П`ятниця, 19.04.2024, 14:36

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не пора, не пора, не пора в рідну хату вносити роздор! Хай пропаде незгоди проклята мара! Під Украйни єднаймось прапор!Бо пора ця великая єсть: у завзятій, важкій боротьбі ми поляжем, щоб волю, і щастя, і честь, рідний краю, здобути тобі!

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 1 » Зп-дНд: ДЕНЬ ТРЕТІЙ

11:54
Зп-дНд: ДЕНЬ ТРЕТІЙ
Зп-дНд: день третій
Ну от... це вже третій день... Втома вже трішки бере верх, але відчуваєш себе якось справді емоційно комфортно і звично – адже вже перевірено яким-не-яким, але досвідом – у Львові дійсно є багато хороших і щирих людей, а таких і поцьомати не гріх :).

    Волонтери-ентузіасти розходяться зі скриньками. Знову кокетування, знову хитрощі, переконування, пояснення – що тільки не придумають студенти для того, щоб отримати бажані результати. Цікаво, а які ще благодійні акції в Україні, що пов’язані зі збором коштів з широких мас, є ще такими позитивними і дозволяють так весело, кокетливо та грайливо поводитись? 
    Приємно, що стільки людей є не байдужими до пропозиції підтримати акцію. Особливо приємно було чути від представників різних верств населення, різних вікових категорій, різноманітних субкультур слова "Діткам треба, дітки – то святе…” Хоча траплялося різне: коли студенти віддають практично останні кошти і просять пробачення за те, що зробили такий невеликий внесок, а дорослий дядько з поважним виглядом ігнорує тебе чи відправляє, бо не має змоги допомогти – починаєш мимоволі задумуватися, як же ж все-таки специфічно побудований наш менталітет і самосвідомість. 
    І хай тільки спробує тепер хтось сказати, що в Україні фінансова криза – ми мали змогу пересвідчитись, якими кишеньковими грошима наділені звичайні пересічні перехожі :), або ж нехай тепер скажуть, що в нашій державі критична демографічна ситуація, як тут кожен третій при заклику допомогти дітям з багатодітних сімей відповідав: "Та… еее… я і сам з багатодітної сім’ї”. 
    Хотілося б сказати велике ФЕ тим, хто лише читав нотації про соціальну несправедливість, афери, корумпованість чи просто припускав, що насправді ми збираємо "собі на пиво”. Та все ж це мізерно порівняно з тим, яке велике СПАСИБІ хотілося б сказати тим, хто чуйно і по-людськи може зрозуміти проблеми інших, хто долучився до "акції” за поцілунок, за дякую, за посмішку чи просто так! День був хорошим і надіюсь, що не лише для нас, а й для тих, хто подарував крихту своєї любові дітям.
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 935 | Додав: dzmilka_=) | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 micada  
0
Оксана -звір! все...ми забиваємо на психологію=)!!! wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024