Середа, 24.04.2024, 17:52

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Світ - чудове місце. За нього варто боротися.

 Ернест Хемінгуей
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Червень » 03
"За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Підсумки

1 червня - початок літньої пори, а для нас 1 червня стало кульмінацією і логічним завершенням 3-тижневої роботи.

    Так, саме 3 тижні тому борці почали навідуватись до багатодітних сімей Шевченківського району Львова, щоб вибрати тих, хто найбільше потребує допомоги, і дізнатися, чим саме можемо допомогти. Були, звісно, і "щасливі" дні, коли ми з Галею з 5 сімей не потрапляли у жодну. Але то тільки ми такі "щасливчики", іншим вдавалось поспілкуватись з сім'ями, побачити умови, в яких вони живуть, порівняти своє життя з життям цих людей і, мабуть, ще раз переконатися, що мусимо їх підтримувати.
    А вже за тиждень виготовили ми (за паперової підтримки магазину "Арт-крамничка"!) 20 яскравих скриньок для збору результатів цілування:)) Готових роздавати поцілунки в обмін на пожертви для багатодітних сімей виявилось майже 40 молодих людей, не враховуючи борців. Правда, проклинаючи сесію, майже половина з них так і не побували у ролі цілувальників. Але разом з борцями нарахували ми з Маринкою з 24 до 30 травня 35 волонтерів. Хтось розціловував щедрих людей кілька годин, а хтось і кілька днів. І тут передаю слово най-найактивнішому цілувальнику Богданові Гулаю:

    "Коли я вперше почув про проект (минулого року) зрозумів те, що ідея без перебільшення геніальна, адже поцілунок, як подяка за пожертву - це і яскраво виражена вдячність (оригінальна і незвична), і звісно своєрідна межа ))…
    При проведенні збору грошей задоволення в тій чи іншій мірі отримували всі… Одні просто почувши слово «дітям», з посмішкою відповідали, що для них нічого не жаль, і робили пожертву… а почувши про поцілунок просто спалахували усмішками… а для інших переломний момент відбувався, коли ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1360 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
Чи знаєте Ви, який подарунок бажає отримати іменинник в День свого народження?! Впевнена, що знаєте, бо найприємнішими і найочікуванішими є привітання від найрідніших людей:) Борці сьогодні вітають Оксанку Петрик з Днем народження і поспішають щиро побажати:

Мирослава Зінько: "Бажаю нашій Оксанці, аби її доброта і любов до світу завжди віддавалися сторицею, аби танець на дорозі став реальністю ;), аби сонце завжди світило (у всіх філософських смислах)), а серденько раділо! Здоров'я, сили, окриленості! Люблю тебе і дуже ціную"

Христя Рутар: "Оксанко! Щиро кажучи, зовсім не хочу писати всяких сентиментальних фраз, але мабуть не вийде) Адже ти, саме ти та людина, яка випромінює добро, радість і позитив) Ти вмієш мріяти і робиш все, аби ті мрії здійснювались; Ти любиш робити дурниці і це теж прекрасно!) Я люблю тебе такою, яка ти є! Побажати можу лише одного-якигось файних парубків( ну, тобі і мені!)..жартую-гарного тобі друга у житті! Цьом)"

Богдан Головацький: "Побажаю такого: нехай позбувається страху перед об'єктивом, бо вона дівка я тобі дам, а натомість позбавляє уважних(які помічають такі самородки ;-) людей створити маленький шедевр, яким би міг насолодитися кожен з її близьких і друзів, нехай усмішка ніколи не зникає з її обличчя, щира й відверта, та що приносить щастя й світло в нашу сіру буденність :) (тут важливе уточнення - у Богдана був особливий батярський настрій, але від щирого серця:)

Мар'яна Фариняк: "Оксанка, рибка моя)) Бажаю, щоб твоє життя було, як велике-широке-глибоке море ніжно блакитного кольору, сповнене вірних друзів і просто позитивних і добрих людей - різнобарвних рибок)) У морі є багато-багато перлинок - це радісні і прекрасні моменти у житті. Але вони є трошки заховані, тож бажаю тобі, щоби серед всіляких камінців і водоростей ти завжди вміла помітити ті перлинки!!! Ти в нас ще ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1145 | Додав: Лілейка | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (7)

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024