Вівторок, 23.04.2024, 11:19

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Боротися, шукати, знайти й переховати.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Наша діяльність
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »
Проща в Страдч: "Бог і Україна" не на словах
Світло...Маленька свічка може освітити велику кімнату, подарувати відчуття певності або ж містичності, радості і суму...Якесь величезне світло супроводжувало нас під час прощі в Страдч...

    Почуття, яке охопило мене з першої секунди нашої ходи неможливо ані описати словами, ані намалювати фарбами...Але почнемо все з початку... Отже перше було "20 хвилин", які "трішки" нас затримали), але з приходом наших "спізнюків" ми розпочали реєстрацію. Всі з величезними усмішками на обличчі (подібно до кота з твору "Аліса в країні Див") вибирали собі кольорові папірці, які ми швиденько "заштовхували" у бейджики, ох то було вельми кумедно...Потім був "екскурс" в історію правил, які ми повинні виконувати під час прощі і, звичайно, молитва і слово про Того, до Кого ми усі йшли...
    По двоє, по двоє..швиденько..5 хвилин пройшли - міняємось..ахах..так швидко?! Мабуть, той, хто з нами не йшов, не кумекає і не розуміє, що ж то таке було і про шо я розповідаю, тому детально: впродовж усієї нашої дороги ми мали змогу познайомитися-поспілкуватися між собою, а для того була продумала детальна схема, за умовами якої ми мінялися кожних 5 хвилин, тому усі ми до кінця прощі стали одною величезною родиною!)
   Хоча дорога і не дуже далека, і шлях наш був легким і цікавим, але все ж таки ми вирішили зробити привал. Атмосфера взаємного тепла, дружні і невимушені розмови, ото ділення останнім печеньком, проповідь диякона...лише залізна людина змогла б залишитись байдужою до того, що відбувалося.
   Страдч... Надзвичайної краси місце. Правду кажучи, коли я йшла, то мимоволі згадувались слова Т.Г.Шевченка: "А ви претеся на чужину, шукати доброго добра...". Не знаю, чи правильно чи не правильно, але така думка в мене виникла, бо мало хто знає про таку місцину, а то прикро...
   Відпочити, зібратися з духом, передумати-обдумати... підготуватися ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1100 | Додав: Калабаня | Дата: 19.04.2011 | Коментарі (3)

Люксові Оригінали Львова розписують писанки чудові!
19 квітня 2011 року ЛОГО "Борець" організовує акцію "Люксові Оригінали Львова розписують писанки чудові".

   В рамках акції кожен охочий зможе безкоштовно розписати писанку. Початок о 11:00 год. біля пам’ятника І. Франкові.
   Метою проекту є в період Великоднього посту підготувати молодь до світлого Христового Воскресіння, показати важливість активного проведення передвеликоднього часу і підготовки до свята в дусі християнських і національних традицій.

   У програмі:
11:30 – 12:30 – відбудеться розпис графіті–писанки.
13:00 – 14:00 - майстер–клас з писанкарства для Вас проведе ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2514 | Додав: Maestro_Dirk | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (9)

З Днем народження!
Сьогодні вітаємо щиру, веселу дівчиноньку Мар'янку Фариняк і бажаємо всього файного, доброго, приємного, але краще детальніше:

Севастіян Вонс: "Мар'яні. Хм. Сили духу, твердості, міцності, відчуття обов'язку і відповідальності, відчуття власної вартісності, бо вартість Мар'янки досягає піку ідеальності. Також щоб той кінь, що стоїть, був не будь-кого, а її кавалєра. Чорних колготок ;) , апельсинок, усмішок. Радості".

Галя Гнатюк: "Мар'янко, хай завжди сяє твоя прекрасна усмішка, теплом і наснагою проміниться кожне слово, чарує голос і заворожують звабою оченята! Вітаю!"

Христя Рутар: "Мар'янко, чудо ти наше гарбузове!) Вітаю тебе з уродинами))) Бажаю втілити у життя усі заплановані проєкти і зробити це разом з нами - борцями!)) Натхнення, креативності, сміху і радості, щирості і відданості!!"

