Вівторок, 16.04.2024, 15:31

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Все те, проти чого ворог бореться, ми повинні підтримувати, а проти всього того, що ворог підтримує, ми повинні боротися.

 Мао Цзедун
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 10 » Вгадай борця - 4

13:52
Вгадай борця - 4
 Вгадай борця: Етногьорл :)
Усі ви вже маєте трьохтижневий досвід вгадувань борців, тож чим далі, тим дедалі важчі завдання ;) Сьогодні наша з Миросею рубрика буде сповнена таємничості і загадковості, як і сама борчиня, про яку йтиметься. Вона справжня індивідуальність, розумна і дбайлива, дасть раду з дітьми й дорослими ;), проте також вміє неждано-негадано підколоти інших, щоб не розслаблялись :) Для багатьох вона як нерозкрита книга, проте саме сьогодні і саме для вас ми відкриємо деякі сторінки :)
Тому вмикайте свої інтуїтивні локатори і вперед! :)


   Зразу ж скажу, що з Олежиком Корнійчуком вони точно знайдуть спільну мову, адже смаколики з бананами то їхніх фах! В даному випадку йдеться про рулет з бананом, а при бажанні й з іншими фруктами :) Ммм, ляпота! Не Борець – а фруктовий рай для животів :) Якщо ж не випадає нагода готувати, то наша загадкова персона полюбляє насолодитись всім, що пов’язане з сиром, особливо млинцями.  Тож якщо хочете відгадати, хто то, залишіть згадані ласощі в офісі і чекайте, поки мишка зловиться у пастку ;) Якщо ж цей спосіб виявиться неефективним, тоді варто вам зачекати до осені, бродити по вуличках, що ведуть до центру, а потім осісти ввечері біля церкви св. Михаїла і чекати незнайомку там :) Впізнати її також можна при такому цікавому ділі як "знімання кадрів/митів на плівковий фотоапарат", приманити за допомогою їжачка і квітки льону чи маку. Вдалось? Супер, але не спішіть, бо якщо при ній не буде книги Кіановської, то ви помилились.
   Любить наша борчинька зелений і цегляний кольори і зовсім не проти майнути в їх пошуках до Данії, Кавказьких гір, Альп і Швейцарії. Мабуть, гори то її стихія. А серед такої краси можна помріяти, наприклад, про те, щоб "коли-небудь відчути себе у ролі казкаря (сашка лірника) і коли-небудь стати фотографом)", ще перечитати улюблену книгу "Помаранчева дівчинка", згадати цікаві моменти дитинства, як от "колись довелось провалитись в каналізаційний люк, але мене врятувала велика шуба, яка затримала мене у стані невагомості між дирою та землею))" або чекати на вершечку гори свого принца, який неодмінно: "специфічна людина.. сильна як і духом, так і тілом, яка зможе мною керувати, той, хто буде любити їздити в гори на фестивалі і робити всіляки божевільні речі. Можливо, він би мав тримати в руках мольберт чи старий фотоапарат зеніт :)), щоб придати собі більше колоритності. Своєрідна людина не сьогодення, яка любить кататись на конях і сідає просто в поїзд, їдучи будь-куди в пошуках нових історій, вражень... словом "размєчталась". Насправді він має бути просто сильною духом людиною, яка знає, куди йде, і не затятим на своїх принципах.. всестороннім".  Є серед вас такі? Тоді вам моя дружня порада: запросіть на перегляд фільму "Чудо Мальдонадо" і пограйте з нею в гру "Скелет в шафі" ррр… :)
   Ще декілька деталей: найгіршим у стосунках вважає "бути самотнім в парі", "змінила би себе) але, якщо чесно, то додала б до себе трошка більше емоцій та спілкування з людьми і віри)", улюблена героїня фільму – Амелі. Як бачимо, наша загадкова персона вельми цікава особистість, тож ми вирішили перевірити її і в реальних життєвих ситуаціях. Якби вона верталась десь під ранок з вечірки, ноги боліли б страшенно і до неї під’їхала машина, а водій запропонував підвезти, вона б відповіла: "та мені недалеко ше йти, дякую:)" - ну так, що там від Пулюя до Панча ;) Та справжнє серце нашої борчині розкривається в іншому: якби вона могла володіти надприродною силою, то б хотіла "дарувати друге життя маленьким дітям". Останній сон, що пам’ятає, був "про дядечка, який призначив мені дату смерті". То ж ми спитали, чи вірить вона в закон підлості, на що отримали відповідь: "і так, і ні. Нічого не відбувається без волі Божої і все, у що ми віримо, може стати правдою".

Така-от у нас "дівчина із іншого життя" :)
А в народі ми її кличемо… :)

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1265 | Додав: hummy | Теги: Вгадай борця | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 271 2 »
27 Оксанця  
0
йой..мене викрили...

26 Лілейка  
0
ще на ЗВК відгадували нашу етнодівчиноньку smile
щось таке запам'яталося)
не знала, що Оксанця любить фотографувати)

25 Versus  
1
цього разу всі безпомилково. Її видала церква і помаранчева дівчинка - так як десь таке чув що вона казала smile

24 Калабаня  
3
хіхі!!!!
дуже гарне фото! smile

23 myrchatko  
0
прийшов час дізнаватись, хто є хто wink

22 Оксанця  
0
surprised а то не я..

21 inkvizutor  
0
хм.. я мабуть найкраще знаю... ту особу... тому.. просто почекаю... результату на відповідь!!! а то буде не цікаво!!!

20 Viktoriya  
0
Хотілося бути оригінальною... щось таке ляпнути та ніц не можу придумати...
тому скажу просто і без інтриги.... що я також думаю, що це наша Оксанця:)

19 Anasko  
0
то точно Оксанця smile

18 leo  
0
яка Оксанця???? я всіх не знаю... sad

17 Андрійко  
3
молодець Назар ти добре знаєш свою одногрупниць smile правління бачете як я з своєю групою працюю biggrin я також впевнений що це моя Оксанця smile

16 Tyler  
0
Оксана Щуйко!!!

15 Versus  
0
Оксанця

14 Roman  
0
Ну якщо "Скелет в шафі", то це точно Оксанця)

13 Buntivnyk  
0
Також думаю, що це Оксанця smile

11 Klym  
2
Оксана Яросвавівна ...доречі Ярославівна то її прізвище?

12 hummy  
2
Клим, ти кумедний) глянь нижче на коментар Лілі!

10 Лілейка  
0
Оксанка Щуйко smile

9 гуцулка_Ксеня  
0
Оксанця в нас особлива, тому ні з ким іншим її не сплутаєш smile

8 Калабаня  
0
Оксанця smile Хоча я її недовго знаю, але все ж таки те що знаю, те що можна зрозуміти чи здогадатися...то вона,така своєрідна і загадкова wink

7 myrchatko  
3
Оксанця wink
за надприродну силу величезна повага..

1-20 21-26
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024