П`ятниця, 19.04.2024, 18:08

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не треба боротися з втомою! Набагато краще заспокоїтися в її обіймах.

 А. Підводний
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 29 » Вуличні співи 29.07

23:20
Вуличні співи 29.07
Вуличні Співи з піснею провели липень;)
    Ти можеш повернути на схід і на захід, як співається у пісні "Хвилю тримай", ти можеш прийти сюди раптово, як хлопчина у пісні про Роксоляну, - і одного разу знайти те, що шукав. При тому не треба вирушати в далеку дорогу, як емігрант, "автобусом до Льондону, літаком до Вашінгтону". Ця подія відбувається у місті Львові. Треба лише приходити на площу Ринок кожної п'ятниці:)

     Що ж такого особливого у вуличних співах? Як на мене, там створюється особлива атмосфера, приємна, весела, дружня. Це якраз найбільше пам'ятається усім, хто сюди приходив хоча б один раз. Цього разу, напевно, вперше за стільки часу я почула такий дружній і злагоджений спів. Бо знаєте, як то завжди буває, у таких піснях, як "Роксоляна" чи "Я піду в далекі гори", гарно вдається заспівати "па-па-па-пам-па-пам" і "на-на-на-на":) Тепер все було по-іншому, бо ці пісні стали улюбленими для багатьох, або ж хтось навчився гарно їх співати (це з власного досіду:))! 
     З особливим настроєм ми виспівували "Хлопці з Бандерштату", "Бай-бай, мила", "Якби всі люди взяли гітари", "Берег ріки", "Місто", "Сам собі країна", "Надія є". Впевнена, що такий настрій відчувають всі, хто приєднується до гурту і співає разом зі всіма файні українські пісні. 
     Кумедних моментів теж не бракує, в першу чергу щодо пісень. Завдяки музикантам всі запам'ятали останній куплет пісні "Комарик":), дізналися, у що насправді була одягнена Роксоляна (водолазний костюм:)), а також разом приспівували "Хай там як, а наш літак...". Вуличні співи завжди супроводжують щирий сміх, оплески і радість, що так добре вдалося заспівати, що разом із усіма присутніми (борцями, їхніми друзями, музикантами, постійними охочими поспівати) співають ще й перехожі, львів'яни та гості міста з різних куточків України і з-за кордону. 
     Не обійшлося без несподіванки - феєрверку в центрі міста, якраз перед закінченням співів. Наша Христя запевнила присутніх, що то теж спеціально організовано:)! 
     Крім того, із собою на згадку можна "взяти" пісню, наспівувати її потім вдома, на роботі, на відпочинку до наступної п'ятниці! 

Звідси й висновок: 
Це саме те, що нам всім потрібно, 
це саме те, що потрібно насправді!:)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1255 | Додав: Лілейка | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1
1 lvivanka  
4
Еге ж, фантастично було!
Вперше співала "Лента за лентою" під салютний супровід wink
Лілю, то ти гарно підмітила, без сувенірної пісні на згадку ще жодного разу не верталась домів smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024