П`ятниця, 19.04.2024, 04:49

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Наша діяльність
« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
ВУЛИЧНІ СПІВИ: П'ЯТНИЦЯ, 20 ТРАВНЯ :)

  Хто був на попередніх співах, той знає, як ми файно поспівали. Не один з нас повертався
 минулої п'ятниці додому з файним настроєм, наспівуючи мелодію улюбленої пісні.

    Отож, знову збираємся на чергову порцію позитивних емоцій, які у ваші серця і душі влиє українська пісня. Місце зустрічі незмінне:

Площа Ринок, біля фонтану Нептуна о 19:30

Не забутьте захопити з собою каремати та коцики.
Також беріть печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі
  та інші їстівні та смачненькі штуки ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 925 | Додав: Егдшз | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

Вуличні співи: П'ЯТНИЦЯ, 13 травня
   
   Їдучи в маршрутці, не перестаю наспівувати мелодію пісні "Я не той, хто тобі потрібен", і байдуже, що інші дивляться на мене, як на якусь вар'ятку - в мене надто хороший настрій: все завдяки сьогоднішнім "Вуличним співам". 

   Це один з тих вечорів п'ятниці, коли я повертаюся додому з щасливим личком і посмішкою на всі 32 :). Та й, напевно, не тільки я, а й всі, хто приходить з нами поспівати.
    Кожні "Вуличні співи", організовані ГО"Борець", не схожі на попередні. Хоч і ті самі співаники, і ті самі пісні. Та все ж кожного разу по-іншому звучать, кожного разу змушують по-іншому тьохкати серденько. Кожного разу переживаю нові емоції, які просто неможливо описати словами, їх треба відчути. А щоб відчути, то потрібно прийти на Площу Ринок, знайти гурт людисьок, які співають під звуки гітари красенів-гітаристів і приєднатися ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1039 | Додав: Егдшз | Дата: 14.05.2011 | Коментарі (7)

Євробачення 2011: Відчуй биття свого серця!
     Уже завтра о 22:30 на Першому національному відбудеться пряма трянсляція зі стадіону Еспріт Арена в Дюссельдорфі - з фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2011". За лаври переможця боротимуться своїми виступами 25 країн, серед яких і Україна, яку в свою чергу на конкурсі представляє Міка Ньютон з піснею "Ангел" ("Angel").

     "Відчуй биття свого серця!" («Feel Your Heart Beat!») - саме такий лозунг цьогорічного "Євробачення" у Німеччині, яка вже приймала у себе цей конкурс - у 1957 і 1983 роках, хоча цього року вперше в статусі об'єднаної країни. Дякуючи перемозі Лени Майєр-Ландрут у 2010 році, Німеччина, як господар, автоматично потрапила у фінал, де її знову представлятиме Лена Майєр-Ландрут. У фінал автоматично попала і "велика четвірка" країн-засновників конкурсу - Великобританія, Іспанія, Італія і Франція. 20 інших країн - це переможці двох півфіналів, які відбулися напередодні. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2251 | Додав: Povstanec | Дата: 13.05.2011 | Коментарі (28)


ВУЛИЧНІ СПІВИ: П'ЯТНИЦЯ, 13 травня  :)

Тож знову після важкого напруженого тижня збираємось на файну українську пісню. 

    13 травня
    о 19:30

    Зустрічаємось усі поспівати на Площі Ринок (біля Нептуна). Одягайться тепліше, беріть коцики, каремати, чай в термосі, каву, печиво, пляцки.

    А також: ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 790 | Додав: Егдшз | Дата: 12.05.2011 | Коментарі (2)

День Матері-День Української Жінки: підсумовуємо

У неділю 8 травня 2011 року відбулась акція День Матері - День Української Жінки. Завдяки спільним зусиллям ми привітали близько півтори тисячі матусь, жінок і дівчат, що прогулювались центральними частинами м. Львова, чарівними відкритками-календариками і саморобними брелками з полімерної глини.

