Вівторок, 19.03.2024, 13:06

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Найважче боротися з окремими недоліками.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Спорт
1 2 3 »
Розколоти грецький горіх  
 У плей-оф раунді Ліги Європи львівські «Карпати» зустрінуться з грецьким клубом ПАОК з міста Салоніки.Перший матч «зелено-білі» проведуть 18 серпня на виїзді, а матч-відповідь на домашній арені «Карпат» відбудеться вже за тиждень, 25 серпня. 

   В сезоні 2010-2011 ПАОК посів четверте місце у чемпіонаті Греції, у цьогорічному розіграші Ліги Європи команда стартувала із впевненої перемоги над норвезькою «Волеренгою» із загальним рахунком 5:0 (3:0 вдома та 2:0 на виїзді). Серед лідерів ПАОКа можна виділити португальського атакувального півзахисника Верінья та нападника Дімітроса Салпінгідіса, саме він забив ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1177 | Додав: шибайголова | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (0)

Почалося…
Вчора стартував новий сезон прем’єр ліги чемпіонату України з футболу!

   А вже сьогодні на берегах Азовського моря зіграли свій перший матч наші улюблені львівські "Карпати" із маріупольською командою з недолугою назвою "Іллічівець". Поєдинок мав бути однозначно принциповий,адже кращий нападник "Карпат" у минулому сезоні Денис Кожанов сьогодні грав за Маріуполь,плюс останній раз "Іллічівець" перемагав львів’ян ще у 2004 році. 
   Тільки-но матч почався як Ярошенко без сорому і совісті стрімко вдарив по м’ячу, невеличкий рикошет і 1-0, "Іллічівець" повів у рахунку. Наші хлопці,звісно, були в шоці від такого перебігу подій, але майже одразу зібрались і дали відсіч: Голодюк порозкидав захисників і влучив м’ячем у хрестовину воріт, а Худоб’як "засадив м’яч маріупольському воротареві прямо штангу".
   Старання львів’ян ніяк не могли перерости у гол, згодом на поле вийшов карпатівець Гурулі з "кучерявими" ногами і львівський самородок Гудима,що ще більше ускладнило ситуацію на полі. Під кінець матчу маріупольські захисники ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1054 | Додав: шибайголова | Дата: 08.07.2011 | Коментарі (4)

Види спорту:  Спортивний Покер
Так як в Борці покер набув великої популярності, думаю, вам
 цікаво буде дізнатися більше про цей вид спорту.

    Взагалі існує багато різних правил, в Боївці щоб ви знали ми граєм класичний. В класичному покері використовується повна колода з 52 карт без джокерів. В інших різновидах використовують джокери, коротші колоди, кості замість карт, тощо.
Тепер трохи про те як його грають. Усі види покеру можуть гратись у двох варіантах:
Кеш ігри (cashgames, або ringgames англ.)
    Турніри. В кеш грі гравці здійснюють ставки безпосередньо грошима. В стандартній кеш грі гравці можуть сісти чи покинути стіл в будь-який момент гри. Сума грошей яку гравець вносить за стіл може бути різною (відповідно до обмежень для конкретного казино). Турнірна гра принципово відрізняється від кеш гри. Турнір має визначений час початку, або починається коли заповняться усі турнірні столи. На початку кожен гравець отримує однакову кількість фішок в обмін на певний грошовий внесок (buy-in англ.), з якого формується призовий фонд турніру. Усі ставки гравець здійснює фішками. У разі програшу усіх фішок гравець покидає турнір. Розмір грошового призу залежить від місця яке гравець зайняв у турнірі. Стандартно призи виплачуться першим 10%-20% місцям. Деякі турніри передбачають можливість докупання фішок (rebuy англ). Турнірний покер визнано видом спорту у багатьох країнах. Принциповою різницею між кеш іграми та турнірами є те, що в кеш грі метою гравця є виграш конкретного банку, в той час як в турнірі метою гравця є зайняти чим вище призове місце. Тому виграшна турнірна стратегія сильно відрізняється від стратегії кеш ігор.
    За способом здійснення ставок покер поділяють на: Лімітний , Безлімітний,  Потлімітний покер.
У лімітному покері гравець може здійснити ставку ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1369 | Додав: KypIDon | Дата: 02.07.2011 | Коментарі (5)

За рік Євро на поріг
Свято наближається! У Львові відбулося офіційне відкриття годинника
 зворотнього відліку до старту «Євро 2012».


