Субота, 20.04.2024, 13:59

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Борець - це велика сім'я.

 Севастіян Вонс
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 17
З Днем народження!
Сьогодні вітаємо щиру, веселу дівчиноньку Мар'янку Фариняк і бажаємо всього файного, доброго, приємного, але краще детальніше:

Севастіян Вонс: "Мар'яні. Хм. Сили духу, твердості, міцності, відчуття обов'язку і відповідальності, відчуття власної вартісності, бо вартість Мар'янки досягає піку ідеальності. Також щоб той кінь, що стоїть, був не будь-кого, а її кавалєра. Чорних колготок ;) , апельсинок, усмішок. Радості".

Галя Гнатюк: "Мар'янко, хай завжди сяє твоя прекрасна усмішка, теплом і наснагою проміниться кожне слово, чарує голос і заворожують звабою оченята! Вітаю!"

Христя Рутар: "Мар'янко, чудо ти наше гарбузове!) Вітаю тебе з уродинами))) Бажаю втілити у життя усі заплановані проєкти і зробити це разом з нами - борцями!)) Натхнення, креативності, сміху і радості, щирості і відданості!!"

Марічка Швед: "Мар'ясю, вітаю тебе із постарінням на один рік.) Ти дуже позивна, симпатична і весела, талановита дівчина! Будь далі такою файненькою, такою, яка ти є! Хай кожен день буде для тебе святом!
Люби, квітни, рости і укріплюй свої життєві позиції щодня, щогодини, щомиті!!!"

Андрій Максимів: "ВВІІТТААЮЮ!!! Мар'яна, вітаю тебе з Днем народження. Бажаю тобі ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1308 | Додав: Лілейка | Дата: 17.04.2011 | Коментарі (9)

А Оболонь пиво гірке...

     У п'ятницю в Києві львівські "Карпати" зіграли матч з грозою авторитетів, місцевою "Оболонню". Граючи в більшості весь другий тайм, команда Кононова так і не змогла дотиснути пивоварів…

     Ще з початку поєдинку одразу впадало в око, що гравці "Карпат" з’їли мало каші: то Годвін не туди віддасть пас, то Худоб’як заплутається у власних ногах, як наслідок: на 33 хвилині матчу захисник "Карпат" Балажіц відверто штовхнув суперника - пенальті, "Оболонь" повела в рахунку. Львівський воротар Богатінов вгадав напрям польоту м’яча, але, на жаль, руки закороткі…
     Після пропущеного голу львів’яни одразу помчали в атаку, але ситуація до перерви не змінилась. Перед самим свистком нападаючий "Карпат" Кожанов гарно симулював на собі фол і заробив вилучення для суперника, що ж, хоч якусь користь для команди приніс :)
     На другий тайм "Карпати" вийшли з неймовірним бажанням забити гол, адже вони ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1181 | Додав: шибайголова | Дата: 17.04.2011 | Коментарі (2)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024