Субота, 20.04.2024, 00:24

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Побороти дурні звички легше сьогодні, ніж завтра.

 Конфуцій
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 4 » Хто ЗА активний відпочинок? ;)

21:19
Хто ЗА активний відпочинок? ;)
Хто ЗА активний відпочинок? ;)

Борці й борцята добре знають, яка то справа - втілювати свої ідеї в життя-буття:) Хтось мав/має свої проекти, а хтось відчайдушно боровся за грант у рольовій грі "Борець-3000". Так-от, про гранти!

    Вже втретє організатори конкурсу "Ідея Х від Nescafe" шукають найкращі ідеї в трьох категоріях: творчій, соціальній та бізнесовій. Переможці (а визначають їх голосуванням на сайті) отримають по 50 тис. гривень (!) на реалізацію своїх ідей. Про одну з ідей у соціальній категорії йтиметься далі. Але, так як про ідею ніхто не розповість краще, ніж її автор, то пряма мова:
    "Привіт :) Дозвольте представитись, ми - туристичний клуб «Аргонавт-Манівці» www.manivci.lviv.ua, наше захоплення – активний туризм, а особливо сплави гірськими річками. Оскільки у нашому місті річка лише одна (і та схована під землею), ми тренуємось на озері в парковій зоні «Погулянка». Ще не так давно це місце важко було назвати озером, вона більше нагадувала болото – тут мили машини, на берегах і у воді було повно сміття. П’ять років тому ми вирішили, що це місце можна і варто перетворити не тільки на тренувальну базу, де основи греблі зможуть безкоштовно опанувати і діти, і дорослі, а й на відкриту зону відпочинку. З того часу невеличкими кроками ми поступово, але вперто наближаємось до своєї мети.
    На черзі у нас:
   - очищення дна від намулу, розміщення лавок навколо озера,
   - встановлення скеледрому, паркур-споту, велотраси, шнурової траси
   - проведення ІІІ Фестивалю активного відпочинку "Манівці"www.manivci.lviv.ua/festyval.
ну і звичайно ж
   - продовження тренувань, на яких усі охочі (в тому числі вихованці сиротинця та люди з обмеженими фізичними можливостями) матимуть можливість безкоштовно, безпечно та з користю для здоров'я вдосконалюватись у якості туриста-водника.
    50 000 грн допоможуть завершити облаштування території озера та дозволять реалізувати нашу заповітну мрію – закупити 8 сучасних каяків, завдяки яким одночасно у тренуваннях зможе брати участь удвічі більша кількість людей (наразі маємо 7 старих каяків, які частіше ремонтуємо, ніж використовуємо для близько 60 постійних учасників тренувань та ще більшої кількості бажаючих їх розпочати)."

Особисто мені ідея більш ніж імпонує :) Не кажучи вже про те, що варто підтримати її з суто меркантильного інтересу львів'янина)) А для цього потрібно щодня голосувати за ідею ось тут http://ideax-nescafe.com.ua/semifinalists/yellow/akt... , попередньо зареєструвавшись. Тому всіх до того закликаю!:) Підтримаєте ви щось хороше, колись і щось ваше хороше підтримають!;)

д.с. Ідея активного відпочинку на Погулянці зараз має найбільшу кількість голосів, але в спину дихають суперники, тому... самі розумієте, що треба робити)
Опублікувати
Категорія: Спорт | Переглядів: 1103 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: Спорт, анонс | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 4
3 myrchatko  
2
проголосувала, заохочую усіх wink
можна голосувати раз на добу

4 lvivanka  
0
і я проголосувала:)

2 lvivanka  
0
"активний туризм" - то круто! smile

1 KypIDon  
0
цікаво, вперше чую про таке)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024