Вівторок, 23.04.2024, 13:59

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Здається, боротися з дурістю - настільки ж безнадійна заняття, як боротися з космічною пусткою. Вона береться нізвідки і не зникне ніколи.

 Олексій Гришанковм
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 30 » Українська вечірка вСІМ!

14:26
Українська вечірка вСІМ!
Українська вечірка вСІМ!
28 квітня, клуб "Picasso"

    Уже всьоме! Так уже всьоме відбулась українська вечірка! Всьоме тремтіла підлога під ударами підборів під гучну українську музику, всьоме рябіло в очах від розмаїття вишиванок у нічному клубі. Хоча для когось це було вперше, для когось вдруге, для когось вп’яте, а хтось відвідав усі сім! Магічне число сім. Та магія тут не тільки у цифрі. Магія вчувалась і у вишиванках, у тих кольорових візерунках на білих сорочках, магія в музиці, такій знайомій і близькій, рідній. В повітрі було щось таке, що гуртувало, не можливо було залишитися одним, тебе затягувало у танок. Може це та сама атмосфера магії, атмосфера хорошого настрою, позитивні заряди, що спалахували іскрами в повітрі. Було весело! Було драйвово! Думаю, тут зі мною погодяться всі! Ще тільки заходиш в зал, як вже відчуваєш, що сьогодні тут буде щось нове, не таке, як завжди. Збоку висить український прапор, поруч прапор ЛОГО «Борець», організаторів дійства. І коли починається музика, уже переконуєшся у своїх здогадках. Чим відрізняється ж українська вечірка від інших? Музикою і вишиванками? Ні, не тільки. Музика і вишиванки – це тільки видима різниця. Існує ще щось, чого не побачиш, не почуєш, але що можна тільки відчути на українській вечірці. І байдуже, яка вона, перша, друга, п’ята чи сьома. Магія чисел тут не має значення, магічну атмосферу тут створюють усміхнені обличчя, народна музика, хороводи, і звісно ж таке дзвінке, багатоголосе « Слава Україні!»


Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1306 | Додав: friend | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 7
7 Hegas  
0
Мені дуже сподобалося все!
дякую за хорошу організацію!!!!

6 friend  
1
дякую)))
Написала враження. І вони б точно не були такими крутими, якби все не було так круто організовано! тому окреме дякую борцям за організацію і магічну атмосферу))))))

5 Mary_Anna  
0
Це моя друга вечірка)
і скажу що коли ти - борець, то вечірка вдесятеро крутіша (принаймні, для мене було саме так smile )
та й, не буду приховувати, це найкраща вечірка на моїй пам'яті!!!!
атмосфера - про100 МЕГО!!!
хто не був на вечірці - гризіть лікті-коліна))

4 hummy  
0
і справді дуже круто описала все, аж мурашки пробіглись по тілу:) Оля - молодчинка!! Приємно читати погляд зі сторони, ще й такий гарний)

3 Калабаня  
0
ух, дуже файно передала емоції! smile
магія українства smile

2 Povstanec  
0
Олю, молодець.

1 Лілейка  
2
Так, Олю, важливіше не те, на скількох вечірках вдалося побувати, а те, що знову і знову хочеться приходити саме на такі, відчувати таку атмосферу і з такими враженнями повертатися додому. Люблю українські вечірки, організовані ГО "Борець"! smile
Впевнена, що хтось wink вже чекає наступної.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024