П`ятниця, 10.05.2024, 16:28

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Кохати – значить безупинно боротися з тисячами перешкод у нас самих і навколо нас.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Грудень » 27 » Як ми допомагали Миколаю :)

00:39
Як ми допомагали Миколаю :)
Як ми допомагали Миколаю :)
Ось і настали спокійні вихідні після заклопотаних буднів.

   Позаду чудові, але й водночас нелегкі дні, коли важко було знайти вільну хвилинку на відпочинок, та що там відпочинок… Робота кипіла, ми готувалися до дня св. Миколая. В честь цього довгоочікуваного дітьми свята ЛОГО "Борець" проводила благодійну акцію "Миколай до хати – Нумо помагати!". Головною метою цієї акції була допомога багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, не так ця допомога, як просто показати, що дива трапляються! І що в їхній сім’ ї пролунає дитячий сміх радості, що Миколай про них не забув!
   В одному з пунктів цього "Дива" - купівля солодощів, фруктів, канцтоварів та всього, що не може не порадувати як дітей, так і їхніх батьків. Відповідно на це потрібні кошти.. Ось ми і взялися шукати їх.
   Процес підготовки почався! До акції долучалися як Борці, так і зовсім незнайомі нам люди, які прагнули допомогти в хорошій справі та реалізації наших задумів :)
   Першим етапом став збір волонтерів, знайомство, розповідь про акцію та їхня координація що?де?коли? і як?
   Для створення святкової атмосфери протягом цілого тижня наші волонтери у ролях ангела та чортика із скринькою в руках повинні були ходити в центрі міста та біля навчальних закладів, Університету та Політехніки, запрошуючи перехожих долучатися до акції.
   Так як крила наших ангелів були в пральні, а німб на зарядці, ми взялися до виготовлення їх власноруч, одним словом, handmade :), що і було другим нашим етапом. "HandmadeЛи" ми і скриньки, майстри цієї справи зібралися в нашому майбутньому офісі і почали роботу. Так в нас і з’явилися чудові синього кольору скриньки з класним логотипом.
   Наступний день, початок збору грошей, волонтери з декораціями (крила – ангела, хвіст та роги - чортика),  сповнені ентузіазму, знаючи, що на вулицях Львова мінусова температура, вирушили на призначені їм місця:). Суцільні емоції… Червоні від морозу носи… Байдужість деяких людей на вулиці не затьмарювала радості, яку волонтери дарували іншим людям і отримували самі. Було й таке, що перехожі самі підходили і кидали гроші в скриньку, без всіляких запитань промовляючи: "Молодці, що займаєтеся такою справою!"
   Так збір коштів тривав від п’ятниці 10-го числа до п’ятниці 17-го числа.. Ввечері останнього дня збору,  після того як остання пара волонтерів принесла скриньку, почався рахунок зібраних грошей. Все строго за протоколом, час відкриття скриньки, час початку та закінчення підрахунку грошей. Нашими зусиллями та зусиллями всіх, хто нам допомагав, було зібрано 6 240 гривень, досить непогана сума, як на мене :)
   Субота, етап ікс, збилася з рахунку)
   Купівля подарунків, четверо наших богатирів плюс одна богатирка вирушили в метро, і, провівши там не одну годину, вони все-таки закупилися! До вечора у нас було 12 мішків з подарунками 12-тьом сім’ям :)

   19грудня. Останній день акції - ручка та аркуш паперу, процес написання листа дітям та батькам від Миколая, красиві конверти, мішок з подарунками і дорога до 12-ти сімей, які навіть не здогадуються про це все. Щирі здивування від знайдених подарунків за дверима квартири з підписом від Миколая, погодьтеся, хіба це не дивовижно? Акція пройшла вдало!

Всім велике дякую, що долучилися до акції, віддали частинку себе!
Ви всі Молодці!!!
д.с. А Ви вірите в Миколая?
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 951 | Додав: Viktoriya | Теги: проекти | Рейтинг: 3.6/7
Всього коментарів: 9
9 Viktoriya  
0
Андрійко, то є факт happy

8 Андрійко  
1
а майбутній офіс це обл. рада biggrin

7 Андрійко  
0
а і ше "нашому майбутньому офісі" це вже наш офіс !

6 Калабаня  
1
Вікторія, ти дійсно молодчинка!

5 Viktoriya  
0
Дякую, Лілейко!
При цьому всьому організація акції була ніякою:(

4 Лілейка  
1
Молодчинка, Viktoriya!!!
Бачила, скільки часу і сил ти виділила, щоб провести акцію, разом з волонтерами збирала гроші.
При тому завжди з гарним настроєм, енергією smile

3 Viktoriya  
0
Настя, виБачеюся!Вже виправила:)

2 hummy  
0
а в метро закуповувались не три богатирі, а чотири плюс одна богатирка:-Р

1 Gum  
1
молодці всі що приєдналися до акції!!!я отримала масу задоволення від того, що ми збирали гроші і просто від знайомства з хорошими людьми!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024