Вівторок, 30.04.2024, 01:55

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Людина ... змушена боротися з необхідністю, встановленою природою. ЇЇ моральний обов'язок - завоювати самостійність за допомогою своєї діяльності й розуму.

 Георг Гегель
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 17 » З Днем народження!

01:26
З Днем народження!
З Днем народження!
Сьогодні вітаємо щиру, веселу дівчиноньку Мар'янку Фариняк і бажаємо всього файного, доброго, приємного, але краще детальніше:

Севастіян Вонс: "Мар'яні. Хм. Сили духу, твердості, міцності, відчуття обов'язку і відповідальності, відчуття власної вартісності, бо вартість Мар'янки досягає піку ідеальності. Також щоб той кінь, що стоїть, був не будь-кого, а її кавалєра. Чорних колготок ;) , апельсинок, усмішок. Радості".

Галя Гнатюк: "Мар'янко, хай завжди сяє твоя прекрасна усмішка, теплом і наснагою проміниться кожне слово, чарує голос і заворожують звабою оченята! Вітаю!"

Христя Рутар: "Мар'янко, чудо ти наше гарбузове!) Вітаю тебе з уродинами))) Бажаю втілити у життя усі заплановані проєкти і зробити це разом з нами - борцями!)) Натхнення, креативності, сміху і радості, щирості і відданості!!"

Марічка Швед: "Мар'ясю, вітаю тебе із постарінням на один рік.) Ти дуже позивна, симпатична і весела, талановита дівчина! Будь далі такою файненькою, такою, яка ти є! Хай кожен день буде для тебе святом!
Люби, квітни, рости і укріплюй свої життєві позиції щодня, щогодини, щомиті!!!"

Андрій Максимів: "ВВІІТТААЮЮ!!! Мар'яна, вітаю тебе з Днем народження. Бажаю тобі купу позитивних емоцій, кльових друзів та обов'язково здоров'я. Залишайся такою ж шаленою. Ти кльова.
P.S. ЛісатЄх рулить!!!!!))"

Олег Корнійчук: "Отож, Мар'янко, нехай тебе завжди оточують тільки мегакруті, хороші, позитивні люди (думаю, всі зрозуміли, про кого я, чи не всі?? борці, ви зрозуміли? :) будь завжди такою веселою і активною, щастя, удачі в реалізації твоїх суперпроектів :) наснаги і задоволення від життя! вітаю!"

Здоров'ячка міцного-міцного, натхнення, радості від того, що робиш, а також від тих, хто біля тебе, батьків, сестричок, нашої борцівської сім'ї. І скільки б не довелося зробити, пройти, перебороти, вір, що все буде добре :)
І то ще не все...



Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1310 | Додав: Лілейка | Теги: з днем народження! | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 9
9 гуцулка_Ксеня  
0
Обіймів, усмішок, цьомків! smile

8 Егдшз  
0
бажаю здійснення всіх мрій і в тілення в життя усіх планів ))

7 Phantom9900  
0
Вітаю

5 hummy  
1
Бананові привітання я вже лишила в тебе на стіні, тож тут додам ще трішки;) Бажаю тобі ніколи не ставати заленою і не покриватись лускою:Р бажаю, щоб тебе каракатиці оминали боком і потрапляли лише в тарілку:Р бажаю, щоб ти була чемпіоном у всьому, як от у піндболі:Р а ще багато ананасового джему і тих смачененьких вафельок!!!!юхуууу)

6 Mary_Anna  
0
ти така мила) іхіхі

4 Paole  
0
Вітаю flowers

3 Tyler  
0
Вітаю! Всього найкращого!

2 Roman  
1
Приєднуюся до чудових привітань, і від себе хочу тобі, Мар'янко, побажати завжди бути веселою, щирою, життєрадісною, гуртувати навколо себе друзів, знайомих, ну і просто хороших людей і приносити їм радість.
Усміхайся, сьогодні твій щасливий день)

1 Mary_Anna  
0
Всім велике дякую за привітання)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024