Середа, 24.04.2024, 11:01

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

ЛИШ БОРОТИСЬ - ЗНАЧИТЬ ЖИТЬ!

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 5 » Зп-дНд: слово координатора

00:59
Зп-дНд: слово координатора
  Зп-дНд: слово координатора
От і завершилась перша для "Борця" благодійна акція "За поцілунок - дітям на дарунок"!

   Долучилося до неї багато небайдужих людей, як Борців, так і тих, хто про організацію дізнався завдяки акції. А спільна благородна мета об'єднала за ці кілька днів зовсім чужих людей.

   Отож, все по порядку:)
  Перший етап акції - оформлення скриньок. У четвер у 5-ій кімнаті студ. клубу ніде було яблуку впасти: десяток борцят і в 2 рази більше коробок... і запекла боротьба за скотч і ножиці:) За пару годин безбарвний картон перетворився на яскраві червоненькі скриньки, які не могли не привернути уваги. А до чарівного малюка в каптурику, здається, ніхто не залишився байдужим;)
  В той же день відбулася і перша збірка волонтерів: знайомство, розповідь про акцію, інструкції щодо використання скриньок:) і несміливі запитання "а як ми маємо пропонувати поцілунок?"...
   Проте вже наступного ранку, у перший день збору коштів, від нерішучості не залишилось і сліду, всі волонтери були сповнені ентузіазму і передчуття чогось незвичайного. Одягнені у вишиванки, вони вирушили у мандри по університету імені Івана Франка і не тільки:) За кожною з семи пар волонтерів закріпили котрийсь з корпусів універу, не забули, звісно, і про площу біля пам'ятника Франкові, де студенти люблять грітися на сонечку.
   Окрім того, скринька була передана у ЛІБС, де також проводився збір коштів.
  Поверталися волонтери втомлені, проте зі сплеском позитивних емоцій і наповненими скриньками. Ділилися враженнями, що студенти - то найщиріші люди: завжди готові долучитися до доброї справи, тим більше, коли в обмін пропонують поцілунок у щічку;) Байдужість деяких людей на вулиці не могла затьмарити радості, яку волонтери дарували іншим людям і отримували самі.
  У суботу та неділю волонтери "окупували" центр міста. Розтягнулися від проспекту Шевченка аж до Високого Замку. Здається, про акцію дізналися всі, хто на тих вихідних був у центрі. Дехто навіть зізнавався, що вже робив пожертву, але за ще один поцілунок готовий зробити ще раз:)
   У неділю спробували себе у ролі волонтерів також фіналісти конкурсу "Містер Львів".
  У понеділок збір коштів в універі продовжували найвитриваліші, а під вечір на нас ще чекала нелегка справа: підрахувати все те, що зібрали. Завданням це виявилось не з простих, але спільними зусиллями зробили ми це швидко і якісно... і були приємно здивовані результатом. 11 400 грн - погодьтесь, сума немаленька!
   Подарунки (а це продукти, побутова хімія, канцтовари, багато солоденького для діток:)) купували у нічному режимі, так як вдень, на жаль, не було транспорту. Як двоє людей справилися з сімома візками подарунків - навіть складно уявити! smile
   1 червня. От і настав кульмінаційний момент - візит до 10 багатодітних сімей, які про це навіть не здогадувалися. Радість від подарунків та й просто від бажання допомогти, щирі усмішки та неприховане здивування надовго залишаться в нашій пам'яті. Діточки, сподіваюся, будуть рости на радість батькам... а ми проведемо ще не одну таку акцію! :-)

Отож, хочу від душі ПОДЯКУВАТИ тим, хто долучився до акції!
Навіть найменша участь має велике значення, а максимальна активність багатьох з вас просто неоціненна!
Всі ви молодці!!!

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1006 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 Roman  
0
Петро тут самий модний biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024