   Відкривали годинник директор департаменту Евро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний і друзі Євро: Ольга Романова та ветерани львівських «Карпат» Ігор Кульчицький і Степан Юрчишин.
   На годиннику вказано дні, години, хвилини і секунди до матчу-відкриття Євро-2012. Його висота понад 2,5 м, вага – близько 300 кг. Конструкція є вандалостійкою та досить міцною.
   У 2012 році на місці навколо годинника буде розміщена фан-зона, де відбуватиметься трансляція матчів чемпіонату Європи з футболу. Вона зможе розмістити понад 35 тис. вболівальників. Годинник зворотного відліку також ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1166 | Додав: шибайголова | Дата: 12.06.2011 | Коментарі (3)

Види спорту: Теніс
  Сьогодні розкажу про вид спорту, в якому використовуються такі
жовті м'ячики, якими ви гралися в дитинстві :)


    Мета гри — перекинути ракеткою м'яч через сітку на бік партнера так, щоб м'яч упав у межах майданчика суперника і той не зміг його відбити назад. Грають в теніс 1 х 1 або 2 х 2, на майданчику — корті, поділеному навпіл поперечною сіткою.
    Тепер про правила гри:
 -розіграш кожного очка починається з подачі м'яча. Гравець, із задньої лінії перекидає м'яч на діагонально протилежно розташоване поле супротивника. Перша подача завжди здійснюється із правого боку від центральної лінії поля. Після кожної успішної подачі гравець, що подає переходить на інший бік поля. 
 -період тенісного матчу, протягом якого подає один гравець, називається геймом.
 -гейм починається з рахунку 0:0. Перші два розіграші м'яча, дають супротивникам по 15 очок. Наступна подача приводить до рахунку 40, наступний розіграш приводить до виграшу гейму у випадку, якщо супротивник має рахунок 30 або менше. Якщо обоє гравці мають по 40, то виграш наступної подачі надає перевагу. Перемагає в геймі гравець, який має перевагу і виграв наступну подачу.
Також існує поняття "сет". Розіграш сету йде доти, поки один із гравців ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1190 | Додав: KypIDon | Дата: 11.06.2011 | Коментарі (6)

Фінал Ліги чемпіонів: фінал мрії
     Сьогодні, 28 травня, у Лондоні на стадіоні "Вемблі" відбудеться одна з найважливіших футбольних подій року - фінальний матч розіграшу 19-го сезону Ліги Чемпіонів УЄФА 2010-2011 рр., в якому зустрінуться акули футбольного пафосу - іспанська "Барселона" і англійський "Манчестер Юнайтед". В Україні пряму трансляцію проведуть ТРК "Україна" і "Спорт-1". Початок о 21:45.

     86 тис. вболівальників увечері займуть свої місця на стадіону "Вемблі", мільйони зручно вмостяться вдома перед телевізорами, з друзями в пабах, чи навіть на роботі, - бо, коли зустрічаються два триразових чемпіони Ліги (Барселона - 1992, 2006, 2009, МЮ - 1968, 1999, 2008), тоді справді варто очікувати, що "фінал на "Вемблі" стане одним із найкращих за останні 10 років, адже зустрічаються дві великі команди з великою історією" - думками вголос тренера англійської команди Алекса Фергюсона. В свою чергу, фантастичний Леонель Мессі охрестив матч - фіналом мрії, а його наставник Хосеп Гвадіола - непередбачуваним. В той же час - букмекерські кантори одноголосно найбільший шанс на перемогу віддають "каталонцям" - їхній коефіцієнт перемоги легенько коливається в межах 2,01-2,06. Нічия - 3,10-3,60. Коефіцієнт перемоги команди Фергюсона - 3,90-4,10. В головоногу опозицію до прогнозів букмекерів випливли одразу два восьминоги: восьминіг Ікер передбачив перемогу англійській команді, що зробив також і його український брат - кримський восьминіг Павлик підтримав думку, щодо перемоги МЮ над Барселоною. До слова, - матч буде судити команда арбітрів з Угорщини на чолі з Віктором Кошшо ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 2002 | Додав: Povstanec | Дата: 28.05.2011 | Коментарі (4)


