П`ятниця, 19.04.2024, 06:10

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Боротися з лінню краще на чому-небудь м'якому.

 Стас Янковський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Наша діяльність
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 »
Шевченко-квест: Як то було

"Вдих-видих..вдих-видих..."-Так мене заспокоювала Мартуся, при цьому чарівно усміхалася і примовляла :" Та все ж добре...не нервуйся!)". Це було вже у неділю, після проголошеного "СТАРТ!".

    А до цього була ще підготовка- недоспані ночі, прочитаний-перечитаний Шевченко і т.д.))) Насправді підготовка квесту проходила дуже цікаво і швидко. Незчулися як уже й неділя настала...
     З першим промінням сонця я з Мартусею подались на пошук вулиць і розклеювання завдань (потім я ще не раз обходила ці пункти..). Здавалось, що усе нам сприяє: чудова погода, багато усміхненого люду...Але моє серце чомусь калатало як божевільне) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1011 | Додав: Калабаня | Дата: 17.03.2011 | Коментарі (8)

З Днем народження!
У цей весняний день борці вітають нашу Марту Браіловську і щиро бажають:

Мар'ян Головатий: "впевненості і сили не зупинятись через дрібні перешкоди".

Марічка Швед:
"Мартусю... я Тебе ВІТАЮ з твоїм днем) Бажаю Тільки світлих променів життя..) Будь ніжною.. лагідною.. тендітною) Ти неперевершена.. добра... щира.. а головне, справжня..) Нехай на твоєму обличчі завжди живе усмішка.. у серці хай горить, шаленіє Кохання.. бажаю кохати і бути коханою) Твоє життя хай буде солодкою Казкою..) Життя коротке.. тому не думай.. не бійся.. а роби те, що забажаєш) Ти мегапозитивна людина ... залишайся такою завжди...))".

Андрійко Климчишин:
"приходь частіше в офіс, бо забув, як ти виглядаєш. Успіхів і натхнення".

Святослав Вонс:
"іхіхіхі... буду оригінальним і тому бажаю:
Максимальної
Атмосфери
Радості
Та
Оптимізму,
Вірного
Інтелігентного
Тебе вартого
"Ачіравательного"
Юнака зустріти у житті"!

Мартусю, здоров'ячка, енергії, сили, щоб тобі легко і успішно вдавалося вирішувати будь-які завдання, долати труднощі.
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1125 | Додав: Лілейка | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (9)

Навчально-Пізнавальна Конференція
     Протягом трьох днів (4-6 березня) в боїців Громадської організації "Борець" проходила Навчально-Пізнавальна Конференція. Перший день наповнили нудна лекція голови організації про "проектність" борців і надреалістична (з елементами відвертого трешу) рольова гра "Борець-3000". Другий день продовжив нудною лекцією брат голови організації на тему історичної "правди і неправди" України. Також відбулися дві дискусії про незнання і фанатичне невігластво (так, я жорстоко вам дорікаю), помаранчі, революцію і маніпуляції. Завершився другий день - екскурсією на чолі (чи на лобі, як писало одне дівчисько) зі Святославом. На третій день - святкували "День Смаколика", дивилися як "Король говорить" і співали, вили, завивали - навколо сусідів лякали. Загалом я лінивий - писати багато не захотів, тому вашими словами моя найкраща стаття на сайті! ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1029 | Додав: Povstanec | Дата: 11.03.2011 | Коментарі (7)

Святкуймо разом з Табачником
     Запрошуємо Усіх на святкування річниці перебування Д.В. Табачника на посаді мінстра освіти і науки України 11 березня о 11:15 біля пам’ятника Іванові Франкові, де і відбудеться Урочисте відкриття Меморіальної дошки на його честь.

З хорошим настроєм
АнтиТабачна Кампанія

д.с. потрібно допомогти:
- роздрукувати флаєри;
- розповсюдити їх;
- ОБОВ'ЯЗКОВО прийти на акцію! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 902 | Додав: Povstanec | Дата: 11.03.2011 | Коментарі (0)

Шевченко-квест
До річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка ЛОГО Борець(тобто МИ) організовує пішу теренову гру "Шевченко-квест".

   Хочу, щоб кожен з вас у ці дні подумав : хто такий Шевченко? А хто для мене Шевченко?
  
