П`ятниця, 26.04.2024, 00:24

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 17 » З Днем народження!

01:26
З Днем народження!
З Днем народження!
Сьогодні вітаємо щиру, веселу дівчиноньку Мар'янку Фариняк і бажаємо всього файного, доброго, приємного, але краще детальніше:

Севастіян Вонс: "Мар'яні. Хм. Сили духу, твердості, міцності, відчуття обов'язку і відповідальності, відчуття власної вартісності, бо вартість Мар'янки досягає піку ідеальності. Також щоб той кінь, що стоїть, був не будь-кого, а її кавалєра. Чорних колготок ;) , апельсинок, усмішок. Радості".

Галя Гнатюк: "Мар'янко, хай завжди сяє твоя прекрасна усмішка, теплом і наснагою проміниться кожне слово, чарує голос і заворожують звабою оченята! Вітаю!"

Христя Рутар: "Мар'янко, чудо ти наше гарбузове!) Вітаю тебе з уродинами))) Бажаю втілити у життя усі заплановані проєкти і зробити це разом з нами - борцями!)) Натхнення, креативності, сміху і радості, щирості і відданості!!"

Марічка Швед: "Мар'ясю, вітаю тебе із постарінням на один рік.) Ти дуже позивна, симпатична і весела, талановита дівчина! Будь далі такою файненькою, такою, яка ти є! Хай кожен день буде для тебе святом!
Люби, квітни, рости і укріплюй свої життєві позиції щодня, щогодини, щомиті!!!"

Андрій Максимів: "ВВІІТТААЮЮ!!! Мар'яна, вітаю тебе з Днем народження. Бажаю тобі купу позитивних емоцій, кльових друзів та обов'язково здоров'я. Залишайся такою ж шаленою. Ти кльова.
P.S. ЛісатЄх рулить!!!!!))"

Олег Корнійчук: "Отож, Мар'янко, нехай тебе завжди оточують тільки мегакруті, хороші, позитивні люди (думаю, всі зрозуміли, про кого я, чи не всі?? борці, ви зрозуміли? :) будь завжди такою веселою і активною, щастя, удачі в реалізації твоїх суперпроектів :) наснаги і задоволення від життя! вітаю!"

Здоров'ячка міцного-міцного, натхнення, радості від того, що робиш, а також від тих, хто біля тебе, батьків, сестричок, нашої борцівської сім'ї. І скільки б не довелося зробити, пройти, перебороти, вір, що все буде добре :)
І то ще не все...



Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1309 | Додав: Лілейка | Теги: з днем народження! | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 9
9 гуцулка_Ксеня  
0
Обіймів, усмішок, цьомків! smile

8 Егдшз  
0
бажаю здійснення всіх мрій і в тілення в життя усіх планів ))

7 Phantom9900  
0
Вітаю

5 hummy  
1
Бананові привітання я вже лишила в тебе на стіні, тож тут додам ще трішки;) Бажаю тобі ніколи не ставати заленою і не покриватись лускою:Р бажаю, щоб тебе каракатиці оминали боком і потрапляли лише в тарілку:Р бажаю, щоб ти була чемпіоном у всьому, як от у піндболі:Р а ще багато ананасового джему і тих смачененьких вафельок!!!!юхуууу)

6 Mary_Anna  
0
ти така мила) іхіхі

4 Paole  
0
Вітаю flowers

3 Tyler  
0
Вітаю! Всього найкращого!

2 Roman  
1
Приєднуюся до чудових привітань, і від себе хочу тобі, Мар'янко, побажати завжди бути веселою, щирою, життєрадісною, гуртувати навколо себе друзів, знайомих, ну і просто хороших людей і приносити їм радість.
Усміхайся, сьогодні твій щасливий день)

1 Mary_Anna  
0
Всім велике дякую за привітання)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024