Вівторок, 16.04.2024, 08:05

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

У житті не так уже й багато переможених, набагато більше таких, які не намагалися боротися ...

 В.Вишняков
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Червень » 3 » "За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Підсумки

03:26
"За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Підсумки
"За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Підсумки

1 червня - початок літньої пори, а для нас 1 червня стало кульмінацією і логічним завершенням 3-тижневої роботи.

    Так, саме 3 тижні тому борці почали навідуватись до багатодітних сімей Шевченківського району Львова, щоб вибрати тих, хто найбільше потребує допомоги, і дізнатися, чим саме можемо допомогти. Були, звісно, і "щасливі" дні, коли ми з Галею з 5 сімей не потрапляли у жодну. Але то тільки ми такі "щасливчики", іншим вдавалось поспілкуватись з сім'ями, побачити умови, в яких вони живуть, порівняти своє життя з життям цих людей і, мабуть, ще раз переконатися, що мусимо їх підтримувати.
    А вже за тиждень виготовили ми (за паперової підтримки магазину "Арт-крамничка"!) 20 яскравих скриньок для збору результатів цілування:)) Готових роздавати поцілунки в обмін на пожертви для багатодітних сімей виявилось майже 40 молодих людей, не враховуючи борців. Правда, проклинаючи сесію, майже половина з них так і не побували у ролі цілувальників. Але разом з борцями нарахували ми з Маринкою з 24 до 30 травня 35 волонтерів. Хтось розціловував щедрих людей кілька годин, а хтось і кілька днів. І тут передаю слово най-найактивнішому цілувальнику Богданові Гулаю:

    "Коли я вперше почув про проект (минулого року) зрозумів те, що ідея без перебільшення геніальна, адже поцілунок, як подяка за пожертву - це і яскраво виражена вдячність (оригінальна і незвична), і звісно своєрідна межа ))…
    При проведенні збору грошей задоволення в тій чи іншій мірі отримували всі… Одні просто почувши слово «дітям», з посмішкою відповідали, що для них нічого не жаль, і робили пожертву… а почувши про поцілунок просто спалахували усмішками… а для інших переломний момент відбувався, коли вони чули слово «поцілунок».
    Не цілованими лишились, мабуть, тільки ті, хто явно цього не хотів, бо навіть серед тих, хто відмовлявся, більшість все одно підставляли щоки при спробі волонтера (цілувальника) чмокнути їх."

    А от від поцілунків відомих людей не відмовлявся ніхто. Не кожного ж дня тебе готові цілувати Софія Федина і гурт "Кермеш", скрипаль Олександр Божик, хлопці з гурту "Хочу ЩЕ!", журналістка Ірина Шубінець, ведучий Галицької ліги КВК Віталій Новосад і учасниця шоу "Х-Фактор" Ліля Сахон:)
    Станом на  понеділок, 30 травня перецілованими були вже всі студенти і звичайні перехожі, помічені впродовж тижня в центрі міста (хтось і не один раз;)) То ж взялись ми рахувати все те, що зібрали. Протокол, прізвища рахувальників, час відкриття скриньки, кількість купюр... підрахунок - це вам (і нам)) не жарти!) Та-дам! Ось вона, загальна сума: 15 900 грн! І якщо припустити, що середня пожертва дорівнювала трьом гривням, то значить, за час проекту було роздано більше 5 тисяч цьомків! :-) А це 5 тисяч усмішок, 5 тисяч виявів радості й тепла;)
    А далі четверо звиклих не спати борців провели ніч у "Метро", в результаті якої Боївка перетворилась на склад подарунків :) Окрім звичного набору солодощів, продуктів і побутової хімії, були й особливі подарунки - те, що потрібно кожній конкретній сім'ї. А ще презенти від спонсорів: 20 комплектів морозива від "Лімо" і 3 коробки цукерок від "Світоча". Наступного вечора вмілі борцята дали лад тому всьому добру, розфасувавши його по кульках, і так ми були готові до першочервневих вітань;)
    1 червня. 5 машин. 15 волонтерів. Пакунків... 45 величезних, а менших і не злічу) Волонтери вирушають на пункти призначення раніше, машини напаковуємо кульками, і в дорогу! 15 сімей з подивом відчиняють двері незнайомим молодим людям, приймають привітання з Міжнародним днем захисту дітей, дивуються-радіють подарункам і щиро дякують за них.
    Про враження від візиту до сімей словами самих волонтерів:
Мар'яна Фариняк:
    "Зустрічали нас у сім'ї Лісовичів як поважних гостей: дівчата повбиралися в парадовий одяг, спеціально для нас спекли дві бритванки кексів (дуже смачних), а мама тільки плескала в долоні і не могла повірити шо то всьо насправді відбувається. Родина дуже хороша і позитивна. Окрім шести дітей мають 11 кошенят 3 папуги кролика і ще якусь екзотичну пташку! Отримали море позитиву від них і просто сповнені любов"ю поїхали далі."
Наталя Ділай:
    "Сім’я Покора особисто для мене є прикладом практично ідеальної сім’ї: привітна та гарна мати, четверо слухняних діток та дві шиншилки. Нас зустріли дуже привітно та з великою подякою. Мама почала розповідати нам про таланти своїх дітей та демонструвати їх. Чого тільки у цій сім’ї не роблять: і вишивають, і розмальовують писанки, і малюють та найбільше мені сподобалось, що кожна дитинка володіє музичним інструментом, зокрема двоє молодших - скрипкою,а двоє старших – бандурою. Звичайно вони заграли нам, навіть наймолодша Настуня, якій усього 7 рочків, продемонструвала свій талант скрипальки. Ця сім’я принесла нам найбільше радості та позитиву".

