Найдорожче морозиво – золоте В Нью -Йоркському ресторані "Serendipity 3” можна замовити морозиво ціною в-25 тисяч доларів США!
За ці гроші вам принесуть шоколадний пломбір і найдорожчий у світі десерт. Його зареєструвала Книга рекордів Гіннеса. Мрія ласунчиків поєднала у собі 28 видів рідкісних какао-бобів, найвитонченіші вершки і трюфелі вартістю 5 тисяч доларів за кілограм. Але головна цінність десерту не в його смаков
... Читати далі »
Скільки з нас мріяло побувати, а може, вже і побувало, у місті гондол та
карнавалу, у місті, яке завжди "на плаву" - Венеції? Але, як не дивно,
для того, щоб вдихнути дух цього надзвичайного міста, не потрібно
оббивати пороги у італійському посольстві та летіти майже 2 години.
Достатньо лише вийти з дому та сісти на маршрутку, трамвай чи тролейбус
та доїхати до вул. Пекарської, 50А.
Побачивши з вулиці цю будівлю, не
падайте у скепсис та не закочуйте істерики, а з терпінням пройдіть у
двір, вийдіть у сад, пройдіть ще з десяток метрів не обертаючись, а
тоді оберніться і не забудьте притримува
... Читати далі »
У Львові презентують фільм "Золотий вересень. Хроніки Галичини 1939-1941", у якому розповідається про події першої радянської окупації Західної України у 1939-1941 роках. Замовник фільму: "Західноукраїнський центр історичних досліджень". Режисер Тарас Химич, кіностудія "Інверт Пікчерз". Продюсер проекту: Тарас Чолій.
У фільмі використовуються спогади очевидців, кінохроніка, документи і
... Читати далі »
• 100 г (1 склянка) вівсяних пластівців. • 150 г цукру. • 100 г розм’якшого вершкового масла. • 1 яйце. • 1 ч. л. ваніліну. • 1 ст. л. (15 мл) молока. • 1 склянка (150 г) борошна. • 1/3 ч. л. соди (можна погасити оцтом). • 2/3 ч. л. розпушувача для тіста. • ½ ч. л. кориці. • 2 щіпки солі. • ½ склянки родзинок. • 1 ч. л. натертої лимонної цедри.
Спосіб приготування: 1. Розігрійте духовку до 175°С. Злегка змастіть деко жиром або вистеліть на нього папір для випічки. Збийте міксером вершкове масло і цукор. 2. Додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте. 3. В окремому посуді просійте разом муку, соду, розпушувач і сіль. Д
... Читати далі »