П`ятниця, 26.04.2024, 04:24

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя дачника — це постійна боротьба з сусідніми дітьми, які вважають його город своїм, і своїми дітьми, які мають батьківський город за чужий.

 Володимир Колодій
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 7 » Вгадай борця - 12

23:51
Вгадай борця - 12
Вгадай борця: 7-ка :)
   Доброго вечора усім! Вас вітає передача ПОКАРЕЦЬ (тільки не від слова КАРАТИ, а від – покажи борця :Р)! Правила дуже прості і всім знайомі з гри показуха: це сьогоднішнє заняття з театру мене надихнуло ;) А мова піде про одне борценя, яке всі дуже люблять і яке не втрачає моменту усіх гучно розсмішити! Наша сьогоднішня людина Х дуже непередбачувана і просто кумедна :) Але наберіться терпіння, бо без нього ні в житті, ні в цій рубриці з таким борценям не обійтись :Р

   Почнемо ми з найпростішого і найприємнішого, а саме зі шлунку, хі. Вміє наше борценя як готувати, так і їсти: *махаю руками вбоки, описуючи якусь округлу форму, далі тицяю пальчиком на скатертину в нашій боївці, а саме на колір трикутничків на ній. Потім демонструю рухи, які добре знає кожен пАцАнчІк; ) і з того всього варю щось смачне і корисне* :) а ще наше борценя можна сміло назвати солодкоїжкою! Гадаю, ви всі розумники і зрозуміли, про що йдеться, а з такими приємними думками і повними животами так і хочеться влягтись на Цьоцін диван і думати про Вічне :)
   От, наприклад, уявляти собі прогулянку по улюбленому місці у Львові: *розводжу руками вгору і вниз, показую на зап’ястя лівої руки, а тоді вказую на вушко*:) чи Києві, коли на вулиці гарна погода і улюблена пора року: *рукою смикаю вперед-назад  коло шиї футболку*:) Так і хочеться закинути всі справи і "повези мене туди, де природа сама", мій старенький: *сіла на крісло, а ніжками почергово воджу по колу, згинаючи і розгинаючи коліна*!:) Саме з цим видом транспорту в нашого борценятка пов’язані різні історії, одного разу впав/-ла з нього, а іншого їхав/-ла на ньому в одних труселях і то взимку :) оце так видовище ;) І не думайте, що це палЄво, яке видає стать борця ;Р У нас в організації ще не такі божевільні люди є :)   
   Коли ж хочеться справжнього екстриму, наше борценя вдягає футболку улюбленого кольору: *тру сильно щічки; показую, як ложкою загрібаю щось до рота, облизуюсь і показую знак, який можна побачити біля офісу, глянувши на пам’ятник В. Чорноволу* і біжить до своєї улюбленої тваринки: *вказівні пальці обох рук приставляю до голови, нахиляю голову вперед й імітую біг*:) Ух, і зустріч палка в них буде ;) до речі, знак зодіаку нашої людини Х можна зобразити так само, як і тваринку ;)
   Як би там не було, "але якщо є в кишені пачка…"…ем….*тру великий палець руки до вказівного і середнього*, значить, все ок! Тільки не те О. К., що на Кіпрі ;) Хоча назва улюбленого твору нашого борценятка звучить як чоловіче ім’я: *роблю знак О. К. обома руками і дивлюсь через ті кільця на вас*, хі!
   Що ж, пора розповісти вам і про серйозні речі, як от, наприклад, що борценя наше мріє: "зробити таку добру справу, щоб після моєї смерті люди пам’ятали про мене і ту добру справу", а ще зустріти своє кохання – справжнього борцівського хлопа/жіночку :Р Тільки тут варто врахувати один нюанс: на помідорах наше борценя не вчилось цілуватись, тому й не вельми вправне в тому мистецтві хD

   На тому буду закінчувати і раджу не сперечатись тут щодо борця, бо наша людина Х дуже любить сперечатись, як попадете під гарячу ногу чи руку, то пиняйте на себе ;)
*зловтішливо сміюсь, як це вміє Мар’ян* :)

д.с. вгадуйте не лише борця, але й зашифровані частини опису ;)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1294 | Додав: hummy | Теги: Вгадай борця | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 14
13 Tyler  
0
Клим !

12 гуцулка_Ксеня  
0
Мене теж сімка на Клима надихнула biggrin
До того ж,
*вказівні пальці обох рук приставляю до голови, нахиляю голову вперед й імітую біг* - то бичок... ой, телець smile У Климка ж 19 травня д.н.

"тру сильно щічки; показую як ложкою загрібаю щось до рота, облизуюсь" - малиновий?;)


14 hummy  
0
краще) бурячковий;)

9 Калабаня  
1
Думаю, що то Клим smile Його сімка бедрами..им smile

10 hummy  
0
в описі просто ніц не йдеться про улюблене число, тож я його запхала в назву:Р блін)) я здається всіх загнала:)

11 Калабаня  
1
ну, стаття до речі дуже файно написана..!!!!!!!!!
якщо то не Климчик, хм, то я немаю навіть інших варіантів! surprised

7 Klym  
0
Мирось ..тут все вказує на тебе )))

8 myrchatko  
3
та, то я biggrin biggrin biggrin biggrin
завжди любила в трусах на ровері кататись ;))

5 lvivanka  
1
розводжу руками вгору і вниз, показую на зап’ястя лівої руки, а тоді вказую на вушко*:) - Ратуша?)

4 myrchatko  
1
рукою смикаю вперед-назад коло шиї футболку - літо? ;))

3 myrchatko  
2
а ще зустріти своє кохання – справжнього борцівського хлопа/жіночку :Р
то так мило ;))

1 KypIDon  
0
Клим?

2 hummy  
0
то тебе вид транспорту надихнув?:)))) я так і думала, що хтось поведеться на це: або ти або Боярський;)

6 Mary_Anna  
0
і я чогось кажу що це Клим

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024