   Настунчик: Готувались ми до цього дня довго і наполегливо, за що перш за все дякуємо членам правлінням, а особливо Севастіянові, і звісно кожному, хто долучився до спільної справи. Для подарункових брелків було використано 1.5 кг церніту, 1.5 кг кольорової полімерної глини, незлічена кількість листків А4, 2 банки лаку, 5 пензликів і 28 борців:) Масові розминання матеріалів, надокучливе втирання, чи то пак втиснення, написів у церніт, тендітне відклеювання паперу, витискання у круглу форму, чудодійне випікання, художнє лакування, вчеплення шнурочків та колечок і ВУАЛЯ:) Ох і нелегку школу виживання пройшли борці, проте маємо вже два відпрацьовані профілі: квіткоскладання і брелочкороблення!:) Особливо незабутні враження були саме від останньої збірки, коли кожен мав свій кавалок роботи і наша боївка перетворилась на справжню фабрику з мануфактурним поділом праці:)Ще останній ривок у п'ятницю і кожен брелок красувався у гарній, весняній, радісній відкритці. Тиждень праці і усе таке гарне, а головне завершене!:) Думаю, цьоця нами гордилась!!!
    Особлива подяка нашим друзям і спонсорам,а це: Мар'янка Яцик, яка навчила нас виготовляти брелки та позичила для цього чудо-макаронницю й інші необхідні речі, Оля Короляк, яка проводила перший майстер-клас, магазинам художніх матеріалів "Арт-Скринька" і "Арт-крамничка", магазину одягу "HOTOIL", який не лише допоміг, а й потішив 20% знижкою на покупки одягу.І звісно всім друзям борців, що долучались до підготовки.
   Мирослава: Ну що ж, тепер про сам довгоочікуваний захід! Причепурені, зібрались ми на інструктаж для волонтерів до акції. Напучення, поради, настанови, гони з Орчика, шо він один не помив голову ;), радісні вигуки від оголошення, хто буде чиєю парою - і борці по двоє вирушили на пункти роздачі. Далі Тарас з Назаром. Ми з Настею вирушили слідом. Про самі ж емоції свята не розкаже ніхто краще за самих волонтерів. Отож, їм, найголовнішим учасникам процесу, слово.  Дві слові від кожного ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1364 | Додав: myrchatko | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (5)


Вуличні Співи: 6 травня. Очима серця


А пісня — це душа. З усіх потреб потреба. Лиш пісня в серці ширить межі неба. На крилах сонце сяйво їй лиша. Чим глибша пісня, тим ясніш душа.

     І. Драч
   Щоп'ятниці  ЛОГО "Борець"(!) проводить Вуличні Співи, щоп'ятниці я отримую море позитивних емоцій, і саме тут, серед молодих українських патріотів, звуків гітари, архітектури древнього Львова я відчуваю себе щасливою. 

   6 травня я отримала чергову порцію яскравих вражень, які збагатили мою душу, серце і забрали мій голос)  Але не лише я одна була на співах, і це, правду кажучи, тішить) Людей було ...а скільки їх було? ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 858 | Додав: Калабаня | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (9)

БорцьоБачення - 2011
На днях стартуватиме ледь не найбільший європейський пісенний конкурс - у місті Дюссельдорф (Німеччина) пройде 56-ий раз "Євробачення - 2011". Півфінали заплановані на 10 та 12 травня, фінал - 14 травня. Участь візьмуть 43 країни, зокрема після 14-ти років перерви у Євробачення вернулася Італія. Але найголовніше - 9-ого травня о 18:00 у Боївці відбудеться головна подія тижня - Борцьобачення.