Марічка Швед: "Мар'ясю, вітаю тебе із постарінням на один рік.) Ти дуже позивна, симпатична і весела, талановита дівчина! Будь далі такою файненькою, такою, яка ти є! Хай кожен день буде для тебе святом!
Люби, квітни, рости і укріплюй свої життєві позиції щодня, щогодини, щомиті!!!"

Андрій Максимів: "ВВІІТТААЮЮ!!! Мар'яна, вітаю тебе з Днем народження. Бажаю тобі ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1308 | Додав: Лілейка | Дата: 17.04.2011 | Коментарі (9)

Молодіжна піша Проща в Страдч
 16 квітня 2011 року напередодні Вербної неділі львівська обласна громадська організація "Борець” організовує молодіжну пішу Прощу в Страдч.

    Мета заходу – підготувати молодь перед останнім тижнем Великого посту до Світлого Христового Воскресіння, показати на прикладі розважань про Великий піст, що девіз "Бог і Україна” має бути не на словах, а у вчинках.
    Цільовою аудиторією Молодіжної пішої Прощі в Страдч є молодь, а особливо ті молоді люди, які не розвиваються в середовищі християнських спільнот, адже вони не завжди мають шанс і стимул поглибити свою віру, а Проща якраз може стати тим стимулом. Пішу ходу і саму Хресну Дорогу в Страдчі будуть супроводжувати священики української греко-католицької церкви. Проща є одним із важливих церковних заходів напередодні Великодня для духовного очищення та наповнення Божою благодаттю. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2507 | Додав: Маринка | Дата: 15.04.2011 | Коментарі (4)

З Днем народження!
Сьогодні борці вітають Олега Корнійчука, подумали і вирішили ось що побажати:

Оксана Кулиняк: "Олеже! Бажаю тобі насамперед сили, мужності й відваги! Твердості й борцівського духу :) Знати, чого ти хочеш, і наполегливо до того йти. Щоб життєві невдачі слугували тільки стимулом для досягнення більшого, а перемоги надихали тебе на нездійсненне (бо воно лише на перший погляд таке;))"

Мар'яна Фариняк:
"Нехай ці 18 років, що минули, будуть лише маленькою крихтою в батоні твого життя. Хай кожна скибочка матиме свою незабутню ізюминку, і щоб усе в тебе ішло, як по маслу:Р"

Олексій Пажун: "Олеже, в цей день хочу тобі побажати...
Щоб ти завжди залишався таким як ти є:
позитивним, веселим, розумним, щирим, азартним, "прікольним":), справжнім другом!!!
Щоб ти запрограмував МЕГА-СУПЕР-програму за яку
Майкрософт зарлатила б тобі 10000000000000000000000000000000$!!!
Щоб знайшов ту ЄДИНУ, яка буде тебе:
кохати до БЕЗТЯМИ,
розуміти БЕЗ СЛІВ,
терпіти до ВІКУ!
Вітаю!!!"

Оксана Петрик: "справжнього щастя, коли буде щастя - буду все: і усмішки, і кохання, і здоров'я, і вірні друзі, і здійснення мрій. Тож хай наш борцівський іменинник буде щасливий)" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1305 | Додав: Лілейка | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (17)

Борцівський футбол

Бувають моменти, коли все вирішується за одну секунду, секунду, що здається вічністю. Коли гравець, затримавши дихання, б'є м'яч у ворота суперника, розуміючи, що це можливість забити вирішальний гол. Коли команда надіється, коли все вирішує один удар і тут чути дикі крики:" Боярський, в тебе що, руки з дупи ростуть?" Так, мова піде про борцівський футбол.


   Ми всі довго чекали, коли ж нарешті Клим знайде футзал. І це сталось, ми зібрались і почали ділити команди! І ось гра почалась.
   Всі, не знаючи, якою тактикою грати і хто на що спроможний, кинулись на м'яч (він був кольоровий) і голи йшли один за одним. Після 20 хвилини матчу несподівано для всіх прийшов Юрко. І гра стала цікавішою, кожен зрозумів, кому можна пасувати, а кому ні, і стало тяжче грати. Абсолютно дві команди, в будь-яких складах проявляли жагу до перемоги і були рівні одна одній. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1024 | Додав: Klym | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (5)

   Oто сміху було...

