для кожної команди, на протилежних сторонах ігрового поля. Мета гри полягає в тому, щоб захопити прапор і принести його на свою базу прапора. Поразки вважаються в будь-яку частину тіла, уражений гравець покидає ігрове поле до кінця гри.

Варіант "Футбол": В даному варіанті прапор доставляється не на свою базу прапора, а на базу супротивника.

* Коридор

Є 2 команди, одна стає коридором, тобто засідає в ничках впродовж якогось маршруту і чекає, поки буде йти, точніш бігти противник. Той в свій час повинен пробігти, через цей коридор не враженим і принести маркер своєму напарнику (він в кінці коридора, там сидять всі члени команди) але забрати з собою він може тільки одного. Потім їм уже двом необхідно повернутись на базу до себе, через цей же коридор, і взяти знову по маркеру, і так же само донести соїм бійцям. Так повторяється доки у всієї команди не буде по маркеру. якщо у всіх уже є зброя, оголошеться "ТРИВОГА" і вони повинні знищити тих які сиділи в коридорі. Той, хто проходить коридор має право стріляти в тих, хто в ньому сидять, але це важко бо вони сховані в укриттях, а стріляти потрібно не сходячи з маршруту (коридору). Якщо ти когось витягув і дорогою додому одного з вас вбили, той, хто вижив, може взяти маркер і підійти взяти когось іншого.

* Термінатор

Цей сценарій – чудовий спосіб завершити день. У декількох «термінаторів» (2-3-ох) на грудях є знак «X». Щоб вразити їх, ви повинні попасти прямо в центр «X» або в спину. Термінатори намагаються вразити решту гравців.

* Партизани

Декілька людей маскуються в лісі. Задача решти (більшість) - знайти і "знешкодити" тих, хто сховався.

* Top Gun

При цьому варіанті гри всі учасники розходяться лісом і починається війна „кожен за себе”. Задача даного варіанта гри - як можна довше протриматись на полі і не бути "вбитим". Переможцю присвоюється титул „найкращий стрілок” – символ особистої військової майстерності.


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
hummyДата: Понеділок, 04.10.2010, 14:01 | Повідомлення # 4
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
о мати василева)
кіко варіантів..)))

ну поки що я скажу, що я за - брати участь в битві борців (ББ;))
а сценарії почитаю згодом)

 
BuntivnykДата: Понеділок, 04.10.2010, 14:34 | Повідомлення # 5
Курінний отаман
Група: Борці
Повідомлень: 31
Репутація: 12
Хм...я би постріляв wink
 
Ir4ukДата: Понеділок, 04.10.2010, 16:06 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзі
Повідомлень: 107
Репутація: 13
я теж хочу..)
"санітар".. "термінатор" )
Top Gun це буде жесть ББ ;))
 
inkvizutorДата: Понеділок, 04.10.2010, 16:50 | Повідомлення # 7
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 135
Репутація: 24
ем.. а я також.. .мене не забудьте!!!!!

не рухайте мене і я не скажу куди вам краще піти
 
micadaДата: Понеділок, 04.10.2010, 20:34 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Друзі
Повідомлень: 104
Репутація: 7
І я хочу smile

Мені ж, о Господи, подай
Любити правду на землі..

Т.Г. Шевченко

 
RomanДата: Понеділок, 04.10.2010, 21:06 | Повідомлення # 9
Генеральний писар
Група: Борці
Повідомлень: 246
Репутація: 16
Я за!!!

Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
 
myrchatkoДата: Понеділок, 04.10.2010, 22:31 | Повідомлення # 10
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 290
Репутація: 48
Quote (Povstanec)
Цікаво? Хочеться?! smile муууркочеться (може, мурчатко передумає ;)).

ахахахха, поки ні wink )))))


Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/
Іван Франко
 
PovstanecДата: Вівторок, 05.10.2010, 09:19 | Повідомлення # 11
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Зголошуємося до середи:
1. Севастіян
2. Настя
3. Тарас
4. Іра
5. Святослав
6. Таня
7. Роман

8. /думає/ Мирослава! wink


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
hummyДата: Вівторок, 05.10.2010, 23:00 | Повідомлення # 12
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
Ще запиши Олю Мартиник і Соболинку!!!
 
PovstanecДата: Вівторок, 05.10.2010, 23:06 | Повідомлення # 13
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
hummy, А ти у них замість адвоката?

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
myrchatkoДата: Вівторок, 05.10.2010, 23:06 | Повідомлення # 14
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 290
Репутація: 48
вже майже 10! wink

Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/
Іван Франко
 
PovstanecДата: Середа, 06.10.2010, 21:00 | Повідомлення # 15
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
На зборах було близько 20.
Всі решта де?
Я просив зголоситися до середи!


