Субота, 27.04.2024, 21:35

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не пора, не пора, не пора в рідну хату вносити роздор! Хай пропаде незгоди проклята мара! Під Украйни єднаймось прапор!Бо пора ця великая єсть: у завзятій, важкій боротьбі ми поляжем, щоб волю, і щастя, і честь, рідний краю, здобути тобі!

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 12 » Стрибки з парашутом. Аеродром Цунів

16:15
Стрибки з парашутом. Аеродром Цунів
Стрибки з парашутом. Аеродром Цунів
Чи мріяли Ви колись літати, як птах, насолоджуючись радістю вільного падіння? Відчути сплеск адреналіну? Побачити нескінченність «п'ятого океану»? Осідлати вітер? Спробувати на смак екстрім? Всім сняться сни. І незрідка ми уві сні літаємо.

      Сьогодні Ви маєте можливість втілити свою мрію у життя – зробити крок у небо... Запрошуємо Вас здійснити стрибки з парашутом на аеродромі Цунів, що знаходиться поблизу міста Городок Львівської області (детальніше див. на мапі сайту).

      Тут Вас очікує дружелюбна атмосфера, інструктори, які з великою увагою і відповідальністю ставляться до підготовки парашутистів, а також море вражень, кипіння крові, досвід (а після приземлення думка – Я обов'язково сюди повернусь). Сюди можна запросити друзів відсвяткувати свій перший стрибок та інші знаменні події у кафе "Смуглянка" або просто на галявинах соснового лісу, що прилягає до території аеродрому.

      Ви зможете під керівництвом досвідчених інструкторів самостійно здійснити стрибок з парашутом з літака АН-2. Стрибки можуть виконуватися з наступними типами парашутів: Д-5 ,Д-6,Д-1-5у. Висота десантування - 900 метрів.

      Стрибки з парашутом здійснюються по суботах і неділях. Початок підготовки о 9.30 год.

Як доїхати до аеродрому Цунів?

       Сідаєте на  ЕЛЕКТРИЧКУ (напрямок "Судова вишня, Мостиська"), яка вирушає з приміського вокзалу о 07:42 чи 8.47 (це ті години, які Вам найбільш підходять) і їдете до станції "Затока". Прибувши на станцію, вертаєтесь 50 метрів, переходите колію (пам'ятаємо: з парашутом стрибають ті, в кого є руки і ноги, не переїхані поїздом :)) і повертаєте направо (до груші) або ж знаходите таких самих екстремалів, як і Ви, які знають дорогу, та приєднуєтесь до них; якщо таких немає, то розпитуєте місцевих мешканців.

Хто може стрибати:

  • Особи, які досягли 18 років або з 14 років з дозволу батьків (нотаріально посвідчений дозвіл від батьків або ж безпосередня їх присутність в клубі для підтвердження дозволу на стрибок);
  • Мінімальна вага людини, яка вирішила здійснити стрибок, не повинна бути меншою, ніж 45 кг.
  • Особи, які пройшли медичний огляд (на аеродромі).

    Особам з поганим зором потрібні контактні лінзи або окуляри, які ззаду можна прикріпити звичайною резинкою. Забороняється стрибати з парашутом особам, які хворіють епілепсією, психічними, серцево-судинними захворюваннями,  особам, які не чують. Якщо коли-небудь була травма ніг, кісток таза, хребта або ж є інші захворювання опорно-рухового апарату, необхідно проконсультуватися у лікаря. При переломі ніг не можна стрибати з парашутом один рік після повного зростання перелома.

Що одягати?

949fc592bfb1816327b16fa5bd580069_big    Ще одне питання, яке Вам докорятиме, - це одяг. Тому прислухайтеся до порад фахівців. Одягатися потрібно відповідно до погоди, щоб на аеродромі в холодну пору не мерзнути або в теплу сильно не пітніти. Якщо ви не мерзнете на землі, значить, в цьому одязі не встигнете замерзнути на висоті 800-1000 метрів.                        

    Одяг для стрибка повинен бути з щільної тканини, верх обов'язково з довгими рукавами, внизу повноцінні штани (шорти не допускаються). Це можуть бути джинсові, спортивні чи армійські ("військові") костюми. Взуття обов'язково з високим верхом - черевики (що тримають голеностоп), це можуть бути "бєрци", туристичні черевики.vzuttja  Беріть такий одяг, щоб Вам не шкода було встати на коліна, присісти на землю або просто впасти і проїхатись по брудній і мокрій траві.  Не допускається одяг з короткими рукавами, шорти, тапочки, кеди, туфлі на шпильках або каблуках, вечірні сукні, краватка...





Інструктаж

      Головною задачею роботи інструкторів клубу було і залишається сполучення простоти управління парашутом з безпекою польоту. Всі парашутні системи оснащені приладами, що страхують та відкриють парашут на заданій висоті.

       Перед стрибками парашутисти-новачки обов'язково навчаються необхідним діям, тому людина, яка вперше стрибає, вже має достатнє уявлення про те, як потрібно поводитися в повітрі.