   Думаю, що кожен з нас розуміє для чого проводиться квест: популяризація серед молоді великого українського генія, донесення цікавої інформації про Поета, популяризація здорового способу життя, а також довести, що Українське завжди найкраще, модне і актуальне. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1117 | Додав: Калабаня | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (8)

Вгадай борця: стрункий як тополя й НЕ дурний як квасоля:)
 Сьогодні в мене є настрій подати на вашу поталу особу чоловічої статі:) Тож насторожуйте інтуїтивні локатори, вмикайте пам’ять, а ще закони логіки і вперед! Відразу хочеться сказати, що цей борець просто втілення дівочих мрій: сильний як духом, так і тілом, вміє розрадити, пожартувати, а ще…о так!...поспівати! Наша біда не біда, наше лихо не лихо, коли поруч є таке диво:) То, знаєте, не якийсь там хлопчик-з-пальчик, то український Сталоне і Ді Капріо в одній людині:)

   В дусі вчорашнього дня відразу ж в око падає те, що наш борець любить поласувати варениками зі сметаною, тому Оксанка вже має фору поряд з іншими дівчатами:) Якщо ж хтось захоче теж відзначитись – не соромтесь, беріть в руки кулінарні книги і гайда готувати плов!  І хоч сьогодні перший день Великого посту, я помозолю ваші животики кулінарною тематикою.
   Отож, якщо ви все таки задумаєте наліпити вареничків з сиром… то знаєте, ця страва не дарма оспівана в народі: «візьміть собі дівчину – віддайте пироги…із сиром пироги!» - отак вихопить ті смакоти і вирішить з вами побавитись в хованки або лови і помчить десь в далеку Англію чи США, що й дух простигне за ним, а вам дулька з маком лишиться:)
   Тоді краще начинити вареники картоплею, так, щоб наївся файно, роздобрився, а там вже дорога до його серця таки лежатиме через шлунок:) А щоб більше гарантій на успіх було, то варто цю операцію проводити на площі Ринок (не важливо яка це буде пора, бо «у кожній з них є щось цікаве»), читаючи йому на вушко «Білого вождя» Майна Ріда.
   Якщо ж і цього разу буде провал, тоді варто брати важку артилерію і готувати вареники з капустою, ще й приперчити гарненько, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 950 | Додав: hummy | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (12)

День Смаколика: Початок =)
Звершилось!!! Ми всі довго-довго чекали, готувались і нарешті це сталось! 6 березня 2011 року відбулось урочисте відкриття дуже файної традиції серед борців (сподіваюся, що всі «ЗА!», щоби це стало традицією) - демонструвати свої кулінарні таланти і, що найголовніше, частувати всіх своїми кулінарними шедеврами, - Дня Смаколика.

    Що ж можна сказати про цей захід? Однозначно – фурор! Перший День смаколика відбувся під егідою Навчально-Пізнавальної Конференції і, так би мовити, був її завершальною і, мабуть, найприємнішою частиною (ну точно найсмачнішою))). Усі, хто не був присутній, нехай ковтають слинку і гризуть собі лікті – ви багато пропустили. Як то хтось колись сказав: «Талановита людина – талановита в усьому» - і ми в цьому переконались! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1024 | Додав: Mary_Anna | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (9)


Навчально-Пізнавальна Конференція
Львівської обласної громадської організації «Борець»
 4-6 березня 2011 року


Програма Конференції

День перший (Громадсько-виховний)
4 березня, п’ятниця
 
16:00-16:15 – реєстрація учасників першого дня Конференції
16:15-17:30 – відкриття Конференції, лекція «Самореалізація в умовах громадського життя» (про громадське життя, лідерство, на допомогу координаторам проектів чи просто для загального розвитку)
Лектор: Севастіян Вонс
17:30-17:45 – перерва
17:45-19:45 – команда рольова гра «Борець - 3000»(поетапна гра створення і реалізації проекту, з відтворенням реальних проблем і моментів їхньої реалізації).
19:45-20:00 – перерва
20:00-21:00 – дискусія «Чи готова Україна до нової революції в контексті Помаранчевої?»
Модератор: Тарас Гера
21:00-21:30 – завершення першого дня Конференції. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1272 | Додав: Povstanec | Дата: 05.03.2011 | Коментарі (8)