 Ось нарешті довгоочікувана стаття про дуже веселий (з усіх боків і у всіх розуміннях) захід - День сміху :D

    Що ж тут скажеш... було МЕГОкруто, МЕГОпозитивно, МЕГОкреативно, МЕГОвесело (це само собою зрозуміло ;)), ну і ще багато всяких МЕГО (і прошу відмітити собі скромність, з якою я розповідаю про цей захід - зрозуміло, що, як ініціатор того дійства, я не можу його дуже розхвалювати, бо буде якось некультурно чи щось таке :D) Але, якщо вже говорити серйозно, то все було МЕГОсуперово :D Ну ось, я знов несерйозна))) Та хіба можна серйозно говорити про неСЕРЙОЗНИЙ захід? :D
    Розповім детальніше про сам День сміху.
1. супер-пупер тест, який, як згодом ми дізналися, показав, що половина борців люблять Севастіяна Вонса (хто був, той мене розуміє :D);
2. супер-пупер інтелектуальну супер-пупер гру "Розумники" із запеклою боротьбою між учасниками гри і дуже непередбачуваним фіналом :D (д. с. всі погодяться, що питання з категорій "Культура" і "Загальні" були найкращими :D);
3. не перевірили своє знання борців ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1075 | Додав: Mary_Anna | Дата: 07.04.2011 | Коментарі (7)

Вгадай борця: 7-ка :)
   Доброго вечора усім! Вас вітає передача ПОКАРЕЦЬ (тільки не від слова КАРАТИ, а від – покажи борця :Р)! Правила дуже прості і всім знайомі з гри показуха: це сьогоднішнє заняття з театру мене надихнуло ;) А мова піде про одне борценя, яке всі дуже люблять і яке не втрачає моменту усіх гучно розсмішити! Наша сьогоднішня людина Х дуже непередбачувана і просто кумедна :) Але наберіться терпіння, бо без нього ні в житті, ні в цій рубриці з таким борценям не обійтись :Р

   Почнемо ми з найпростішого і найприємнішого, а саме зі шлунку, хі. Вміє наше борценя як готувати, так і їсти: *махаю руками вбоки, описуючи якусь округлу форму, далі тицяю пальчиком на скатертину в нашій боївці, а саме на колір трикутничків на ній. Потім демонструю рухи, які добре знає кожен пАцАнчІк; ) і з того всього варю щось смачне і корисне* :) а ще наше борценя можна сміло назвати солодкоїжкою! Гадаю, ви всі розумники і зрозуміли, про що йдеться, а з такими приємними думками і повними животами так і хочеться влягтись на Цьоцін диван і думати про Вічне :)
   От, наприклад, уявляти собі прогулянку по улюбленому місці у Львові: *розводжу руками вгору і вниз, показую на зап’ястя лівої руки, а тоді вказую на вушко*:) чи Києві, коли на вулиці гарна погода і улюблена пора року: *рукою смикаю вперед-назад  коло шиї футболку*:) Так і хочеться закинути всі справи і "повези мене туди, де природа сама", мій старенький: *сіла на крісло, а ніжками почергово воджу по колу, згинаючи і розгинаючи коліна*!:) Саме з цим видом транспорту в нашого борценятка пов’язані різні історії, одного разу впав/-ла з нього, а іншого їхав/-ла на ньому в одних труселях і то взимку :) оце так видовище ;) І не думайте, що це палЄво, яке видає стать борця ;Р У нас в організації ще не такі божевільні люди є :)   
   Коли ж хочеться справжнього екстриму, наше борценя вдягає футболку улюбленого кольору: *тру сильно щічки; показую, як ложкою загрібаю щось до рота, облизуюсь і показую знак, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1293 | Додав: hummy | Дата: 06.04.2011 | Коментарі (14)

