ото нарядкували Додам: Дратує коли ти один добре шось читав на модуль\контрольну\екзамен і вся група тебе шарпає за підказки, а коли ти хоч в когось шось запитати то ніхто не знає Але найбільше - коли хтось використовує твою інтелектуальну працю. От сидів ти над тестами, рефератом, твором, задачею до ранку, а якийсь чувак чи чувіха, які валяли, просять, ні вимагають щоб ти то їм приніс\передав, щоб вони то нагло з копірастили і щей так говорять ніби ти їм шось винен. Я розумію якшо є об'єктивні причини то можна допомогти, але якшо то триває протягом 4 років то взагалі
мене дратує,коли мені в останній момент щось скажуть зробити ,що змінює мої плани..маю на увазі...коли я собі на вихідні запланувала в суботу піти погуляти,заслужено відпочити , в неділю повчитись собі спокійно.,а тут приходить маман і каже - о завтра неділя там в якогось вуйка дааалекого шось якесь свєто і ми їдемо... то ааа це так дратує..ти зовсім інше планував - а шо в тебе якісь були плани ? сьогодні треба було зробити... аааааааааааааа це бісить!
то і ви мені так не робіть ;))
мене дратує,коли я говорю з людиною, а в цей момент мене кличе інша особина настирливо і ше з обуренням в голосі чого це я не відгукуюсь...я частенько просто не стримуюсь як обернусь і скажу : -шо сліпий не бачиш шо я розмовляю,чи шо ?! ))
то ви мені так не робіть ;))
мене дратує,коли я спізнююсь ) особливо коли проспиш зранку ) не можу згадати більше,але точно ше є речі які роблять мене злюкоою-злючищем... то ви мені так не робіть ;))
а ще мені видало - текст вашого допису перевищує допустимий ліміт!???!? об стінку!!!!!
Бодику, ти вже як напишеш, то напишеш
Quote (Law_Axiser)
нервує - "ві Львові"
а пісенька така є, смішна дуже, але ти певно до кінця не дослуховував(
Quote (Law_Axiser)
чому ваша міська влада не може нормально прорахувати потім пасажирів Львовом!??!?! 29 і 29А - та їх кількість треба вдвічі чи втирчі збільшити!!!!!!!! а то чекаєш на зупинці - три 50-ки проїхали напівпорожні, і суне 29 - консервна банка... загалом:
не просто чула, а бачила роздратованого Богдана біля 29ї маршрутки на приміському
а про універ: в деканат, на кафедри страшенно не люблю заходити, рідко почуєш конкретну відповідь на запитання недавно пояснювали, чому ми маємо здавати додатковий залік: "Бо сонце сходить і заходить!" ...
Повідомлення відредагував Лілейка - Середа, 22.12.2010, 21:50
які ви всі злі просто жах але Богдан це жах в тебе руки ше не трясуться від нервів? знаєте дуже легко на когось злитися бакланити його особливо коли це чужа людина. А прийняти людину такою якою вона є це вже дуже важко ви попробуйте себе уявити на одну хвилину Богом який бачить всі наші недоліки і тепер уявіть що би було якби Він почав злитися :) Богдане багато в чому з тобою погоджуюсь, але не у всьому. Будьте добріші
Повідомлення відредагував Андрійко - Четвер, 23.12.2010, 01:20
мене виводить, коли кажуть одИнадцять, а не одинАдцять!
до теми універу: найдурніше, це коли вам дають перед заліком 128 питань з правознавства, з яких навіть третини не прочитали на лекціях, - і вивчіть все за одну ніч!
ще мене дратує моя теперішня викладачка з англійської... то ще треба умудрятися робити пари настільки нудними
і взагалі універ (особливо в період сесії) з'їдає купу моїх нервів... ех
гуцулка_Ксеня, оптимісти забуваються, їхній реалізм мене просто вбиває. Не можна просидіти весь день в лайні і підвечір не вмившись казати, що ти не смердиш!
дратують люди, які писали в темах "Скаледмо розповідь" або "питання-відповіді", а не писали взагалі в інших темах, дратують, люди, які заходять на сайт, але не можуть написати декілька слів на форумі.
дратують, невпевнені в собі люди!
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Ото вже людоньки дають волю своїм ємоціям Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Мене дратують повільні люди на вулицях; коли тане сніг ; люди які довго не відповідають на питання або тягнуть відповідь; "хм", "ех", "ммм" в повідомленнях; песемісти і романтики; наелектризовані речі; непунктуальні викладачі; стояти в черзі, або простіше чекати на когось чи щось; хлопці з дівочими повадками(геї)...
мене ще дуже дратує коли мене перебивають, підвищують голос, хамлять, морально тиснуть(дуже наполягають на тому, щоб я щось зробила...) коли хлопці ходять в штанах, які обтягують(а це взагалі просто бісить), хлопці, які ходять з сумочкою на плечі (фу... то вже навіть не схоже на хлопця); люди, які вказують, що мені робити, коли я цього не потребую, сірі і нудні люди... і т. д.
Klym, то ти не так носиш, як я маю на увазі. Ти ж носиш через плече з довгою такою штукою(ручкою), а є такі кадри, які носить так само, як жінки на самому плечі з короткою ручкою... фу...
Cherry, пісня Вона - ледь не одна з кращих пісень Чубая, і взагалі української музики. Дивина. Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Дата: Субота, 25.12.2010, 23:28 | Повідомлення # 54
Зевс
Група: Заблоковані
Cherry, Хм, навіть москалі кажуть про пісню "Вона", шо то шедевр!!! Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)
Cherry, в цьому сумі вся чарівливість цієї пісні.. половина пісень нашого пісенника сумні - грубо кажучи, бо це властиво українській пісні, бо така історія наша, ментальність наша, що ми свій біль виливали у піснях. Пісня Вона чудова, дозволь з тобою не погодитися. Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/ Іван Франко
myrchatko, дозволяю, але мені вона всерівно не подобається. Всі інші навіть, якщо сумні, то в них якийсь зовсім інший ритм і відчуття пісні. А ця, як на мене, занадто меланхолічна.
Знаєш, як прикольно коли до тебе саджають того, хто не встигає... і ти маєш "витягувати його"... Блін, а писати по 2 варіанти контрольних робіт за одну пару... це просто жах... а ще гірше, коли ти вже звикаєш до тієї людини, і знаєш, як не зробиш ти, то людина отримає свою "2" Борітеся - поборете... (Т. Г. Шевченко)