Середа, 17.04.2024, 01:41

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Друк перетворює матеріальну боротьбу на боротьбу ідейну, боротьбу плоті і крові — в боротьбу духовну, боротьбу потреб, пристрастей, емпірії — в боротьбу теорії, розуму, форми.

 Карл Маркс
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 04
І сміх, і гріх;)
Напевне кожен з нас не раз стикався з такими малесенькими оголошеннями: 
"потрібен продавець-консультант","візьму на роботу маляра", "набір менеджерів",
 "потрібен офіціант. Терміново"...але таке й Петросяну не снилось;))

    Найбільш вражаючими, до сліз;) пропозиціями на ринку праці в 2011 році стали:
 -Перевертач пінгвінів. Пінгвіни, які мешкають поблизу полярних станцій, жваво реагують на вертольоти, що пролітають повз них. Тварини задирають голову і відхиляються назад, а оскільки шия у них коротка, а тулуб - неповороткий, вони нерідко так і завалюються на спину. Перевернутися і встати самостійно пінгвіни не можуть, тому після кожного прильоту або відльоту до них на допомогу приходить фахівець. Інакше тварини загинуть.
 -Майстер педикюру для корів. Поганий стан копит може позначитися на самопочутті корови, надої і навіть здібності розмножуватися. На елітних фермах у Європі та Америці за цим ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1472 | Додав: lvivanka | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (4)

Вгадай борця: квітка :)
Cьогодні говоримо про квітчасте борцятко: воно дуже любить польові квіти ;), можливо, тому улюблена пора року також квітчаста - весна і літо, коли буяють трави)) Попри цю тендітність душі, надзвичайно рішуче: недарма свого часу нарвалось у пориві гніву на міліціонера ;) Може, тому завжди носить з собою мобільний телефон: якщо раптом.... ;) А взагалі наше дитятко мирне і творче: улюблена справа на дозвіллі - малювати (ану згадуємо, хто гарні графіті малює ;)) Отак помаленьку розгадуємо наступного героя нашої рубрики :)

   Сьогоднішній герой - душею справжній козак, як ви гадаєте, чому? Улюбленою грою були і є козаки-розбійники - гра, де по-справжньому можна вихлюпнути усі емоції і енергію невсидющого п'ятого місця))) Але як би ми не старались, нам не приховати дівочої чарівності цього дитяти: перші красені завжди падали їй до ніг :) В молодших класах симпатизував нашій дівчинці однокласник, в якого були закохані всі дівчатка їхнього класу... "Звали його Ярославом, був досить милим хлоп'ятком, став, правда, курящим і п'ющим гопніком, але симпатичний..." - спогади про першу симпатію ;) аж свою згадалося... :) Одразу схарактеризуємо ідеал нашої лялі - патріот, розумний, цікавий, красивий хлопчина, трішки суворий, не скупердяй (терпіти не можу таких), щоб не курив і не зловживав алкоголем, високий брюнет з карими оченятами або русявенький з блакитними.. Отакий собі нічогенький! ;)
   З таким-от коханим можна і світу побачити: хотілося б об'їхати всі цікаві місця в Україні -  замки, палаци, гори, долини, тоді побувати у всіх європейських країнах, а тоді відвідати США. Проте мрія в неї інша: ще з дитинства мріє навчитись грати на фортепіано, аби виливати свою душу в музиці... Любить собак і кроликів, відповідно найбільше ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 970 | Додав: myrchatko | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (7)

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024