Вгадай борця: сила
Ану-ну, борцята, що ж то за щасливчик у нас з Настею на черзі? ;) Сьогоднішній герой - борець бувалий, якщо брати до уваги, що друг Борця він ше ого-го відколи :) Йому відомо, що таке "квіточки", влучний жарт і вірний друг! Все решту - читаємо далі ;)

   В дитинстві це було мале смішненьке чудо, яке страшенно любило різноманітні витівки: "коли за мною приходили в дитсадок, щоб забрати додому, я запам’ятовував дорогу (вона займала приблизно 5 хвилин) і сам біг швиденько туди, перехожі часто здивовано питали мене: "де твої батьки?", на що я гордо відповідав: "а, вони не встигають за мною" :) Коли чудо підросло, витівки стали набирати обертів ;): "Якось я вийшов надвір у плавках, був мороз, і вилив на себе відро води, було так весело!))"
   Улюбленою грою уже тепер великого смішненького чуда залишилась Монополія, а мріє наш хлопець створити Восьме чудо світу, в чому йому допомагатиме його чарівна Гайтана ;) Тому, дівчата, влітку бігом на сонечко, теплий пісок чи то пак город :) і випікатись до хрумкої шкірочки, ;)  шо не зробиш заради тих очей :) Але, як завжди у цьому світі, для красунь із ніжною шкірою є альтернатива - наліпити йому вареників, за це він вас хоч на руках винесе на Високий Замок влітку або спече вам на знак подяки солодких, як ваше кохання, млинців - обирати вам ;) і неодмінно при цьому спокушатиме умовою, що згоден пекти їх хоч щодня, якщо ви йому обіцяєте трьох здоровеньких карапузиків пристарати ;)
   Від мене особисто +1 за прочитану повністю Війну і мир (плаче за ним філологія :)); улюблений фільм Sleuth, а якщо при перегляді тримати на колінах кота, а чом би й не чорного, адже наш супермен у всіляки закони підлості-наглості не вірить, то буде майже як подорож на Лазурний берег :) Не пробачив би вбивства. Хобі футбол, завжди має при собі мобільний. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1022 | Додав: myrchatko | Дата: 01.03.2011 | Коментарі (17)

З Днем народження, Остапе!
Сьогодні ти отримаєш надзвичайно багато привітань, все ж таки не щотижня святкуєш:)
Борці також вітають тебе і щиро бажають:

   Мирослава Зінько: "Міцного здоров'я, щастя, терпіння, активної життєвоі позиції і шоби щодня по телевізору ішов футбол! ;)"

   Олег Корнійчук: "Остапе, бажаю бути прикольним))) цінувати хороших людей і не тупити))"

   Оксанка Петрик: "хай росте файним, чемним і мужнім козаком))"

   Андрій Гема: "Я мало про тебе знаю, але те, що я бачив чи чув, - то це тільки хороші речі. Тому не міняйся))))"

А ще, щоб поряд були люди, які зможуть підтримати у будь-якій ситуації, до яких можеш звернутися, яким можеш довіряти.
Щоб разом з ними радіти, веселитися, приємно і з користю проводити час!
Щоб вдалося здійснити задумане!
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1044 | Додав: Лілейка | Дата: 01.03.2011 | Коментарі (9)


Вгадай борця: полосатик :)

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже ніжну, емоційну, милу і добру борчиньку, яка  своїм сміхом звеселяє всіх навколо. Неможливо не згадати, що вона надзвичайно вправно виляє ніжками, тому, якщо наважитесь запросити її до танцю, прислухайтесь до корисних порад і хитринок, які ми з Миросею розповімо вам сьогодні. А тепер вмикаємо музичку і поїхали ;)