     Для Борців (і друзів їх єси благих) буде представлено на оцінювання-обпльовування 43! офіційних відеокліпів учасників Євробачення (то єсть, прошу панства, так си злагоджено, щоби саме Євробачення було цікаво дивитися - як не як, кум казав - ШОУ!). Перегляд проводитиметься через проектор (видайність того рухаючого знимка буде вельми велика), супроводжуватиметься цікавою інформацією про самих конкурсантів (для вас си байдикуватимуть май най колєги - Мар'янко і Климко), ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1070 | Додав: Povstanec | Дата: 09.05.2011 | Коментарі (21)

День Матері - День Української Жінки

Вже вдруге Громадська Організація "Борець” святкує у Львові:
День Матері - День Української Жінки

       Минулого року ми роздали жінкам близько 7 тис. квіточок-орігамі, цього ж – ми підготували ще один сюрприз!
     Ще йде робота, мнеться полімерна глина, висихає лак, аби до неділі 8 травня красиві кольорові брелки і листівки-календарики втішили тисячу п'ятсот матусь, жінок та дівчат, які прогулюватимуться центром м. Львова! Брелки з написами-привітаннями такі компактні, що їх можна чіпляти до ключів, телефону і носити щодня, пам'ятаючи, як це гордо: бути матусею і українкою! Привітальні листівки з цупкого паперу містять календарик на 2011 рік ;)
         Місцем проведення будуть: ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 4211 | Додав: Versus | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (8)

Вуличні співи: п'ятниця, 6 травня 

Вже відбулися перші вуличні співи 2011 року, тож гайда далі співати ) 

   6 травня
   о 19:30

   Збираємося усі поспівати на Площі Ринок (біля Нептуна). Одягайться тепліше, беріть коцики, каремати, чай в термосі, каву, печиво, пляцки.

   А також:
   Усі-усі, хто вміє грати на гітарі, сопілці, скрипці, дримбі, бандурі... беріть ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 756 | Додав: Егдшз | Дата: 07.05.2011 | Коментарі (1)

Вгадай борця: шкарпетки
Сьогодні працюємо в рухливому режимі: після вечірки та співів якось нічим не всидиш на місці ;) Тому швиденьким підтюпцем біжимо нагадувати собі це чудове божевілля...)) Наше борченя-героя під пахву - і побігли))

   Щоби витримати усю ніченьку темную на ногах і ше й веселитися, як Бог приказав і борці навчили ;), треба гарненько поїсти перед початком. Наше борцятко швиденько розігріває собі домашню піцу, виймає з холодильника печінковий торт і ласує улюбленощами своїми :) А збиратимемось дружньо на природу, то вже знаємо, хто фірмово нам приготує запечену картоплю з салом ;)
   Поїли, вскочили у штани, напастували мешти, скинули блакитні тапочки, в кишеню телефон (без іншого можна обійтись :)) і гайда показувати квиточок на вході ;)) А там сміливо оглядати козаків у вишиванці і шукати, аби був "впевнений у собі, дуже рідко пив, не курив, займався спортом (можна не професійно), розумний, охайний, з хорошим почуттям гумору, добрий, наполегливий і цілеспрямований, ніколи не вдарив жінку, любив дітей і тварин, вмів заробляти гроші, гарно співав і грав на гітарі (бажано), любив мене більше всіх на світі, романтичний, впливовий, не вживав "поганих" слів, середнього зросту, стрункий, красивий, вірний, не ревнивий і щоб я поруч з ним почувала себе, як за кам'яною стіною!!!" ;)
   От з таким можна і під "Висить ябко", і під "Спи собі сама" завмерти в обіймах і слухати шум пульсуючої крові в голові... Ніби навколо нікого нема... А там рукою подати в майбутнє - ніби кадр із фільму "Як спекатися хлопця за 10 днів"  - в улюбленій піцерії в центрі "Ель Греко" з маленьким собачкою на руках влітку на терасі або на початку зими розповідати коханому про першу симпатію ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 970 | Додав: myrchatko | Дата: 05.05.2011 | Коментарі (10)

Вуличні співи нового сезону 

Після довгої зими, Великоднього посту та насичених Великодніх свят прийшла довочікувана п’ятниця. Та п’ятниця, 29 квітня, яка відкрила новий сезон "Вуличних співів”. День,  якого чекали всі, хто бодай раз був на "Вуличних співах” організованих ЛОГО Борець.

