Четвер, 28.03.2024, 20:09

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 16
Пільгова Україна

Як повелось, Україна позиціонує себе як соціальна держава, а тому бере на себе багато зобов'язань щодо захисту різних верств населення. Основним же засобом якого є різного роду пільги. В задумі як допомога найменш захищеним, сьогодні вони перетворились як засіб преференцій, нерівності чи подяку за лояльність, а це збільшує соціальну напругу і розбалансовує економіку і бюджет.

   На сьогодні існує більше 150 видів пільг (житлово-комунальні, транспортні, соціально-побутові, соціально-трудові), близько 50 НПА, які їх регулюють і ≈15 мільйонна армія пільговиків, на утримання яких потрібно кілька десятків мільярдів гривень в рік.
   І ч ... Читати далі »
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1055 | Додав: Versus | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (7)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024