П`ятниця, 26.04.2024, 08:48

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Можна боротися з усім, крім дурниці - дурість непереможна.

 Ілля Шевельов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 10
Великдень у Львові

  Розповім вам сьогодні про те, як і де можна гарно провести час у цей радісний день. Адже на Великдень всі мають веселитися, а то будуть сумувати весь рік.

   Традиційно Львів перетвориться на центр Великодніх святкувань, бо наше місто - це велика і дружня родина (шо не кажіть, а то є правда!), і цей родинний дух витатиме по вузеньких вуличках міста Лева, у парках, гаях і, звісно, у храмах.
   Тепер до програми. Вона буде доволі насичена. У  Музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський гай)  проводитимуть фестини "Велика гаївка". На ньому будуть малювати писанки, співати, танцювати, проводитимуться 
гаївки, веснянки, лялькові вистави та цікаві забави тощо. Під час фестивалю у гаю відбувається конкурс "Писанка для милого", цікаве дійство "Кривий танець". На дитячому майданчику, який матиме назву "Вербові котики", для дітей проходитимуть ігри, забави та розваги.  "Велика Гаївка" – це місце зустрічі родин, давніх друзів, усіх, хто вважає себе християнином і патріотом. Подія триватиме три дні. Отож, якщо бажаєте файно провести час - завітайте ви у гай. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1260 | Додав: Калабаня | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (0)

Борцівський футбол

Бувають моменти, коли все вирішується за одну секунду, секунду, що здається вічністю. Коли гравець, затримавши дихання, б'є м'яч у ворота суперника, розуміючи, що це можливість забити вирішальний гол. Коли команда надіється, коли все вирішує один удар і тут чути дикі крики:" Боярський, в тебе що, руки з дупи ростуть?" Так, мова піде про борцівський футбол.


   Ми всі довго чекали, коли ж нарешті Клим знайде футзал. І це сталось, ми зібрались і почали ділити команди! І ось гра почалась.
   Всі, не знаючи, якою тактикою грати і хто на що спроможний, кинулись на м'яч (він був кольоровий) і голи йшли один за одним. Після 20 хвилини матчу несподівано для всіх прийшов Юрко. І гра стала цікавішою, кожен зрозумів, кому можна пасувати, а кому ні, і стало тяжче грати. Абсолютно дві команди, в будь-яких складах проявляли жагу до перемоги і були рівні одна одній. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1026 | Додав: Klym | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (5)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024