   Якщо лунатимуть нотки вальсу, то наша загадкова дівчинка, кружляючи на "раз-два-три", вочевидь буде мріяти про коханого, який завжди її підтримує, вірить в неї та робить її кращою, проте найголовніше – кохає до нестями! А з таким партнером можна вже й відправитись у романтичну подорож, наприклад, до Італії, коли розпечене літо гратиме промінчиками на усмішках закоханих.
   Якщо ж румба вам вдається краще, тоді гайда до фонтану Діани у вечірню пору доби, бо саме тут серце нашої борчині заповниться почуттями і бурхливими емоціями. Проте обережно (!): не дозволяйте їй взяти до вуха свій телефон, який вона завжди носить з собою, бо найдовша розмова в її житті тягнулась більше, ніж півночі точно :)  
   Якщо вас потягне на більш емоційний танець… от як танго, то тут варто не переборщити. Танець цей не простий і часто має присмак ревнощів, а якраз зради наша леді не пробачить ніколи й нікому. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1365 | Додав: hummy | Дата: 24.02.2011 | Коментарі (20)

Вгадай борця: кульбабка :)
Про сьогоднішню нашу героїню писати дуже легко, адже від неї, ніби від сонця, відходять маленькі промінчики світла. Та й сама вона світленька :) Та якби сонце стільки сміялося, так весело і так загонисто, то у нас, напевно, ніколи не було б зими-завірюхи :) Життєрадісна, мила, проте принципова і вміє постояти за себе. А ще вона дуже любить маленьких діток, хіх :)

   Фірмовою стравою нашого дівчатка є лимонний пиріг, а улюбленою - молоко з вівсяним печивом (смакотааа :)), а якщо, готуючи, танцювати, та ще й під Бумбоксову "Вона носила квіти в волоссі", а, як печенько вляжеться, почитати цікаву книжку (ох, особливо "Містичний вальс") і подивитись хороший фільм, то, вважайте, день вдався на славу. Одним із хобі нашої дівчинки є колекціонування магнітиків з усіх місць, "де була, або хтось мені подарує з того місця, де я ще не була, а той хтось був" :). Улюблених фільмів багатенько, але особливими є "Зелена миля" і "Гордість та упередження"
   Улюблена її місцина Львова "Рідний дім, жартую, хоча...))) якшо чесно, то люблю посидіти на лавочці, морозиво поїсти в парку біля цирку, то коли влітку, а коли холодніше, люблю Золотий Дукат і Тістечко, якшо точніше, то Еколан називається чи якось так, то в районі біля пам'ятника Грушевському))". Колір-гармонія для нашої героїні зелений, порою року, коли "співає" душа, є весна, "точніше кінець весни, коли вже не холодно, але ще й не жарко", а від ромашок життя заграє для неї всіма барвами веселки :) Мрія - парфуми з ароматом кави і подорож в Лондон) А ще Париж, Париж!..
   Наша борчиня розсудлива, тому на ігри різноманітні не вистачає часу. Цікава розповідь дитинства: "Колись в дитинстві у бабці в селі ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1343 | Додав: myrchatko | Дата: 14.02.2011 | Коментарі (20)

Божевільні танці під Тартак!
На старому тартаку давно роботи немає,
Але музика сюди зараз людей поназбирає!
Приходять хлопці, приходять дівчата,
Приходять тільки ті, хто любить танцювати.
Їздець на дисках накрутив патефон,
Майстер церемоній верещить у мікрофон.
Блимнуло світло і басова діжка
Гупнула гучно - затремтіли ніжки!


11 лютого у місті Лева в рамках туру Західною Україною відбувся великий сольний концерт групи "Тартак", на який великою і дружньою компанією подалися борці.
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1340 | Додав: Калабаня | Дата: 13.02.2011 | Коментарі (14)

Борець на льоду
  У вівторок 8-го лютого група Борців на чолі з Оксанкою Петрик поринула у світ льоду та ковзанів!) Так-так, ми були на "Медику"! І це було неабищо. Хоч мали ми у своєму розпорядженні лише годину, вдалося добряче повеселитися :) Розібравшись у новій системі карток, вхопивши кожен пару ковзанів і
натягнувши їх на себе, ми вийшли на лід.