Життя в стилі Цьоці,
або такі собі правила пана йОфіса

(як ми си поводимо ся в Боївці)

Кімната середнього об’єму ;)
1. Роззуватися потрібно у межах клейонки, хто порушує кордони – той нелегал і потім його усі «нелегалять»! ;)
2.  Верхній одяг без суду вішають на шибеницю-вішалку або у шафі на вішачечки.
3. Вернімося до взуття – ваші шкрабаки гарненько ставите десь попід стінку чи біля полички, якщо ви маєте капці – то вони проживають усі разом в багатоповерхівці «Поличка», тому їх не поселяти під столом, в холодильнику чи взагалі посеред кімнати.
4. Стіл – за столом можна посидіти, погомоніти, поїсти, приготувати поїсти, приготувати комусь поїсти (О_о), почитати книгу тощо. Єдина умова – за собою прибрати і усе покласти на свої місця!
5. Газова плита  – хто не уміє користуватися газом – або вчіться, або не пхайте своїх рук до неї! Хто уміє – нагадую – «вимикати газ не забуваємо, почуття відповідальності зберігаємо»!
6. Холодильник працює тоді, коли на то єсть, прошу панства, велика і нагальна потреба.
7. Сміттячко викидаємо у смітничок, а смітище забираємо собі додому – нічого засир..ти! ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1443 | Додав: Povstanec | Дата: 03.04.2011 | Коментарі (20)

З Днем народження!
Привітання з Днем народження приймає сьогодні Вікторія Чернявська. Щиро бажаємо:

Настя Мриглод: "Може, це буде дивним, але побажаю поменше екстримальних ситуацій в житті. Це я веду до того, щоб ніякі грабіжники, злі дядьки, китайці і шахраї-араби тобі не траплялись на дорозі ;) Натомість бажаю, щоб в тебе були такі друзі, які би своїми плечима захищали від всіх негараздів. Щоб ти зустріла своє кохання, яке робило би тебе щасливою. Усміхайся, адже це тобі дуже пасує! І пам'ятай: у тебе завжди є борці, а ти у них! :)"

Богдан Гусєв: "Віко, вітаю тебе з таким щасливим днем, бажаю тобі, щоб все було в тебе чудово, адже така позитивна людина, як ти, заслуговує на щастя в повному його вигляді))))) Здоров'я тобі, щастя і кохання)))"

Христя Рутар: "Бажаю радості, тепла, затишку, розуміння, підтримки і вірних друзів!)"

Олег Корнійчук: "Вікуська, бажаю тобі бути такою веселою і позитивною, як ти є завжди, + побільше здоров'я і життєвих моментів, про які захочеться розказувати всім :)"

Галя Гнатюк: "Бажаю досягти найвищих вершин і ніколи не терпіти ні поразки, ні польоту з тих вершин вниз:) Залишайся такою ж доброю, милою, веселою, якою Ти є зараз! Нехай Твої близькі і рідні повсякчас будуть поряд, нехай в Тебе завжди буде тверда земля під ногами, вірні друзі поряд, а світле і безхмарне небо над головою!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1462 | Додав: Лілейка | Дата: 03.04.2011 | Коментарі (5)

Неділя сміху - борцям на втіху!
Якийсь учений сказав, що хвилина сміху продовжує життя на хвилину. А для того, щоб викликати усмішку на  обличчі, людина повинна використати понад 50 м'язів одночасно. 

   Тому для продовження свого життя та для створення прекрасного на своєму обличчі ми в особі декількох борців ЗАПРОШУЄМО усіх борців на святкування Дня сміху! В програмі дня ми гарантуємо величезний міх позитивних емоцій, дізнаєтесь про себе те, що до того часу не знали,  + шалений азарт від запланованих ігор!

   Програма:

1. Тест (від нього ви будете задоволені на всі 200%)

2. Виступ голови Борця, який залишився не озвучений ні на одних зборах!

3. Захоплююча гра "Розумник"(не переживайте, то тільки така розумна назва!)

