Середа, 24.04.2024, 02:58

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

"Іван Франко - це розум і серце нашого народу. Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості".

 Максим Рильський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 3 » Зп-дНд: даруємо!

13:44
Зп-дНд: даруємо!
Зп-дНд: даруємо!
Ну ось і настав завершальний етап акції За поцілунок – дітям на дарунок, який мав на меті порадувати багатодітні сім’ї приємними, необхідними, цікавими та корисними подаруночками. Шалений день… smile

    На зібрані волонтерами за поцілунки гроші ми купили найнеобхідніше, на нашу думку, те, що потрібно для таких сімей, де багато діточок. На нас чекали 10 сімей, які потребували допомоги, проте вони не знали про наш візит, це було для них сюрпризом, а для даної акції такою собі ізюминкою, оскільки неочікувані подарунки завжди справляють приємні та незабутні враження.
    Волонтери у повній готовності у другій половині дня з широкими та щирими усмішками на обличчі вирушили в довгоочікувану подорож, щоб подарувати радість, позитивні емоції та хороший настрій людям, які на це заслуговують. Кожна сім’я отримала три величезні пакунки з необхідними для кожного члена сім’ї елементами побуту та й не тільки smile
    Чесно кажучи, побувавши у одній із цих багатодітних сімей, я багато чого зрозуміла і зробила певні висновки для себе. Що життя – це не лише те, хто ми є і чим займаємось, а й те, хто біля нас, з нами у будь-яку мить, хто готовий завжди допомогти, хто розділяє з нами радість і смуток, сміх і сльози, хто готовий вислухати і порадити, хто ніколи не скаже, що твої проблеми йому не важливі, бо є важливіші, хто завжди ставитиметься до тебе з розумінням та повагою. Атмосфера в тій сім’ї така, що аж затримувало подих від здивування, наскільки люди можуть любити одне одного, наскільки для них важливий добробут та злагода, розуміння один одного та підтримка, незважаючи на не надто комфортні умови проживання та велику кількість людей в однокімнатній квартирі… Теплота і приязнь так і лилася від кожного члена тої сім’ї, а оченята діточок… це просто неможливо описати, такі добрі, такі щирі, неможливо не зауважити, просто таки притягують до себе своєю ще такою ранимою та чистою душею.
    Треба пам’ятати, що діти – це реальне життя, це наше майбутнє, а тому їх потрібно берегти, цінувати та без кінця дарувати їм свою ніжність та тепло, бо, зрештою, всі ми колись були дітьми і розуміємо, чого нам насправді хотілося найбільше!!!
    Цей досвід на все життя. Пам’ятатиму і завжди знатиму, що діти – це радість, це нескінченний заряд позитивних емоцій, це можливість та вміння бути багатим душею і врешті – це безцінні, рідкісні материнські та батьківські квіти, які бувають раз на все життя і ніколи не повторюються!
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1032 | Додав: Anasko | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 4
4 micada  
0
ВАЙ!!! підтримую на 100%...думками я була там з вами smile smile

3 Povstanec  
0
гарно +1

2 lvivanka  
0
стаття чудова, хоча я не була з вами, але після такого опису змогла наблизитись до тамтешніх емоцій пережитих вами!
Оксано, браво! hands

1 hummy  
1
ого, мене пройняла статейка, Оксанко, ти молодчинка, гарно передала все, що відчув кожен з нас.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024