  Вже в перші хвилини серед Борців можна було виділити тих, хто найбільше прагнув "возз'єднатися зі своєю стихією".) Як завжди ефектно я умудрився не вписатися в перший же поворот і проїхатися своєю п'ятою точкою пару метрів по льоду... Трохи згодом Оксанця (Яремчук) трохи не впоралася із зубчиками на своїх ковзанах (до речі, навіть не знаю, навіщо на дівчачих ковзанах є ті зубчики) і полетіла ще ефектніше, ніж я... Правда, якщо я обійшовся без видимих пошкоджень, то Оксанці пощастило менше - вона трішки роздерла собі долоню =(
  Більше травм не спостерігалося, зате проявився Борцівський дух! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1291 | Додав: BoB1990 | Дата: 11.02.2011 | Коментарі (11)

 Вгадай борця: Етногьорл :)
Усі ви вже маєте трьохтижневий досвід вгадувань борців, тож чим далі, тим дедалі важчі завдання ;) Сьогодні наша з Миросею рубрика буде сповнена таємничості і загадковості, як і сама борчиня, про яку йтиметься. Вона справжня індивідуальність, розумна і дбайлива, дасть раду з дітьми й дорослими ;), проте також вміє неждано-негадано підколоти інших, щоб не розслаблялись :) Для багатьох вона як нерозкрита книга, проте саме сьогодні і саме для вас ми відкриємо деякі сторінки :)
Тому вмикайте свої інтуїтивні локатори і вперед! :)


   Зразу ж скажу, що з Олежиком Корнійчуком вони точно знайдуть спільну мову, адже смаколики з бананами то їхніх фах! В даному випадку йдеться про рулет з бананом, а при бажанні й з іншими фруктами :) Ммм, ляпота! Не Борець – а фруктовий рай для животів :) Якщо ж не випадає нагода готувати, то наша загадкова персона полюбляє насолодитись всім, що пов’язане з сиром, особливо млинцями.  Тож якщо хочете відгадати, хто то, залишіть згадані ласощі в офісі і чекайте, поки мишка зловиться у пастку ;) Якщо ж цей спосіб виявиться неефективним, тоді варто вам зачекати до осені, бродити по вуличках, що ведуть до центру, а потім осісти ввечері біля церкви св. Михаїла і чекати незнайомку там :) Впізнати її також можна при такому цікавому ділі як "знімання кадрів/митів на плівковий фотоапарат", приманити за допомогою їжачка і квітки льону чи маку. Вдалось? Супер, але не спішіть, бо якщо при ній не буде книги Кіановської, то ви помилились.
   Любить наша борчинька зелений і цегляний кольори і зовсім не проти майнути в їх пошуках до Данії, Кавказьких гір, Альп і Швейцарії. Мабуть, гори то її стихія. А серед такої краси можна помріяти, наприклад, про те, щоб "коли-небудь відчути себе у ролі казкаря (сашка лірника) і коли-небудь стати фотографом)", ще перечитати улюблену книгу "Помаранчева дівчинка", згадати цікаві моменти дитинства, як от "колись довелось провалитись в каналізаційний люк, але мене врятувала велика шуба, яка затримала мене у стані невагомості між дирою та землею))" або чекати на вершечку гори свого принца, який неодмінно: "специфічна людина.. сильна як і духом, так і тілом, яка зможе мною керувати, той, хто буде любити їздити в гори на фестивалі і робити всіляки божевільні речі. Можливо, він би мав тримати в руках мольберт чи старий фотоапарат зеніт :)), щоб придати собі більше колоритності. Своєрідна людина не сьогодення, яка любить кататись на конях і сідає просто в поїзд, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1267 | Додав: hummy | Дата: 10.02.2011 | Коментарі (27)

Зі святом, Олексію!!!

   Дружня борцівська сім'я сьогодні шле найщиріші вітання Олексію з нагоди його Дня народження!
 Отож, Олексійчику, розгортай руки і приймай наші обійми, вітання, побажання:

   Оксана Петрик: "хай росте великим і чемним хлопчиком, щоб тусувася з файними, щирими людьми (такими як борці ), багато сонячних усмішок і здійснення всього, що йому побажають)"
   Оксанця Щуйко: "вітаю! бажаю тобі сили духу, щоб могти йти тільки ВПЕРЕД і робити рішучі кроки!"
   Тарас Гера: "Бажаю бути завжди таким позитивним і не знімати рожевої сорочки"

   Андрійко (Клим): "тож, Олексій, вітаю тебе з днем народженням! хотілось би побажати творчих ідей і красивої жінки"