4. Перерва на "чаєпітіє" та поїдання якось печива (то за потребою!)

5. Шокуючий момент - правління буде обирати нову команду! (правління, не "бакланьте" нас - то все жарти!)

6. Тут ми всі пригадаємо гру "Козачки-розбійники" в стилі модерну - готуйте свої пальці!

7. Результат тесту!

+ можливий варіант продовження за бажанням гостей нашої забави (ігри, пришпилки ми забезпечимо!) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 908 | Додав: inkvizutor | Дата: 01.04.2011 | Коментарі (4)

Вгадай борця: справжній друг
Сьогодні помандруємо нашою рідною домівкою Боївкою і побавимось у різноманітні ігри, адже наш герой не зівака, схоплює на льоту вимоги до кожної гри і лускає тово все, як горішки ;) Розумний, ніде правди діти, відмінник, хоча до навчання не всидський, щирий та відданий, має багату душу...
Пишу в чоловічому роді, хоча тут не все ясно ;) Коли хмарки розступляться, наш козак може виявитись без оселедця :) омг :)

   Завітаємо до Боївки у п'ятницю ввечері, зручно вмостимося на канапі і нумо підглядати за нашим сміливцем-мисливцем ;) Має фарт, холєра ;) Перше коло - і перша загадка ;) Кругле, слизьке, такуво обертається - улюбленим фільмом називається! :рр
   На другому колі не випадає вилітати з гри, тож друга загадка про домашніх друзів (не тапки))): вербально і невербально кусається, волохато називається! ;) (неоригінально, але правда)
   Фішки стукають по столу - третій ребус стопудово :) Країна мрій - там багато пишних жінок і античності, хоча нашого героя можуть манити і кучеряві здішні мужі-Івани ;)
   Ставлю я усе олл-ін - вилітаю у трубін ;) - але перед вильотом остання загадка в антуражі покеру ;): Колір наше серденько любить "небайдужий" ;)))
   Не проти наше борцятко порубатися і в Ерудит (хоча перемога йому ту не світить, шо робити ;)). Перше слово, яке він викладе, буде, можемо таке припустити, те, що завжди носить з собою (ну крім деяких винятків :)), ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1099 | Додав: myrchatko | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (37)

"Борець-3000: Битва за Грант". Переможця визначено!!!

Ось i завершилась чергова гра "Борець-3000: Битва за Грант".

    Я чула багато схвальних i позитивних вiдгукiв про попередню гру, тож, коли дiзналась, що буде проводитись ще одна, вирiшила взяти в нiй участь.
     «Борець-3000» - це не просто гра, це дуже цiкавий i корисний для кожного з учасникiв урок, який проходить у виглядi змагань. За допомогою цiєї навчальної гри ми всi усвiдомили, як цiкаво
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 986 | Додав: БiлаКвiтка | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (2)

Борець-3000: Битва за Грант!
Вже цієї суботи, 26 березня 2011 року, на території незмінної борцівської Боївки відбудеться продовження другої частини найреальнішої рольової гри "Борець-3000: Битва за Гранти". Не пропусти: запекла боротьба команд, найгостріші проблеми в найнезручніші моменти, вдалі повороти на дорозі руйнування міфів про бездіяльність тих чи інших методів розробки і реалізації проекту, словесні баталії, суперечки, стукіт зароблених балів, агресивність і повні шкарпетки драйву, максимум відтворення життєвих каменів спотикання, аплодисменти - ДОВЕДИ, ЩО ТИ НАЙКРАЩИЙ, доведи, що твій стиль життя - це Борець!

