Субота, 20.04.2024, 00:33

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Безсила з наклепом боротися доброчесність.

 Жан Батист Мольєр
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 21
Як ми яйця розмальовували ;)

День добігав до кінця. Ми, натомлені, але зі щасливими усмішками, збирали свої речі, ніби тут нічого й не було, з великим багажем позитивних емоцій поволі ішли на трамвайну зупинку… що було до того, я вам з радістю зараз повім ;)
  
   Ранок. Надворі по-справжньому пахне весною. Цей запах, прогрітий весняним теплим промінням сонця, насичений першими весняним пахощами квітів і листочків, які щойно випустились із бруньок, нагадує нам про одне з найбільших і найочікуваніших свят року – Великдень. Хороша погода дає надію, що акція "Люксові Оригінали Львова розписують писанки" пройде успішно. Та до початку ще 3 години. Прямуючи дорогою до університету, я переймаюсь, що треба ще відсидіти дві пари, коли наші борці вже з самого ранку метушаться над підготовкою до акції. Коли чекаєш чогось з нетерпінням, час, як на зло, іде довго. Та все ж пари закінчились і я рвонула до пам’ятника І. Франкові, де вже наші невтомні та повні весняної енергії борці в божевільному ритмі завершували підготовку.
   Цікавість перехожих до нас зростала, і вони частенько підходили і запитували, що ж це ми таке задумали робити, а коли дізнавались, що ми розмальовуємо писанки, дуже тому тішились. Неабияку увагу привертав стенд яйцеподібної форми, всіх цікавило, що ж це таке буде. Та побачивши, які перетворення з ним відбуваються, були здивовані: біла яйцеподібна форма перетворилася на оригінальну писанку-графіті (ох, і намучився той хлопчина з нею, щоб її розмалювати, бо ж вреднющий вітерець постійно перекидав її).
   Розливши фарби у бутлики, накришивши воску, запаливши свічечку, яка постійно гасла від того ж таки  тепленького вітру), та взявши у руки писачки,  ми приготувались до розписання яєць. Вибравши кожен собі візерунок, хто з малюночка, а хто скористався своєю багатою фантазією, взялися до роботи. Хвилинка за хвилинкою, і нас ставало все більше. Серед охочих розмалювати писанку були і старші люди, і зовсім маленькі дітки, яким завжди все цікаво і які з неабиякою  завзятістю та вмінням творили щось неймовірне. Хтось розмальовував писанку вже не вперше, а хтось тільки-но взяв у руки писачок, хоча бажання навчитись було давно. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1266 | Додав: Егдшз | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (8)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024