   Оксана Кулиняк: "Олексію, бажаю тобі знайти себе в цьому житті, знайти ще не одного справжнього друга і лише одне (на все життя й взаємне!) кохання. Щирості тобі, відданості і відваги!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1080 | Додав: lvivanka | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (9)

З днем народження, наша Борчине:)
Ось і тихенько підкралось 6-те лютого до нас на сайт, а це означає, що пора всім радіти, тішитись, стрибати, горланити, а головне хоча б віртуально, але обіймати тебе зі всіх сил! Не побоюсь розписатись за всіх і скажу, що ми тебе любимо ;)
А тепер лови порцію привітань від наших вигадливих борців :)

 Клим: "блін я її но 3 рази бачив... але.. мабуть, щоб вона любила і була любимою, завжди відчувала дружнє плече, була чемною і розуною"
 Оксанка, та що з нашої бригади "Ух": "нуу... нехай життя буде яскравим та кольоровим, щоб все задумане завжди вдавалося, хороше примножувалося і поряд були щирі та люблячі люди!"
 Хриська: "им, Бажаю сонячного неба, море усмішок, життя у кольорах веселки, натхнення, щастя і позитиву!!!)"
 Ромко: "Бажаю, щоб сонечко на небі сіяло й тобі свої промінчики посилало,
             щоб щастя завжди крокувало поруч з тобою, і друзі вірні не залишали ніколи,
             ділили і щастя, і радість, і горе.
             Усміхайся.
Сьогодні твій щасливий день;)" - зауваж, віршик Ромко сам складав ;)
 Боб: "Хай росте велика, та не дика :) Щастя, здоров'я, палкого кохання і т. д.)))"
 Оксана Петрик:еплих усішок, вірних друзів, завжди бути такою радісною і усміхненою лялечкою..."
 Олежик: "Вітаю) бажаю все своє життя плакати від сміху, спотикатись об мішки з грошима.. і падати в обійми коханої людини =)"
 Орчик: "емм.. до пенсії здавати членські внески))))) гггг жартую=)))
Олюська, бажаю бути супротивником спокою, здолати будь-який крутий підйом і виглядати на 10 років молодшою від фотки в паспорті=)))" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1550 | Додав: hummy | Дата: 07.02.2011 | Коментарі (17)

Андрійко, вітаємо тебе!

Ось і настав цей "Твій день", день, коли ти колись давно, але не так сильно, та народивсі! :)
Сьогодні тобі виповнилося +1 до твоїх кільканадцять рочків... І ми всі хочемо тебе привітати з тим, що ти став трошки "великим" :) Та хочемо побажати тобі купу всього НАЙкращого, НАЙщирішого та НАЙтеплішого!
Тому готуйся приймати великий потік цих побажань! ;)

Севастіян: " Розсудливості, відповідальності і перестати бути придурком, який так не бережливо ставиться до свого здоров'я! І радості."

Оля Короляк: "Ти дуже хороший (іноді навіть кращий за мене ;) ) і думаю, що таким хорошим людям, як ти, потрібно тільки багато друзів, які б тебе доповнювали і підтримували... посміхайся :)"

Олег: "Вітаю, Андрію!! (мені все рівно, що ти Тарас) Шоб тобі весело жилося і хотілося, й моглося. Було де і було з ким, було як і було чим. Розумій, як хочеш:)) Люби борців і радій життю!"

Оксанка Я.: "Багато світлих та позитивних моментів, щирих усмішок навколо та тої половинки коханої, яка б доповнювала тебе :)"

Назар: "Андрій, вітаю! За час нашого знайомства зрозумів, що ти розумний, щирий та добрий. Думки твої глибокі і змістовні, об'єктивна оцінка ситуації це твоє, тому ти завжди зможеш розумно вийти з будь-якої ситуації. Ти дотримуєш слово, бо так треба, бо це правильно, тому на тебе можна покластися. Робити людям зло це не твоє, від тебе не відчувається негатив, лише великий спалах позитиву, тому всім біля тебе добре, цікаво, весело і приємно. По всьому відчувається, що ти прагнеш знайти правильний шлях в житті, і ти уже зробив великий крок в цьому напрямку, розумний, цілком обдуманий крок. Тому враховуючи, що в тебе є всі людські якості, думаю, все в тебе буде добре. Ти будеш великою, успішною і щасливою людиною. Тому бажаю, щоб це все в тебе було. І залишайся на обраному шляху, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1333 | Додав: Viktoriya | Дата: 05.02.2011 | Коментарі (16)