Думаю, серця всіх наповнюються найсвітлішими промінчиками від того, що ми змогли допомогти таким надзвичайним людям. Бо, погодьтесь, тим, хто виховує стількох дітей, треба низько вклонитися.
Від себе і від імені ГО "Борець" ДЯКУЮ всім тим, хто навіть найменшою участю допоміг у втіленні проекту. І ДУЖЕ ДЯКУЮ, тим хто дуже допоміг. Добра всім!:)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1358 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: День дитини, проекти, наша діяльність | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 5
5 Ірця  
3
Акція справді чудова, цікава і неординарна! Тішить, що цього року з допомогою борців, волонтерів, спонсорів і навіть мас-медіа вдалось зібрати суму більшу чим тогоріч (це надихає на створення подібних акцій), це дало змогу допомогти набагато більшій кількості сімей!
Особисто мені дуже сподобалось робити подібні дарунки, тим самим відновлювати віру людей у добро, у те, що про них не забули, і звичайно подібним чином втілювати в життя (хоч і дрібні) про те мрії, маленьких діток. Всі ми хочемо бачити наше майбутнє - яскравим і щасливим, та нажаль не всі хочуть на власному досвіді показати, ще юним українцям, від яких вже скоро буде залежати наше майбутнє, що таке взаємопідтримка, і що в єдності НАША СИЛА!!!
д.с. дякую усім хто не лишався байдужим, і не проходив повз скриньки з порожніми руками кидаючи хоча б 1 гривню, це малий вклад у величезну справу

4 Лілейка  
3
ми з Галею відвідали кілька сімей, щоразу інші життєві історії, захоплення, здивування, співчуття... цілком зрозумілі емоції від побаченого і почутого!
підсумки акції тішать! із статті дізналася все про завершення цьогорічної акції:)
координатор - молодець! smile

3 inkvizutor  
3
хм... акція вдалася! так було місцями дуже важко, були і різні свої нюанси, але ми все ж таки то зробили!!!

2 Gum  
2
Цілком згідна з Галинкою)))Акція справді потрібна, до того ж цікава, шкода що я не змогла долучитись sad

1 lvivanka  
4
Дуже радісна і потрібна акція! Тішить, що люди не залишились байдужими, допомогли в реалізації помічі багатодітним сім'ям. smile
Було багато роботи, багато сил затрачено на успіх акції, але не даремно! Усмішки як дітей та батьків, із сіменй, так і цілувальників і цілованих вартували того!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024