    Стрілка мого годинника показує 18:30, я з дивним неспокоєм в душі (можливо через  те, що це перші співи 2011 року, можливо цьому є інша причина), з пісенниками в правій руці і карематом і лівій - поспішаю на Площу Ринок до статуї Нептуна, де вже зібралась невелика групка молодих людей готових своїм дзвінким співом наповнити площу, оточену зі всіх сторін високими, древніми будинками, які вкотре стануть свідками нашого дійства.
   Коли ми зручно вмостились, зазвучали перші звуки нашої гітари, і ми дружньо заспівали пісню «Ми йдем вперід», а далі пішло - поїхало: спершу співали веселих для розігріву, а потім,  що душа забажає. Найбільш популярні, як завжди, для наших співунів стали пісні ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1096 | Додав: Егдшз | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (3)

Українська вечірка вСІМ!
28 квітня, клуб "Picasso"

    Уже всьоме! Так уже всьоме відбулась українська вечірка! Всьоме тремтіла підлога під ударами підборів під гучну українську музику, всьоме рябіло в очах від розмаїття вишиванок у нічному клубі. Хоча для когось це було вперше, для когось вдруге, для когось вп’яте, а хтось відвідав усі сім! Магічне число сім. Та магія тут не тільки у цифрі. Магія вчувалась і у вишиванках, у тих кольорових візерунках на білих сорочках, магія в музиці, такій знайомій і близькій, рідній. В повітрі було щось таке, що гуртувало, не можливо було залишитися одним, тебе затягувало у танок. Може це та сама атмосфера магії, атмосфера хорошого настрою, позитивні заряди, що спалахували іскрами в повітрі. Було весело! Було драйвово! Думаю, тут зі мною погодяться всі! Ще тільки заходиш в зал, як вже відчуваєш, що сьогодні тут буде ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1304 | Додав: friend | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (7)

Як ми собі гаївки водили)
26 квітня...15:00...блукаю парком з передчуттям чогось грандіозного)
 Мимовільно шукаю очима людей у вишиванках, щоб заспокоїти себе)
 Оу...скільки ж тут дітвори і молоді) Велика забава гряде!


    Сонечко розійшлося не на жарт, пташки виспівували свої чарівні мелодії, а ми-борці, почали збиратися в центрі парку, біля великої писанки, яка стала символом цьогорічного Великодня) Гаївки відбувались у два етапи: з 15.00 до 17.00 проводились забави для маленьких діточок і молодших школярів, а о 17.00 до гри приступили старші школярі і студенти. Зібралося близько 100 молодих людей і дітей, які водили "Подоляночку", "Соловейка", бавилися "ременя", "слона", "пінгвіна", будували ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1023 | Додав: Lavazzza | Дата: 30.04.2011 | Коментарі (9)

Вуличні співи: П'ЯТНИЦЯ, 29 квітня

   Вже весняне сонечко розігнало всі холоди і морози, і ми щасливо
 відсвяткували Великодні свята, знову збираємось на файну українську пісню.

Отож те, що ми так довго всі чекали :ВУЛИЧНІ СПІВИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ:) 


   в рамках проекту "Вуличні співи"
   29 квітня 
   о 18:30
   збираємося усі поспівати на Площі Ринок( біля Нептуна). Кого ще не пригріло сонечко, хай ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1122 | Додав: Егдшз | Дата: 29.04.2011 | Коментарі (1)

Вгадай борця: грррр:)
Доброго вечора, дівоньки і хлоп’ята, сьогодні рада вас вітати! :)
Під настроєм гаївок і Великодніх Свят стаття буде відповідна :)
Отож усі до кола, беремось за руки і поїхали!

