Середа, 01.05.2024, 14:29

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Грудень » 31 » Вже скакає на порозі Рік Кроля!

18:46
Вже скакає на порозі Рік Кроля!
Вже скакає на порозі Рік Кроля!
 
Ото минає рік тигра та тигрюль, а на заміну приходить рік простого, боязкого, проте білого і милого кролика. Що ж несе нам зі своїми довгими вухами цей куцолапий?

   Кролик надзвичайно боязливий, але, незважаючи на це, він дуже гостинний, цінує домашній затишок і красу. Тому в рік Кролика запрошуйте до себе найближчих друзів і самі відвідуйте їх частіше. Кролик дипломатичний, тому не варто прагнути показати себе вискочкою в 2011 році. Краще спробувати заслужити повагу від Кролика, сподобатися йому. Серед позитивних якостей Кролика присутня невгамовна романтичність і відданість. Тому шлюби, укладені в цей рік, обіцяють бути особливо вдалими. Крім того, в східних гороскопах сказано про те, що, оскільки Кролик дуже розумний, розвинений в багатьох сферах діяльності, то він буде покровительствувати в 2011 році всім, хто має відношення до науки, та й просто фахівцям, які вболівають за свою справу.
   Але слід пам’ятати, що Кроликові властиві не лише позитивні якості. Наприклад, він боязливий. Тому багатьом, особливо людям, народженим в рік Кролика, може виявитися складно приймати в цей рік відповідальні рішення. Крім того, Кролик дуже педантичний, він не виносить безладу в речах, справах, думках. Особливо хорошим і вдалим повинен стати рік для людей, які займаються дипломатичною діяльністю. Також це стосується священиків, професорів, людей творчих професій – їм Кролик сприятиме найбільше.
   Кролик – тварина родинна, символ плодючості, потомства і спокою. Після 2010 року невгомонного Тигра прийде пора спокійнішого життя. Рік Кролика – для талановитих людей мистецтва, інтелігентних людей. Взагалі люди, символом яких є Кролик, користуються довірою навколишніх, до них часто приходять за порадою, консультуються.
   Кролик – відкритий знак. У цей рік чекайте безліч дружніх посиденьок. Хороші плоди дадуть спільні поїздки і проведення часу. Цей рік сприятиме спілкуванню, проведенню переговорів, операцій і зустрічей. При цьому конфлікти будуть зведені до мінімуму, оскільки Кролик – великий дипломат і без зусиль домовиться про все. Так само в цей рік будь-яка допомога повернеться сторицею і обов’язково окупиться. При цьому свої плани і наміри найкраще тримати в секреті, аби ніхто не посмів порушити їх. Діти, які народилися в цей рік, будуть обдарованими і доброзичливими, але легковажними. В них уже в ранньому віці виявиться прагнення "гуляти самим по собі” і вони всіляко добиватимуться незалежності.
   Це рік не стільки дії, скільки роздумів і підготовки до майбутнього. Аби почати діяти, потрібно мати деякий фундамент, який краще всього закласти саме зараз!
 
ВІТАЮ ВСІХ БОРЧЕНЯТ З НОВИМ РОКОМ! НЕХАЙ ЦЕЙ РІК ПРИНЕСЕ ВАМ БАГАТО РАДОСТІ, ЛЮБОВІ ТА БАГАТО ПРИЄМНИХ МИТТЄВОСТЕЙ!
Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 915 | Додав: Оксанця | Теги: цікаво знати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 KypIDon  
0
А я на новий рік лежав на одному ліжку з кролем, сподіваюсь то на щастя tongue

3 Лілейка  
0
Файно, позитивні передбачення:)
В кінці року звіримо smile

2 lvivanka  
0
тааак...ось уже настав рік Playboyчика happy
гарно зазначила, Оксанця, господар 2011 - тварина родинна, символ плодючості, потомства. Тільки, от, сумніваюсь що він буде тихим і спокійним wink cool

1 Roman  
0
Зі святом борці, і хай наші лави збільшуються як ті кролі))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024