      У підготовці інструкторами використовуються новітні, прогресивні методики в навчанні парашутистів-новачків. Заняття проводять досвідчені інструктори, що виконали не одну тисячу парашутних стрибків і мають досвід у підготовці парашутистів-новачків.

      Усім, хто пройшов спеціальну підготовку  і виконав стрибки з парашутом на DZ Цунів, видаються офіційні посвідчення парашутиста відповідного зразка. Запрошуємо всіх охочих - львів'ян і гостей міста. Подивіться на наш прекрасний світ !!!

      Стрибок з парашутом під чистим небом нікого не залишає байдужим, адже під час стрибка Ви отримаєте ні з чим не зрівнянні відчуття, про які Ви з задоволенням і захопленням розповісте своїм знайомим. Ви побачите непередавану красу нашого краю і мальовничих околиць з висоти пташиного польоту.

З собою необхідно мати:

  • Документ, що засвідчує особу, це може бути паспорт, посвідчення особи, права, студентський квиток, військовий квиток;
  • Ідентифікаційний код або його копія; 
  • Суму грошей, достатню для здійснення вибраного вами стрибка з урахуванням можливих штрафів (укладка запасного парашута і втрата кільця).
  • Хороший настрій і льотну погоду.

      Ви цілий день будете знаходитися на свіжому повітрі просто неба і, якщо у Вас ніжна шкіра, запасіться засобом для захисту від сонячних променів, а також від комарів. Якщо на вулиці похмурно і є можливість попасти під дощ, захопіть з собою дощовик або ж парасолю.

Поради до яких слід прислухатися!

      На деяких аеродромах з Вас, швидше за все, братимуть розписку на випадок невдалого стрибка. Сильно перейматися цим непотрібно і бігти до юристів та складати заповіт також не варто. Невдалий стрибок – це дуже рідкісне явище. Кожен парашутист стрибає з двома парашутами відразу, один з них є запасним. В випадку, якщо парашутист розгубився і не відкрив парашут або ж з якоїсь іншої причини він не відкрився, є запасний парашут і, якщо навіть парашутист сам не відкрив запаску, то спеціальний страхуючий прилад, який вмонтований в запаску, на висоті 300-400 метрів сам відкриє купол запасного парашута.

      Ще дуже часто люди переймаються тим, що може бути погано укладений парашут. Так от, боятися не варто, тому що  укладанням парашутних систем займаються тільки інструктори та фахівці-укладальники, які знають цей процес, як своїх п’ять пальців.

     А для того, щоб Ви не попали в список потерпілих, потрібно уважно прислуховуватися до вказівок  інструкторів, з великою відповідальністю ставитися до підготовки. Не забувайте одягати відповідний одяг та взуття. Найбільшу увагу приділіть відпрацюванню техніки приземлення. Тому варто і просто необхідно навчитися робити все правильно ще на землі.

Не варто думати, що стрибати з парашутом можуть тільки обрані. Бажання, увага, серйозний підхід до діла, виконання вимог інструкторів – це Ваш шлях до приємних і безпечних стрибків!

Ціни на стрибки в 2010 році

Стрибок самостійний з літака Ан-2 з висоти 800 метрів:

  • Перший стрибок з круглим парашутом Д-5 або Д-6 (включено інструктаж, оренда парашута, укладання парашута, 10-ти денна страховка)                                                                      300 грн. / стрибок


  • Другий стрибок з круглим парашутом (інструктаж, оренда парашута Д-1-5у, укладання парашута, висота 800-1200м)                                                                                                         265 грн. / стрибок


  • Наступні стрибки з круглим парашутом (інструктаж, оренда парашута Д-1-5у, укладання парашута, висота 800-1200м)                                                                                              200 грн. / стрибок


За матеріалами сайту : cuniv.lviv.ua

Опублікувати
Категорія: Спорт | Переглядів: 5629 | Додав: skirchuk | Теги: дозвілля, Спорт | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 12
12 гуцулка_Ксеня  
0
ні, я ще хочу жити :)))))

11 myrchatko  
0
мені подобається метафора осідлати вітер smile гарно!

10 Ir4uk  
0
оууу ))) можна..тільки мої вже прощались зі мною ,коли я їм натякала ))))

9 hummy  
0
дузееее!)
складеш мені дівчачу кумпанію?;)

8 Ir4uk  
0
ахаха а ми з чудіком і ше з однокласничками планували таке...таке десь і у Львові проводилось )))
ооНаШтя )) ти тож хоч ?? ;))

7 skirchuk  
0
а якщо серйозно?

6 hummy  
0
і на каблуках теж не можна...ех.... wink

5 Povstanec  
0
а чому в краватці не можна???? О_о
я не хочу так...

4 lvivanka  
0
я хочу, але не можу(((

3 skirchuk  
0
давайте зголошуємося на кінець червня. Хто хоче і може?

2 lvivanka  
0
ідея просто БОМБА!!!

1 hummy  
0
хоооочу batman

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024