Субота, 27.04.2024, 14:31

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Серпень » 20 » Сходження на Говерлу. Другий заїзд

22:43
Сходження на Говерлу. Другий заїзд
Сходження на Говерлу. Другий заїзд

Що ж,  продовжуємо розповідь про наше літнє таборування, тому на черзі заїзд №2.

       Цього разу почну розповідь  з моменту, коли спускались ми з Говерли в перший раз. Віддаючи останні настанови Орчику - координаторові другого заїзду, виявилось, що половина охочих поїхати раптом відмовились. Когось злякав град, який падав у Львові напередодні, когось раптово схопив радикуліт п’ятки та інші запалення лінощів. Та все ж четверо відчайдухів таки погодились поїхати. Не знаю, як їхали, але казали, що твердо – не пощастило з вагоном ^_^.

   Зранку наступного дня я з Севастіяном пішли їх зустрічати, і об 11.10 за «кь'иєвським чЄсом» вони нарешті прибули до Лазещини. Так як їх було мало, вони єдині виграли ексклюзивну бонусну пропозицію йти 7 км до табору з торбами і рюкзаками, але ми не були останніми сволотами і трішки їм допомогли :).

   З приходом до табору ми перекусили, відпочили, прийняли холодний "річковий душ а-ля джакузі", розбили намети, а там не зчулись, як  вже вечір - посиденьки біля багаття і приємне очікування завтрашнього сходження.

   Наступний день, ранок, 7 година, над горами ще стояв туман, але ми вже прокинулись, помалу розпалюєм вогнище і готуєм-готуєм сніданок. Після його споживання і останніх приготуваннь нарешті вирушаємо в дорогу. Цього разу провідниками були я і Севастіян, так як вже дорога була знайома, підйом не мав завдати великих проблем. І хоч підіймались ми набагато менше часу ніж вперше, та все ж дались взнаки спека і сонце, яке шкварило немилосердно. Рятували чорниці і вдало розміщене джерело під горою.

     Йдучи по хребту, ми захоплювались неймовірною красою гір, яка відкривалась по обидва боки, Петросом, який виглядав позаду, чистими карпатськими полонинами і вигадливими клаптями хмар, які кидали загадкові тіні.

      І ось після майже 4.30-годинного підйому я знову на Говерлі, а решта нарешті на Говерлі. Враження  від самої вершини див. в першій статті, але це не завадило затриматись там майже на півтори години і лапати в об'єктив всяких там "чЄртів" ^_^. Назад спускались швидко (дехто навіть дуже:)) і вже за 2 год. були в таборі, де на нас чекала смачнюща вечеря від Петра і Насті. Сповнені захопленням від побаченого, ми допізна сиділи біля ватри і "на всі голоси" співали пісні.

     Наступний день - останній заїзд - нові пригоди. Попрощавшись і відправивши "других" до Львова, ми морально готували до сходження новоприбулих, а вони з нетерпінням очікували цієї події.

Але про це вже повість вам хтось інший і розкаже про те, які красиві гори під час грози :)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 788 | Додав: Versus | Теги: проекти, дозвілля | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 Лілейка  
0
Хто не полінувався, таку красу побачив!
Мар'яне, цікаво пишеш smile

2 myrchatko  
0
супер cool

1 гуцулка_Ксеня  
0
файно сходили - файно написали smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024