Вівторок, 16.04.2024, 23:42

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не можна боротися проти грошей без грошей.

 Джон Стейнбек
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 27 » Фестивалі: інструкція

22:02
Фестивалі: інструкція
Фестивалі: інструкція
Кожен з борців вже не раз і не два був на якому-небудь фестивалі, хоча, мабуть, кожен може стверджувати, що це був неабиякий фестиваль, адже після кожного такого дійства хочеться жити! В крові бурлять якісь там тільця, ноги не можуть стояти на місці, верещиш на все горло (то я про себе) і головне - ціла купа чудових емоцій, які не покидають тебе дуже довго! Хіба ж можна забути солов'їний спів, драйвову музику, прекрасну природу, запальний дух українства!?

    Думаю, ви здогадалися, про що піде мова. Так, саме так! Про фестивалі! Існує дуже багато всіляких фестивалів: театральні, музичні, літературні, етнічні, історичні, танцювальні, також є фестивалі "за віком": для діточок, для студенства, для старшого покоління. У цій рубриці матимемо можливість дізнатися про те розмаїття фестивалів, які проводяться в Україні. Для чого? Аби ви могли вибрати найближчі серцю дійства, щоб обов'язково відвідати їх! Безумовно, ми всі вже дуже багато про то знаємо, але нагадати не пошкодить.
   Чесно кажучи, я навіть не підозрювала, що в нас стільки всього відбувається! Тут і музичні, серед яких дуже популярні Флюгери Львова (Львів), Руйнація (Львів), Рок за Роком (Київ), Віртуози (Львів), Лента за Лентою (Львів); мистецькі: Fort.Missia (с. Поповичі неподалік пункту перетину кордону Шегині), Драма.UA (Львів), Казка у Гаю (Львів), Wizzart (Львів); етнічні: Етновир (Львів), Орелі (с. Пирогів), а також тут є можливість святкувати народні звичаї та свята (Масляної, Великодня) у  будь-якому куточку України на фестивалях, присвячених саме цим святам. Є також чудові історичні фестивалі: Львів Стародавній, Київська Русь XIII століття, Битва Націй (смт. Хотин), Стародавній Меджибіж (смт. Меджибіж) і ще дуже багато інших.
 
Отже, чекайте детальнішої інформації про то всьо чудо зовсім скоро)

 Намотуйте на вус, аби ніц не пропустити! Адже це унікальна можливість для нас відчути духом і тілом все те прекрасне, що діється у нас на Батьківщині! Чудова можливість поринути у минуле чи  заглянути у майбутнє чи то побачити зовсім іншу реальність...
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 954 | Додав: Калабаня | Теги: Фестивалі | Рейтинг: 4.9/7
Всього коментарів: 5
5 KypIDon  
0
Цікаво, тре на щось сходити, я минулого року на Підкамінь не потрапив через практику

4 Лілейка  
0
Прочитала інструкцію і буду чекати на статті, щоб не тільки назви фестивалів знати, а й про них smile

3 гуцулка_Ксеня  
0
Фестивалі - то рай wink

2 Егдшз  
0
Файна стаття... так гарно написала, що мені дуже закортіло пофестивалити.. ех і де ж то літо забарилося biggrin

1 Оксанця  
0
Ще одна файна рубрика:)!

Молодець!


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024