Середа, 24.04.2024, 22:53

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Є боротьба за долю України. Все інше – то велике мискоборство.

 Ліна КОСТЕНКО
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Липень » 1 » Ой Боженько, шо то було, шо було…

17:36
Ой Боженько, шо то було, шо було…
Ой Боженько, шо то було, шо було…
(Повези мене туди кудись, або екстрені новини) 
  
«Нарешті.. нарешті сьогодні 30 червня – невже ми їдемо…» - ось із такими словами прокинулися борці, що вирушали у витривалу (аж цілий день!!!!) і дуже цікаву екскурсію за підтримки Паломницько-реколекційного центру «Рафаїл».

   Так розпочалися пригоди 30 червня 2010 року. Опис подій буду подавати в часово-хронологічній послідовності.. бо так легше сприйматиметься… і буде видно загальну картину…  8:00 – п’ятеро відчайдух в особі Андрія, Мирослави, Оксани, Вікторії та Святослава зібралися біля Арсену, де домальовували вже останні штрихи до загальної картини на цілий день… остання покупка і… чекаємо дітей.    8:30 – починають збиратися діти із супроводжуючими: батьками, тітками та іншими особами…    8:35 – прийшли останні із списку… і ми вирушили до автобуса…   8:50 – автобус вирушає… всі отримують іменний бейджик і починається знайомство між собою… По дорозі в Олесько було в дуже лагідному тоні строгості сказано правила поведінки під час поїздки і пояснено, для чого кудись діти мають їхати… відбувся конкурс малюнків на кращий замок Львівщини (типу перемогли всі, бо дуже гарно намальовано!!!)    А далі я не пам’ятаю години… Тому пишу ось так: і пролетіла екскурсія в Олеську, обід в ресторані, потім зупинка була біля відомого Золочівського озера… тобто замку із 4-поверховою конюшнею!!!
   Далі ми поринули в передостанню станицю – мальовничий і тихий куточок Львівщини – Унів… Прохолодна вода із джерела, прекрасна природа і тиша заохочували все довше і довше перебувати тут… Але нас підганяв час…   Останньою нашою зупинкою була так звана пікнікова, де діти познайомилися між собою ще ближче і провели досить класно і кумедно час, ну і звичайно з користю: хтось копав м'яч, хтось розгадував головоломки… а хтось просто розмовляв…    І знов в дорогу…    19:30 - і ось уже Арсен… останні коментарі… подяки.. спільна фотографія… і всі розбіглися… хто куди…    Сонечко світить, вітерець повіває, а я пішов шукати нових пригод на свою голову!!!! д.с. не описував всієї діяльності волонтерів і нашого фотографа – бо то можна видавати цілі томи нових бестселлерів у будь-якому жанрі від детектива до бойовика, від комедії до драми…

д.с.с. це лише для координатора – я нічого забагато не сказав???
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1031 | Додав: inkvizutor | Теги: робота з дітьми, проекти | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 7
7 Андрійко  
0
Дійсно головне статю класно написав)))) megaphone

6 Viktoriya  
0
давайте не будемо вдаватися у подробиці! no ok biggrin

5 Povstanec  
0
Боженько пишеться ось так:
Боженько, а не БоЖеНькО

Так само це стосується і інших слів!!!!!!!!


4 lvivanka  
0
поїздка вдалася на всі 100%!!!
Молодці, все гарно організували і втілили в реальність! hands hands hands
думаю діти були "хепі" від поїздки і збережуть масу приємних вражень!

3 Андрійко  
0
ну так але з тим було б набагато цікавіше)))

2 inkvizutor  
0
ем.. про Віку... що можна розказати про неї??? я не знаю... ну ти сам скажи: чи можна розказувати про те що вона була сильно популярна серед хлопців 15-16 років.... бо.. ем... там... був.. "мур - мур - ля - мур" biggrin чи про те що її діти хотіли посади за грати???? biggrin :D biggrin :D ну я не знаю як.. але таке розказувати.. то дуже жорстоко... а ти як гадаєш???? smile wacko %) wacko wink ;)

1 Андрійко  
0
Та ні але можна було про Віку розказати...)))) А так все класно)))) діти класні, позитивні))))) надіємся на ше одну поїздку)))) Молодець Святослав без тебе нам булоб набагато важче))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024