      Отже, в продовження першої рольової гри "Борець-3000: Початок" правління під впливом дуже ефектних вражень і бажання борців підготувало іще один батл на тему створення і реалізації розвитку проектів - "Борець-3000: Битва за Гранти". Хто не був, хто не чув, хто не знає?! На початку гри її організатори розподіляють усіх на команди, далі ви отримуєте завдання і протягом етапів його виконуєте. Перемагає та команда, яка набере найбільшу кількість балів. Заради збереження інтересу до гри ми не відкриватимемо усі козирі - усе буде сказано і пояснено в суботу. Ага, нагадаю:

субота
26 березня 2011 року
о 16:00
Боївка

       Приходьте, насправді має бути дуже цікаво. Можете привести друзів, які хочуть вступити в Борець - думаю, їх це іще ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1280 | Додав: Povstanec | Дата: 26.03.2011 | Коментарі (6)

Тренінг "Лідер та його команда"
ЛОГО "Борець" в рамках проекту "Школа тренінгів" у львівських школах проводить цикл тренінгів "Лідер та його команда". Тренінг розрахований на учнів 9-11класів.
       
   Мета тренінгу - заохотити старшокласників до активної участі у громадському житті міста і країни загалом, вдосконалити їх лідерські здібності.

   Запрошуємо усіх охочих стати тренерами і провести з нашою допомогою свій тренінг! :) За детальнішою інформацією звертайтесь до координатора проекту, Оксани Петрик, 0969579305, oxypetruk@gmail.com.

    Також запрошуємо до співпраці школярів! :) Якщо би ви хотіли мати такий тренінг у себе в школі, в класі, пишіть нам ;)

    Це дуже весело, позитивно і пізнавально для обох сторін навчального процесу! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1465 | Додав: Егдшз | Дата: 26.03.2011 | Коментарі (2)

Битва за фішки

В четвер, 24 березня 2011 р., о 18:30 розпочався та відбувся найграціозніший турнір з покеру, і якщо вас там не було, повірте, ви багато втратили.

   У цій напруженій та запальній баталії з неочікуваними поворотами та неймовірно  гігантськими ставками, на жаль, першим під гучні аплодисменти за чудову гру покинув стіл Мар’ян. Але гра продовжувалась не менш енергійно, наступною, не здаючись до кінця, гру покинула Оксана. ((

    Ну що ж, а гра далі набирає темп, складні комбінації, блеф, запал гравців, але хтось повинен покинути стіл і цього разу доля не посміхнулась Насті. Тримаючись до останнього, вийшла із гри з найслабшою комбінацією на столі.

   Після довгої боротьби в результаті азарту та захоплення два гравці йдуть  «Олл-ін» ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 828 | Додав: DriMowA | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
Вітаємо нашу борчиню, гарну україночку, хорошу людину і подругу Мирославочку Зінько і щиро бажаємо:

Севастіян Вонс: "Насправді Великій людині не потрібно бути відомій на весь світ, не потрібно досліджувати космос чи придумати надшвидкісну машину, не треба писати віршів і навіть не потрібно Великій людині закінчити магістратуру, не потрібно загинути в бою, бути президентом чи затятим революціонером-демократом.
Але потрібно мати щиру посмішку, бути хорошим другом і залишатися завжди поза межами свого адеквату.
Мирославо, ти Велика Людина з гарним іменем - Мирослава (а не Мирося). Успіху у власній самореалізації. Радості"

Юра Каличак: "Ще пару годин перед ранком ;)
Бажаю Миросі добра, бо вона на нього заслуговує!"

Іра Янів: "Мур :)) Миросику, ти асоціюєшся мені з маленьким сіреньким котиком, який завжди такий ніжний і хороший) завжди такий приємний (до мене ;) ), дуже тебе любаю! Я щиро вітаю тебе з Днем народження, хочу і бажаю тобі сонячних днів під твій завжди сонячний настрій :) бажаю тобі різнобарвних клубочків слів-привітань в цей день )) також успіху у твоїй громадській діяльності ;)
цьомаю тебе і дуськаю (це так сильно-сильно обіймати, якщо ти не знаєш ;) так щоб аж ребра боліли ;) )...радію з тобою в цей день ..мур.."