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
PovstanecДата: Середа, 06.10.2010, 21:50 | Повідомлення # 16
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
на котру годину граємо і де? smile

десь о 14?


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
hummyДата: Середа, 06.10.2010, 22:28 | Повідомлення # 17
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
14 підходить, а от де, то може варто порадитися з тими хто був і шарить де крутіше)
 
RomanДата: Середа, 06.10.2010, 22:31 | Повідомлення # 18
Генеральний писар
Група: Борці
Повідомлень: 246
Репутація: 16
Так, 14 було б якраз нормально.
Думаю треба десь в приміщенні, а то в лісі буде багато болота tongue


Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
 
OljyskaДата: П`ятниця, 08.10.2010, 17:31 | Повідомлення # 19
Джура
Група: Друзі
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Ем... Настя просто моя подрузя найкраща і тому не забула про мене!!!
Я теж хочу зіграти!!! admin
 
RomanДата: Субота, 09.10.2010, 21:12 | Повідомлення # 20
Генеральний писар
Група: Борці
Повідомлень: 246
Репутація: 16
То що там на рахунок завтрашнього батлу?

Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
 
PovstanecДата: Вівторок, 12.10.2010, 00:19 | Повідомлення # 21
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
не було батлу через ряд неорганізованих причин, в тому числі і моїх, що не придумав запасного плану.

є пропозиція грати у неділю - 17.
надіюся усі знову зможуть + зможуть і інші.
ціна та ж - 80 грн.

всім підходить 12 година? чи краще 14?


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
Ir4ukДата: Вівторок, 12.10.2010, 01:23 | Повідомлення # 22
Полковник
Група: Друзі
Повідомлень: 107
Репутація: 13
краще 14.
 
micadaДата: Вівторок, 12.10.2010, 09:33 | Повідомлення # 23
Полковник
Група: Друзі
Повідомлень: 104
Репутація: 7
я швидше всього пас sad ...але ще скажу точніше...

Мені ж, о Господи, подай
Любити правду на землі..

Т.Г. Шевченко

 
PovstanecДата: Вівторок, 12.10.2010, 10:41 | Повідомлення # 24
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
не тягніть з відповідями, через те, що я так довго тягнув, очікуючи поки всі зголосяться - ми й провтикали перший раз!

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
RomanДата: Четвер, 14.10.2010, 19:13 | Повідомлення # 25
Генеральний писар
Група: Борці
Повідомлень: 246
Репутація: 16
У цю неділю я пас, маю багато справ.

Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
 
OljyskaДата: Четвер, 14.10.2010, 20:19 | Повідомлення # 26
Джура
Група: Друзі
Повідомлень: 5
Репутація: 1
А я можу в неділю! І на будь-яку годину! smile
 
PovstanecДата: Четвер, 14.10.2010, 23:09 | Повідомлення # 27
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
на неділю знову нема місця...

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
RomanДата: П`ятниця, 15.10.2010, 19:46 | Повідомлення # 28
Генеральний писар
Група: Борці
Повідомлень: 246
Репутація: 16
о, може тоді пізніше буде можливість)) admin admin admin

Коли не знаєш, що казати, кажи, що знаєш!
 
PovstanecДата: Середа, 20.10.2010, 23:44 | Повідомлення # 29
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Отже, правдами і не правдами гра у пейнтбол відбудеться!

у ЦЮ (23.10.10) суботу
о 10:00

гратимемо або у Брюховичах, або десь на Тракті Глинянскому, в пятницю уточню.

Вартість - 80 грн.

До п'ятниці, до 20 години БУДЬ ЛАСКА зголоситися.

Кому не подобається чи час чи день - мені все одно!
я й так вже дістало організовувати це все. поки ви всі роздупляєтеся - хтось займає час і день.

Гратимуть:
1. Севастіян
2. Настя
3. Орест
4. Степан (познайомитесь)
5. Іра
6. Макс
7. Оля
8. Святослав
9. Макс

попередньо невідомо smile :
10. Тарас (Підгайний)
11. Роман Матушкевич
12. Оксана Соболь

ВСІ ХТО ЩЕ ХОЧЕ _ ПРИЄДНУЙТЕСЯ!!! НЕ ШКОДУЙТЕ 80 ГРН. - МАЄ БУТИ ДУЖЕ КРУТО І ВЕСЕЛО!

хто не хоче грати - але залюбки допоможе нам і пофотографує - дуже ласкаво просимо!)
з нас пачка цукорок!)))


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
PovstanecДата: Четвер, 21.10.2010, 12:17 | Повідомлення # 30
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
добавився Боб, але відмовився Роман!)

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
Форум » Наш форум » Просто потриндіти » Пейнтбол (збираємось на "войнушку")
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024