Види спорту: Водне поло

Водне поло (waterpolo) - один із дуже цікавих видів спорту. Вмієте непогано плавати? Стрибайте в басейн, зіграєм :)

  Гра у вотерполо проводиться в басейні розміром 30 х 20 м.  В принципі цей спорт називають грубим, напевно через вигляд людей які часто в нього грають на аматорському рівні :)
Правила гри прості: потрібно забивати м'ячі в чужі ворота і не пропускати в свої. Можна сказати, що це комбінація футболу, баскетболу і хокею, при цьому 85% тіла гравців занурене у воду. 
  Основними принадами цього спорту є те що гравці хапають  один одного, затискають, штовхають, щипають і навіть стягують купальні костюми, звичайно, намагаючись все це зробити під водою, щоб не побачили судді :) 
  У команді беруть участь по 7 чоловік від кожної команди. Грають 4 періоди чистого часу ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1162 | Додав: KypIDon | Дата: 15.05.2011 | Коментарі (3)

Фанатський марш у вишиванках

У суботу,7 травня фанати «Карпат» і «Динамо» у вишиванках перед матчем рідних команд пройдуть вулицями Львова від центру міста до стадіону «Україна».
 
     Попередні три марші принесли вражаючі результати: «Карпати» перемогли у поєдинках із запеклими ворогами - ФК «Львовом» та «Металістом», а також показали видовищну гру  у дебютному матчі ліги Європи із новоспеченим чемпіоном Німеччини «Борусією».
     Початок маршу о 12.00 на площі перед головним корпусом університету І. Франка. Хода почнеться з вулиці Січових Стрільців,звідти фанати «Карпат» вийдуть на проспект Свободи,саме там планується зустріч з фанатами «Динамо». Свій маршрут вони розпочнуть з проспекту В. Чорновола, пройдуться по Підвальній і вийдуть на площу Ринок. Біля пам’ятника Т.Шевченка буде урочистий спів гімну України, після цього маршрут продовжиться за схемою: площа Міцкевича, площа Петрушевича і вулиця Зелена .
     Перед ходою фанати обох команд розмалюють банер із гаслом: «Душа і серце України», адже Київ–серце України, а Львів–її душа. Також планується  спільне розмальовування графіті на стіні біля кінцевої зупинки 4-ого трамваю. ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1106 | Додав: шибайголова | Дата: 07.05.2011 | Коментарі (3)

А ви любите волейбол?

Мені даний спорт дуже навіть подобається, зокрема тому, що я часто влітку грав у цю прикольну гру.

  Хто досі не знає правил, скажу пару слів. Гра починається подачею м'яча. Після успішного розіграшу подача переходить до тієї команди, яка виграла очко. Майданчик за кількістю гравців умовно розділений на 6 зон. Після кожного переходу права подачі від однієї команди до іншої в результаті розіграшу очка гравці переміщаються в наступну зону за годинниковою стрілкою.

Цікаві факти:

 - На аматорському рівні у волейбол грають близько мільярда жителів Землі. ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1348 | Додав: KypIDon | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (4)

А Оболонь пиво гірке...

