Четвер, 09.05.2024, 22:52

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Людина ... змушена боротися з необхідністю, встановленою природою. ЇЇ моральний обов'язок - завоювати самостійність за допомогою своєї діяльності й розуму.

 Георг Гегель
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Липень » 19 » Рефлексії на тему "синдром "трешовості"", або як мене задовбало наше ТБ

16:42
Рефлексії на тему "синдром "трешовості"", або як мене задовбало наше ТБ
   Рефлексії на тему "синдром "трешовості"", або як мене задовбало наше ТБ

Днями, коли надворі шкварила спека, в хаті комп і консоль були зайняті, а нові пригоди інспектора Сироти і розслідування незаконних рішень Винниківської міської ради були прочитані, вирішив я глянути, що показують по нашому ТБ.

    За законом підлості по ньому йшла або набридлива реклама, або якісь москальські фільми. Розморений спекою і безвихіддю, я ввімкнув один із них. Як потім виявилось - чергове третьосортне російське мило. Тут і жінка дурепа, яка вискочила заміж молодою за мішок з грошима, а тепер "ламається", бо знайшла файного хлопа, і дочка-інвалід, і ще якісь ліві люди, котрі не хочуть хеппі-енду, коротше чергові сльози-соплі-шмарклі. Вже після 20-хвилинного перегляду мене знудило.

  Я задав собі риторичне питання "Ну, як таке можна дивитись?", "Як таке люди можуть їсти", ну невже нема нічого путнішого показувати. Парадокс - люди співчувають вигаданим акторам і одночасно залишаються байдужими до реальних людей в набагато драматичніших ситуаціях.

   Навіть, якщо канали не мають грошей на закупівлю дорогих закордонних серіалів, хай знімають україномовні вітчизняні серіали, але схоже "Тільки кохання" не може скласти конкуренцію  всяким "Багатим Настям", "Родися поганим", "Стидно разом" і "Вулицям без побитих ліхтарів".

  От би знайти такого собі українського Григорія Хату. З сценарієм проблем не було б (від реальних історій в українських лікарняних кабінетах справжній Хаус нервово гриз би свою ковіньку і пив би потрійну дозу валідолу), найняти файних акторів і вуаля високі рейтинги готові, а решту "мила" можна сміливо здати в архів.

  Тож давайте оголосимо бойкот  всякому трешу на українському телебаченню, переконуйте своїх батьків, бабусь, дідусів, братів, сестер, що телебачення не обмежується всякими зрадливими чоловіками, нещасливим коханням, жіночками а-ля "Мамо, а ти мені казала. Мамо, але я дурна!", дебільними сімейками, які щасливі разом, і псевдо-патріотичними російськими бойовиками. Може, тоді канали змінять свою політику і будуть показувати якісну телепродукцію, бо нам не треба ще одного покоління, яке виросло на серіалах про донну Бейжу.

  Ех, піду краще повожусь на ровері, благо, сонце вже зайшло. Думаю, зайвий десяток кілометрів буде корисніший як для фізичного, так і для морального здоров'я, порушеного переглядом нашого ТБ.
Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 820 | Додав: Versus | Теги: цікаво знати, культура | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 7
7 гуцулка_Ксеня  
0
Мар'яне, істину глаголиш biggrin biggrin

6 micada  
0
Цікаво...повчально...А в меневдома телевізор, хіба що для інтер'єру.. wacko

5 hummy  
0
Мар"ян ти мене так усміхнув))) твоє почуття гумору просто КЛАС!) сарказм тонкий) мене потішило це повідомлення, а ще можу похвалитися, що в мене вдома ніхто серіали по тв не дивиться:-Р місія виконана)

д.с. ууу....хочу і на ровер і на ролики...=)


4 myrchatko  
0
ех.... переконуйте... тут переконаєш.... занипались усі домашні в телевізор на бідну-бідну Настю.... а ти хоч з хати тікай.....
гарно написав, Мар'яне....

3 lvivanka  
0
кдасна ідея зібратись гуртом! я за, але бажано на вихідних...
р.с. теж маю ролики, давненько не каталась cool

2 skirchuk  
1
Коли мені 12-ий минало...я дивився із захопленням серіал "Вулиці розбитих ліхтарів"...гірко каюсь

1 skirchuk  
0
оуу. тєма. давай на днях повозимся: ти на велику, я на роликах, як тобі? Або ще краще: давайте усі борці збираємося у якомусь парку на днях?!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024