Четвер, 28.03.2024, 16:24

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не ридать, а добувати, хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі.

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 25
ГО-норовий "БОРЕЦЬ" святково запрошує на
Гаївки на Районі! ;)

Усіх, ХТО не встиг на Гаївки, або кому було мало Гаївок в перші дні великодніх свят -  запрошуємо у Світлий Вівторок, 26 квітня, на районні Гаївки!

парк біля церкви свщм. Йосафата
(вул. Замарстинівська)

Забавлятися будуть:

з 15:00 до 17:00 - малеча
з 17:00 до 21:00 - молодняк


Інфо:
093 76 15 078 - борець Марта

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

д.с. нагадуємо, що 26 квітня - є датою трагедії українського народу - Чорнобиль... Наполегливо просимо не забути про це...
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 883 | Додав: myrchatko | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (3)

Трагедія Чорнобиля
О Боже, Боже, як ти міг
Страшне це лихо в світ пустити.
Мабуть і думки не було
Що можуть зло таке вчинити.

    26 квітня 1986 року в Україні трапилася наймасштабніша техногенна катастрофа сучасності - аварія на Чорнобильській атомній електростанції. А все починалось так…
    В радянські часи все що могло заплямувати репутацію «країни розвинутого соціалізму» приховувалось за сімома замками, за часту не гребували й життям та здоров′ям громадян. В Союзі вже була відточена схема збору інформації, опрацювання і передання її вищому партійному керівництву.
    Чорнобильська атомна електростанція ім. В.І.Леніна вважалася стратегічним економічним об’єктом СРСР. Тому КГБ наглядало за нею з перших днів спорудження. Кагебістські звіти про ЧАЕС аж до самої аварії у квітні 1986 рясніють інформацією про недбальство та зловживання у спорудженні та експлуатації станції. 17 серпня 1976 повідомлялося про можливий зрив запланованого на наступний рік відкриття станції через запізнення будівельників. А під час спорудження використовувалися неякісні матеріали. Ситуація не змінилася і через кілька років, коли почав працювати перший реактор станції. Значний радіоактивний витік на території станції стався ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1148 | Додав: lvivanka | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (1)

З Днем народження!
Сьогодні святкує свій День народження Марта Ткаленко, а ми хочемо її привітати:

Святослав Вонс: "Щодня воскресіння душі для творення добрих діл!"

Мирослава Зінько: "Бажаю нашій Мартусі спрямовувати свою невичерпну енергію енерджайзерика :) у правильне і потрібне русло, завжди відчувати себе потрібною, коханою, співати від душі і для душі і, безперечно, реалізувати свій потенціал громадського діяча разом з нами у Борці ;)"

Оксана Кулиняк:
"Мартусі бажаю тепла, розуміння і любові!) Впевнено йти по життєвому шляху і заряджати всіх навколо своєю щирою усмішкою! :-)"


Галя Гнатюк: "Мартусь, вітаю! Нехай на Твоєму шляху завжди буде сонячна днина, і радість у душі! Ти - чудова людина, від якої б′є фонтаном позитив, залишайся такою ж! Ми Тебе любимо!"

Олег Корнійчук: "Марто!! ааа)) бідні твої вуха)) Щастя тобі, кохання, радості, нехай тебе оточують тільки люди з веселими смайлами на обличчі, ну чи ше там десь :) Будь завжди собою, такою класною і ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 985 | Додав: Лілейка | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (6)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024