     У п'ятницю в Києві львівські "Карпати" зіграли матч з грозою авторитетів, місцевою "Оболонню". Граючи в більшості весь другий тайм, команда Кононова так і не змогла дотиснути пивоварів…

     Ще з початку поєдинку одразу впадало в око, що гравці "Карпат" з’їли мало каші: то Годвін не туди віддасть пас, то Худоб’як заплутається у власних ногах, як наслідок: на 33 хвилині матчу захисник "Карпат" Балажіц відверто штовхнув суперника - пенальті, "Оболонь" повела в рахунку. Львівський воротар Богатінов вгадав напрям польоту м’яча, але, на жаль, руки закороткі…
     Після пропущеного голу львів’яни одразу помчали в атаку, але ситуація до перерви не змінилась. Перед самим свистком нападаючий "Карпат" Кожанов гарно симулював на собі фол і заробив вилучення для суперника, що ж, хоч якусь користь для команди приніс :)
     На другий тайм "Карпати" вийшли з неймовірним бажанням забити гол, адже вони ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1175 | Додав: шибайголова | Дата: 17.04.2011 | Коментарі (2)

ІІІ Фестиваль активного туризму і дозвілля "Манівці"

16-18 квітня на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (Погулянка, вул. Вахнянина, 29) відбудеться ІІІ Фестиваль "Активного туризму і дозвілля "Манівці", присвячений Всесвітньому Дню довкілля

    Під час Фестивалю можна буде випробувати свої сили на скеледромі та шнуровій трасі, пройти водну трасу на байдарці або катамарані, позмагатись на трасі радіокерованих машинок, пограти у водний волейбол та лазертаг, виконати завдання велотріалу. 
    Вхід на Фестиваль - вільний. 

  Програма фестивалю:

16 квітня

12:00 початок заявки команд підприємств і організацій
13:00 урочисте відкриття Фестивалю
13:30 старт Півмарафону Gorgany.Львів
старт змагань серед
підприємств і організацій
19:00 вогняне шоу
по завершенню - оголошення результатів змагань
20:00 показ фільмів на туристичну тематику у кінозалі просто неба
... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1065 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 12.04.2011 | Коментарі (1)

Що ви знаєте про фехтування?

Я хочу розповісти вам про деякі цікаві факти такого непересічного виду спорту як фехтування.

   Назва цього виду спорту походить від німецького слова fechten - фехтувати, битися, боротися. Це суто індивідуальний вид спорту. Навіть у командних змаганнях бої проводяться один на один.
   Розрізняють такі види спортивного фехтування залежно від використовуваної зброї:
- на рапірах
- на шпагах
- на шаблях
- на важкій клинковій зброї (історичне). ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1293 | Додав: KypIDon | Дата: 09.04.2011 | Коментарі (0)

Відкриття сезону рафтингу!

16 та 17 квітня відбудеться довгий дводенний сплав по маршруту Славсько - Розгірче протяжністю 60 км. Синоптики прогнозують потепління, а річка обіцяє незабутні враження та море адреналіну!

   Маршрут та графік такий:

16 квітня
- 7.00 збір групи на головному залізничному вокзалі м. Львів
- 9.30 прибуття у н.п. Славсько, вихід до річки Опір
- 10.00 вязання катамаранів, підготовка споряджнення
- 11.00 сніданок
- 11.30 вихід на воду, інструктаж, старт сплаву
- 17.30 прибуття до м. Сколе
- 19.00 розміщення на нічліг, вечеря ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1152 | Додав: lvivanka | Дата: 05.04.2011 | Коментарі (3)

Хто ЗА активний відпочинок? ;)

Борці й борцята добре знають, яка то справа - втілювати свої ідеї в життя-буття:) Хтось мав/має свої проекти, а хтось відчайдушно боровся за грант у рольовій грі "Борець-3000". Так-от, про гранти!

    Вже втретє організатори конкурсу "Ідея Х від Nescafe" шукають найкращі ідеї в трьох категоріях: творчій, соціальній та бізнесовій. Переможці (а визначають їх голосуванням на сайті) отримають по 50 тис. гривень (!) на реалізацію своїх ідей. Про одну з ідей у соціальній категорії йтиметься далі. Але, так як про іде ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1097 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 04.04.2011 | Коментарі (4)

Західноукраїнське дербі! :D

Сьогодні найгарячішим місцем у Західній Україні буде стадіон "Авангард" у Луцьку, де місцева "Волинь" прийматиме львівські "Карпати".

