Четвер, 28.03.2024, 19:56

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Жити стало веселіше: з еліти потішаються, з законів сміються, з боротьби із корупцією та злочинністю — помирають від сміху.

 Олександр Перлюк
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 30
Вуличні співи нового сезону 

Після довгої зими, Великоднього посту та насичених Великодніх свят прийшла довочікувана п’ятниця. Та п’ятниця, 29 квітня, яка відкрила новий сезон "Вуличних співів”. День,  якого чекали всі, хто бодай раз був на "Вуличних співах” організованих ЛОГО Борець.

    Стрілка мого годинника показує 18:30, я з дивним неспокоєм в душі (можливо через  те, що це перші співи 2011 року, можливо цьому є інша причина), з пісенниками в правій руці і карематом і лівій - поспішаю на Площу Ринок до статуї Нептуна, де вже зібралась невелика групка молодих людей готових своїм дзвінким співом наповнити площу, оточену зі всіх сторін високими, древніми будинками, які вкотре стануть свідками нашого дійства.
   Коли ми зручно вмостились, зазвучали перші звуки нашої гітари, і ми дружньо заспівали пісню «Ми йдем вперід», а далі пішло - поїхало: спершу співали веселих для розігріву, а потім,  що душа забажає. Найбільш популярні, як завжди, для наших співунів стали пісні ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1094 | Додав: Егдшз | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (3)

Українська вечірка вСІМ!
28 квітня, клуб "Picasso"

    Уже всьоме! Так уже всьоме відбулась українська вечірка! Всьоме тремтіла підлога під ударами підборів під гучну українську музику, всьоме рябіло в очах від розмаїття вишиванок у нічному клубі. Хоча для когось це було вперше, для когось вдруге, для когось вп’яте, а хтось відвідав усі сім! Магічне число сім. Та магія тут не тільки у цифрі. Магія вчувалась і у вишиванках, у тих кольорових візерунках на білих сорочках, магія в музиці, такій знайомій і близькій, рідній. В повітрі було щось таке, що гуртувало, не можливо було залишитися одним, тебе затягувало у танок. Може це та сама атмосфера магії, атмосфера хорошого настрою, позитивні заряди, що спалахували іскрами в повітрі. Було весело! Було драйвово! Думаю, тут зі мною погодяться всі! Ще тільки заходиш в зал, як вже відчуваєш, що сьогодні тут буде ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1301 | Додав: friend | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (7)

Як ми собі гаївки водили)
26 квітня...15:00...блукаю парком з передчуттям чогось грандіозного)
 Мимовільно шукаю очима людей у вишиванках, щоб заспокоїти себе)
 Оу...скільки ж тут дітвори і молоді) Велика забава гряде!


    Сонечко розійшлося не на жарт, пташки виспівували свої чарівні мелодії, а ми-борці, почали збиратися в центрі парку, біля великої писанки, яка стала символом цьогорічного Великодня) Гаївки відбувались у два етапи: з 15.00 до 17.00 проводились забави для маленьких діточок і молодших школярів, а о 17.00 до гри приступили старші школярі і студенти. Зібралося близько 100 молодих людей і дітей, які водили "Подоляночку", "Соловейка", бавилися "ременя", "слона", "пінгвіна", будували ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1021 | Додав: Lavazzza | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (9)

"Три кольори: Білий"
Сьогодні пропоную вашій увазі другий фільм з трилогії "Три кольори" режисера Кшиштофа Кесльовського.

Жанр  трагікомедія.
Режисер  Кшиштоф Кесльовський.
У ролях  Збігнєв Замаховський, Жулі Дельпі, Януш Гайос,
              Єжи Штур, Александер Бардіні, Єжи Треля, Цезарій Пазура,
              Жульєтт Бінош.
Оператор  Едвард Клосінській.
Композитор  Збігнєв Прейснер.
Тривалість  91 хв.
Країна   Франція - Швейцарія - Польща.
Рік  1994.
Оцінка  *****
Сюжет
    Після розлучення з дружиною Домінік польський перукар Кароль опиняється один на вулицях Парижа без грошей. Завдяки випадковій зустрічі із співвітчизником йому вдається повернутися в Польщу. З цього моменту Кароль починає планувати помсту своїй колишній дружині. Після декількох успішних операцій на чорному ринку він заробив достатньо грошей для того, щоб втілити в життя свій хитромудрий план. Кароль врахував усі деталі, крім однієї - він досі кохає Домінік...
    Більшу частину екранного часу події відбуваються в Польщі. За своєю стилістикою ця стрічка нагадує відомі зразки сатиричних польських комедій. Взагалі другий фільм є найбільш польський з усієї трилогії Кесльовського. Цей фільм про необхідність рівності між усіма людьми, про те, що рівності немає. Головний герой прагне створити цю рівність за допомогою помсти, вирівняти порахунки з життям хитрістю. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1064 | Додав: Tyler | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (7)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024