Оксана Петрик: "хочу побажати НАШОМУ БОРЦІВСЬКОМУ СОНЕЧКУ :) завжди випромінювати таке яскраве світло і тепло, тішити нас своєю чарівною усмішкою, зловити в руки шалене щастя і зустріти справжнє кохання, і хай збудуться усі мрії, надії і бажання... )))))))))"

Оксана Кулиняк: "Нашій суперборчині і моїй найкращій подрузі я побажаю оберемків тепла і ніжності від всіх близьких, щирості без меж і душевної рівноваги! :-) А ще не втрачати тої іскри в очах, що йде від серця і запалює  (а може й спопеляє;))) інших!:)" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1954 | Додав: Лілейка | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (17)

Вгадай борця: доброта:)

Guten Abend! Good evening! Доброго вечора усім :)
Сьогодні в мене особливий настрій і, оскільки борець, про якого чи яку йтиметься, любить подорожувати, кожен з вас матиме нагоду відчути себе справжнім поліглотом і знавцем країн світу ;)

   А завітаємо ми спочатку до однієї чарівної країни, яку мріє відвідати, мабуть, уся жіноча половинка людства. І не дарма, бо саме тут вирує атмосфера романтики, емоцій, любові і пристрасті :) Не соромтесь і завітайте у вишуканий ресторанчик, де вам неодмінно запропонують улюблену страву нашого борця - Salade de produits alimentaires frais і звісно ж poulet! Особливо ці страви смакуватимуть на відритій терасі, коли в повітрі вирує смак printemps і навколо все дуже vert et beau:) Але не будемо засиджуватись, їдемо далі ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1197 | Додав: hummy | Дата: 24.03.2011 | Коментарі (36)

  З Днем народження!
Сьогодні борці вітають із Днем народження Богдана Гусєва:

Христя Рутар: "Богдане, ах ВІТАЮ! Ти вельми цікава особистість, добрий і файний хлопчина!) Бажаю тобі багато сонячного проміння: для тепла і для радості, веселок після дощу, квітів на лугу))) Життя - це боротьба! Борись!"

Тарас Підгайний: "Бажаю щастя, радості в житті і творчого натхнення)"

Оксанця Щуйко: "Вітаююююю!!!!!!! :) Бажаю тобі багато радості та любові! Нехай світ завжди буде щирий з тобою, нехай поряд будуть завжди привітні люди. А на кінець побажаю знайти свій шлях у житті і впевнено крокувати по ньому! :)

"У вуличному гаморі, у метушні життя збережи спокій своєї душі" (Дезидерата)

Олексій Пажун: "Хочу тобі побажати, щоб ти завжди був:

Б орцем в душі,
О птимістом на лиці,
Д ругом для когось по житті,
Я рим патріотом залишайся Україні,

В еселим у житті,
І ндувідуальністю в суспільстві,
Т ерплячим у сім'ї,
А вантюристом буть з жінками), щоб
Ю ним завжди буть..... і ще одне моє ВІТАННЯ не забудь :) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1007 | Додав: Лілейка | Дата: 22.03.2011 | Коментарі (8)


Вгадай борця: видозміна імені :)
Так ноги болять...) Тіки-тіки відійшли від бомбезного вчорашнього квесту! Але доведеться їм побігати ще трішки - затишними вуличками нашої статті - і шукати-хапати підказки... :)

д.с. Сьогодні ми навіть не скажемо вам, яку стать шукати, - то шоб не розслаблялись ;)

Завдання 1. "–  добридень  –  
–  здрастуйте  –  
–  як  справи?  –  
–  спасибі  –  добре  –  як  у  вас?  –  
–  робота  –  літо  –  спека  –  спрага  –  
–  а  настрій?  –  
–  добре  –  
–  все  гаразд  –  
–  неправда  –  очі  –  
–  вам  здалося  –  
–  ви  зблідли  –  
–  обережно  –  м’яч!  – 
вогнем  мовчання  зайнялося  –  
схрестились  погляди  –  пробач  –  
кажи  слова  легкі  й  порожні  –  
кажи  їх  знов  –  кажи  їх  знов!  –  
а  так  так  дивитися  не  можна...." ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2341 | Додав: myrchatko | Дата: 17.03.2011 | Коментарі (47)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024