   Протистояння цих команд завжди відрізняється особливою запеклістю та принциповістю, адже Львів - футбольний центр Західної України, а лучани частенько претендують  на те, щоб скинути сусідів із своєрідного трону. Вболівальники обох команд відверто недолюблюють один одного і регулярно влаштовують словесні баталії перед матчем, викрикуючи щось на зразок: "Волиняку на гілляку" або ж "Запорожець не машина, волиняка не людина" ;) ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1324 | Додав: шибайголова | Дата: 03.04.2011 | Коментарі (12)

І знову я зі своїм тенісом :)

Думаю, ні для кого не секрет, що потрібно для того, щоб побавитись в пінг понг: пара ракеток, зелений стіл і м'ячик ;) Однак насправді все не так просто, потрібен ще хороший настрій і азарт, тоді гра буде справді крутою ;)

  Взагалі цей спорт цікавіший, ніж здається з першого погляду, про це свідчать наступні цікаві факти:
- Швидкість кручення кульки для настільного тенісу при топспіні може досягати 50-ти обертів на секунду (3000 обертів на хвилину). ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1564 | Додав: KypIDon | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (6)

Севастополь-Карпати :D

Червоне то кохання, а чорне пекла дно!
Сьогодні львівська команда після майже одинадцятирічної перерви вийде на двобій із кримчанами у старій-новій червоно-чорній формі!

     Після затяжної зимової перерви чемпіонат України з футболу набирає обертів!  На черзі 22 тур, у якому львівські Карпати полетять у теплі краї, а точніше у Севастополь, де поміряються прочуханами з місцевою однойменною командою.
     До цього матчу команди підійшли у кардинально різних настроях. Карпати на ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1020 | Додав: шибайголова | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (4)

Бігати корисно :)

В житті ми дуже часто кудись спішимо, запізнюємося. І, як показує практика (і здоровий глузд) , щоб догнати свою «улюблену» маршрутку чи вчасно потрапити на пару, потрібно вміти досить швидко бігати :)

  Взагалі біг поділяється на олімпійські та інші дисципліни. До олімпійських належить «гладкий» біг (тобто біг по доріжці стадіону з твердим покриттям)
-спринтерський - на короткі дистанції (100, 200, 400 м)
-біг на середні дистанції (800 та 1500 м)
-ну і «для збоченців» :) стаєрський - на довгі дистанції (5000 та ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 3451 | Додав: KypIDon | Дата: 05.03.2011 | Коментарі (5)

Крутити педалі це круто :)

Сьогодні розкажу вам трішки про велоспорт. Всі, напевно, ще з дитинства любили поганяти на великах (хто не їздив, співчуваю: напевно, ви просто жили в печері :)). Спорт цей досить цікавий, і той, хто хоч коли-небудь долав на своєму двоколісному великі дистанції, знає, що їздити на таких штуках можна не тільки по хліб у кіоск ;)

    Якщо говорити про велосипедні гонки, то вони можуть проводитися на овальних штучних треках, на шосе чи на пересіченій місцевості. Багатоетапні гонки проводяться на пересіченій місцевості і можуть тривати від трьох днів до трьох з половиною тижнів, як, наприклад, гонки Тур де Франс, Тур Італії і Тур Іспанії.

   Гонки містом - швидкі, насичені дією, вони тривають близько години. Шосейні гонки проводяться за заздалегідь складеним маршрутом, який гравці повинні проїхати кілька разів. Під час такої гонки звичайно долається відстань ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1143 | Додав: KypIDon | Дата: 19.02.2011 | Коментарі (9)

Великі  швидкості і колеса ;)

Сьогодні розкажу вам про дуже цікавий і не менш відомий вид спорту – Формулу-1. Ці гонки зараз вважаються найпопулярнішими у світі, формула має глобальну телевізійну аудиторію приблизно у 600 млн. глядачів. І це не дивно, адже цей спорт дуже захоплюючий, а ще найдорожчий у світі.

   Отож для початку хотів би розказати про значення назви цього спорту. Чому саме "Формула"? Перш за все "Фо ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1466 | Додав: KypIDon | Дата: 12.02.2011 | Коментарі (12)

1-20 21-40 41-46
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024