Середа, 24.04.2024, 10:49

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не пора, не пора, не пора в рідну хату вносити роздор! Хай пропаде незгоди проклята мара! Під Украйни єднаймось прапор!Бо пора ця великая єсть: у завзятій, важкій боротьбі ми поляжем, щоб волю, і щастя, і честь, рідний краю, здобути тобі!

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 14
Вгадай борця: кульбабка :)
Про сьогоднішню нашу героїню писати дуже легко, адже від неї, ніби від сонця, відходять маленькі промінчики світла. Та й сама вона світленька :) Та якби сонце стільки сміялося, так весело і так загонисто, то у нас, напевно, ніколи не було б зими-завірюхи :) Життєрадісна, мила, проте принципова і вміє постояти за себе. А ще вона дуже любить маленьких діток, хіх :)

   Фірмовою стравою нашого дівчатка є лимонний пиріг, а улюбленою - молоко з вівсяним печивом (смакотааа :)), а якщо, готуючи, танцювати, та ще й під Бумбоксову "Вона носила квіти в волоссі", а, як печенько вляжеться, почитати цікаву книжку (ох, особливо "Містичний вальс") і подивитись хороший фільм, то, вважайте, день вдався на славу. Одним із хобі нашої дівчинки є колекціонування магнітиків з усіх місць, "де була, або хтось мені подарує з того місця, де я ще не була, а той хтось був" :). Улюблених фільмів багатенько, але особливими є "Зелена миля" і "Гордість та упередження"
   Улюблена її місцина Львова "Рідний дім, жартую, хоча...))) якшо чесно, то люблю посидіти на лавочці, морозиво поїсти в парку біля цирку, то коли влітку, а коли холодніше, люблю Золотий Дукат і Тістечко, якшо точніше, то Еколан називається чи якось так, то в районі біля пам'ятника Грушевському))". Колір-гармонія для нашої героїні зелений, порою року, коли "співає" душа, є весна, "точніше кінець весни, коли вже не холодно, але ще й не жарко", а від ромашок життя заграє для неї всіма барвами веселки :) Мрія - парфуми з ароматом кави і подорож в Лондон) А ще Париж, Париж!..
   Наша борчиня розсудлива, тому на ігри різноманітні не вистачає часу. Цікава розповідь дитинства: "Колись в дитинстві у бабці в селі ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1343 | Додав: myrchatko | Дата: 14.02.2011 | Коментарі (20)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024