   Почнемо зі стандартного знайомства, тож, Святику, заводь: "Хто любить вареники, ставай до кола, захоплюй собі ще й десерти і буде забава! Будеш ситий, будеш ситий, будеш ситий, ой, ля-ля!":) "Хто народився у Львові, ставай до кола, признайсь, що любиш вежу Корнякта та й вулицю Підвальну і буде забава, буде сміло, буде добре, буде файно, ой, ля-ля!" "Хто любить осінь й літо або ж красну весну, то йдіть, перепрошую, до біса, бо пору вибрали не ту! Йдіть гуляти! Йдіть гуляти! Йдіть гуляти, ой, ля-ля!":)
   Добре, молодці, гарно поводили гаївку, тепер почнемо наступну! :) Трішки порухаємось і поМОРГАЄМ :) Ось і перші кліпання, перші сльози, перші падіння і штани, зафарбовані в улюблений колір нашого борценятка :) Та не варто засмучуватись, бо найкраща втіха буде букет хризантем від щирого серця Хапальщика, що не пустив і поваляв колінами по землі :) До речі, якраз "валяння дурня" то є улюблена справа борценятка поряд з діяльністю в Борці, звісно:Р
   Ну ось ми побігали, поморгали, тепер давайте краще познайомимось, тож цього разу співаємо так: "Летіли сороки з далекого краю, за ними ворони весело співають, гей-гей, мало нас, всі, хто В ОДЯЗІ, ходіть до нас" (саме цей елемент наше борценя носить завжди з собою ;)) "Летіли ремені по борцівських гепах, за ними криками піднімався лепіт, гей-гей, мало нас, всі, хто любить О. Гончара "Берег любові", ходіть до нас!" "Летіло лушпиння з рук пацанчиків, хрумкотіло насіння під пресом їх зубів, гей-гей, мало нас, всі, хто одягав колись памперси на котів, ходіть до нас!:)» ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1033 | Додав: hummy | Дата: 28.04.2011 | Коментарі (10)

УКРАЇНСЬКА ВЕЧІРКА: вСІМ"
Вже сьома Вечірка від Громадської організації "БОРЕЦЬ". Яка відбудеться 28 квітня о 22:30 у клубі "PICASSO" (вул. Зелена, 88).

В програмі:
- ЛИШЕ найкраща українська музика!
- великодній забавлянки!
- виступ гурту ОДИН В КАНОЕ
- квн-команда "Троє"

Вхід:
у вишиванці - 40 грн
без вишиванки - 50 грн

Також можна зарезервувати столики:
093 46 25 102 - борець Севастіян
http://vkontakte.ru/povstanchuk

УВАГА!!!
КІЛЬКІСТЬ СТОЛИКІВ ОБМЕЖЕНА!!!!!!!!!!!!

Квитки можна придбати:
093 46 25 102 - борець Севастіян
http://vkontakte.ru/povstanchuk
097 96 11 222 - борець Тарас
http://vkontakte.ru/id5106195 ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2154 | Додав: Povstanec | Дата: 27.04.2011 | Коментарі (3)

ГО-норовий "БОРЕЦЬ" святково запрошує на
Гаївки на Районі! ;)

Усіх, ХТО не встиг на Гаївки, або кому було мало Гаївок в перші дні великодніх свят -  запрошуємо у Світлий Вівторок, 26 квітня, на районні Гаївки!

парк біля церкви свщм. Йосафата
(вул. Замарстинівська)

Забавлятися будуть:

з 15:00 до 17:00 - малеча
з 17:00 до 21:00 - молодняк


Інфо:
093 76 15 078 - борець Марта

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

д.с. нагадуємо, що 26 квітня - є датою трагедії українського народу - Чорнобиль... Наполегливо просимо не забути про це...
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 885 | Додав: myrchatko | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (3)

З Днем народження!
Сьогодні святкує свій День народження Марта Ткаленко, а ми хочемо її привітати:

Святослав Вонс: "Щодня воскресіння душі для творення добрих діл!"