Тільки хіти, тільки найкраще, тільки на цій вечірці!
Борці, їхні друзі, знайомі і ті, хто почув про цікаву вечірку, і ті, хто вже був на першій, прийшли 1 лютого у клуб "Picasso", щоб почути найкращі хіти, як кажуть, всіх часів і народів, добряче натанцюватися і повеселитися. Тим більше,
коли побачили на афіші, що організацією займалися творці українських вечірок. Гарний настрій вже заздалегідь був гарантований!

     Все більше й більше люду збиралося за столиками. Перші пісні... і тут почалося :) Ні всидіти, ні встояти на місці було нереально. Кожен підспівував відому пісню, навіть не знаючи добре слів, бо все-таки головне емоції :) При тому пританцьовували так, що, почувши улюблену мелодію, на кілька хвилин уявляли себе професійними танцюристами (певно, дехто й був). Можна було розгледіти елементи таких танців, як румба, джайв.
     Справжній вибух емоцій під час пісень Pink, Nirvana. А як зустрічали своє рідне! Маю на увазі ТАРТАК :) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1546 | Додав: Лілейка | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (13)

Вгадай борця: емоціо ;)

Знову стрілка годинника повертає на вечір понеділка і на наших очах з'являється ще одне диво - рубрика "Вгадай борця" ;))) Хлопців ми уже вгадували, чухали чуби, хто ж то робить ліпше бананові коктейлі, ті їхні забавки-стрілялки, що назви важко вимовити... (зі всієї любові до вас, хлоп'ята ;) ))) З дівчатами все простіше... Хоча не завжди :) Сьогоднішня героїня захоплює своїм напором, експресією, вона пристрасна і справедлива, приклад відданості, проте наша дівчинка також дуже весела, балакуча, допитлива, вона дуже мужня, тим не менше мила і ніжна..


   Хто, як не вона, так чудово готує качку з яблуками (мм.., пальчики розтають в роті :)), відповідно це їй і смакує понад усе на світі, а взагалі вона любить смачненьке і їжею не перебирає-не вередує :) Улюбленими - застосовуючи прийоми класицизму: час, місце, дію - є площа Ринок влітку з книжкою на колінах, слухаючи музику... Коханий має бути націоналіст (українець!), любити рок, мати файний зріст ;) - бути високий, але якшо він пофарбує для неї світ у зелений колір - йому навіть не треба бути тягати на побачення любі її серденьку райські квіти - кактуси: вона його! :) Завжди носить з собою гаманець, в якому образочок і Бандера; полюбляє читати історичну прозу; залюбки бавиться у пейнтбол (раніше футбол); не пробачить зради; подорож-мрія - до Єрусалиму; "обезбашеність" дитинства ;) - побилася з однією дівчинкою через її безглузді слова..
   А ше наша козачка "а я вже розповідала.. про те, як я маленька кісточку з вишні собі в ніс запхала)))))))))" ;); на запитання "Скільки колядок знаєш?" відповіла "не порахую.. трохи знаю, але деякі не до кінця(((", проте на Колядуванні-Щедруванні ми мали змогу переконатися у зворотньому :); якби могла телепортуватись, помандрувала би в Космос (тут їм з Олегом, здається, по дорозі ;)); першим сном, який пригадався, був сон про події Другої світової, де вона була партизаном (-кою); якби мала мільйон гривень, то шось би лишила собі (родичам, друзям), а решту - на благодійність, до речі, мільйон то мало - хіхі (здається, куратор уже попрацював ;)); якщо у магазині продавець не матиме решти - 5 коп., то вона дасть більше (над цим куратор ше працює ;))

Якби я написала ше її мрію, ви мали би документальні підстави розгадки (хоча їх чимало і так, адже вона яскрава зірочка Борця), тому при оновленні фото мрію допишу :) А ше мене хтось уб'є...ой... :)))

МРІЯ: "им, щоб українці стали НАЦІЄЮ, яка поважає себе (або щоб всі в світі розмовляли українською)))" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1630 | Додав: myrchatko | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (39)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024