П`ятниця, 19.04.2024, 12:46

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

З заздрістю можна боротися тільки одним способом: зробити так, щоб життя заздрісних було щасливіше і повніше.

 Бертран Рассел
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 28
Вгадай борця: грррр:)
Доброго вечора, дівоньки і хлоп’ята, сьогодні рада вас вітати! :)
Під настроєм гаївок і Великодніх Свят стаття буде відповідна :)
Отож усі до кола, беремось за руки і поїхали!

   Почнемо зі стандартного знайомства, тож, Святику, заводь: "Хто любить вареники, ставай до кола, захоплюй собі ще й десерти і буде забава! Будеш ситий, будеш ситий, будеш ситий, ой, ля-ля!":) "Хто народився у Львові, ставай до кола, признайсь, що любиш вежу Корнякта та й вулицю Підвальну і буде забава, буде сміло, буде добре, буде файно, ой, ля-ля!" "Хто любить осінь й літо або ж красну весну, то йдіть, перепрошую, до біса, бо пору вибрали не ту! Йдіть гуляти! Йдіть гуляти! Йдіть гуляти, ой, ля-ля!":)
   Добре, молодці, гарно поводили гаївку, тепер почнемо наступну! :) Трішки порухаємось і поМОРГАЄМ :) Ось і перші кліпання, перші сльози, перші падіння і штани, зафарбовані в улюблений колір нашого борценятка :) Та не варто засмучуватись, бо найкраща втіха буде букет хризантем від щирого серця Хапальщика, що не пустив і поваляв колінами по землі :) До речі, якраз "валяння дурня" то є улюблена справа борценятка поряд з діяльністю в Борці, звісно:Р
   Ну ось ми побігали, поморгали, тепер давайте краще познайомимось, тож цього разу співаємо так: "Летіли сороки з далекого краю, за ними ворони весело співають, гей-гей, мало нас, всі, хто В ОДЯЗІ, ходіть до нас" (саме цей елемент наше борценя носить завжди з собою ;)) "Летіли ремені по борцівських гепах, за ними криками піднімався лепіт, гей-гей, мало нас, всі, хто любить О. Гончара "Берег любові", ходіть до нас!" "Летіло лушпиння з рук пацанчиків, хрумкотіло насіння під пресом їх зубів, гей-гей, мало нас, всі, хто одягав колись памперси на котів, ходіть до нас!:)» ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1033 | Додав: hummy | Дата: 28.04.2011 | Коментарі (10)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024