Мирослава Зінько: "Бажаю нашій Мартусі спрямовувати свою невичерпну енергію енерджайзерика :) у правильне і потрібне русло, завжди відчувати себе потрібною, коханою, співати від душі і для душі і, безперечно, реалізувати свій потенціал громадського діяча разом з нами у Борці ;)"

Оксана Кулиняк:
"Мартусі бажаю тепла, розуміння і любові!) Впевнено йти по життєвому шляху і заряджати всіх навколо своєю щирою усмішкою! :-)"


Галя Гнатюк: "Мартусь, вітаю! Нехай на Твоєму шляху завжди буде сонячна днина, і радість у душі! Ти - чудова людина, від якої б′є фонтаном позитив, залишайся такою ж! Ми Тебе любимо!"

Олег Корнійчук: "Марто!! ааа)) бідні твої вуха)) Щастя тобі, кохання, радості, нехай тебе оточують тільки люди з веселими смайлами на обличчі, ну чи ше там десь :) Будь завжди собою, такою класною і ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 989 | Додав: Лілейка | Дата: 25.04.2011 | Коментарі (6)

Як ми яйця розмальовували ;)

День добігав до кінця. Ми, натомлені, але зі щасливими усмішками, збирали свої речі, ніби тут нічого й не було, з великим багажем позитивних емоцій поволі ішли на трамвайну зупинку… що було до того, я вам з радістю зараз повім ;)
  
   Ранок. Надворі по-справжньому пахне весною. Цей запах, прогрітий весняним теплим промінням сонця, насичений першими весняним пахощами квітів і листочків, які щойно випустились із бруньок, нагадує нам про одне з найбільших і найочікуваніших свят року – Великдень. Хороша погода дає надію, що акція "Люксові Оригінали Львова розписують писанки" пройде успішно. Та до початку ще 3 години. Прямуючи дорогою до університету, я переймаюсь, що треба ще відсидіти дві пари, коли наші борці вже з самого ранку метушаться над підготовкою до акції. Коли чекаєш чогось з нетерпінням, час, як на зло, іде довго. Та все ж пари закінчились і я рвонула до пам’ятника І. Франкові, де вже наші невтомні та повні весняної енергії борці в божевільному ритмі завершували підготовку.
   Цікавість перехожих до нас зростала, і вони частенько підходили і запитували, що ж це ми таке задумали робити, а коли дізнавались, що ми розмальовуємо писанки, дуже тому тішились. Неабияку увагу привертав стенд яйцеподібної форми, всіх цікавило, що ж це таке буде. Та побачивши, які перетворення з ним відбуваються, були здивовані: біла яйцеподібна форма перетворилася на оригінальну писанку-графіті (ох, і намучився той хлопчина з нею, щоб її розмалювати, бо ж вреднющий вітерець постійно перекидав її).
   Розливши фарби у бутлики, накришивши воску, запаливши свічечку, яка постійно гасла від того ж таки  тепленького вітру), та взявши у руки писачки,  ми приготувались до розписання яєць. Вибравши кожен собі візерунок, хто з малюночка, а хто скористався своєю багатою фантазією, взялися до роботи. Хвилинка за хвилинкою, і нас ставало все більше. Серед охочих розмалювати писанку були і старші люди, і зовсім маленькі дітки, яким завжди все цікаво і які з неабиякою  завзятістю та вмінням творили щось неймовірне. Хтось розмальовував писанку вже не вперше, а хтось тільки-но взяв у руки писачок, хоча бажання навчитись було давно. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1266 | Додав: Егдшз | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (8)

Вгадай борця: краплинище оптимізму;)
Після невеликої вимушеної перерви найприкольніша рубрика нашого сайту (я, звичайно, жартую) знову вскакує у штани вчасності :) і біжить завойовувати ваші симпатії ;) Отож сьогодні уявімо себе метрами часу і перенесімося думками на сонячну суботу... на нашу Прощу. Вітерець дмухає в личко (щоки ввечері палатимуть...)), кеди-взуванці збивають куряву (о, якою благодаттю може бути ця одутлувата пилюка ;)), над головою сонце, в очах сонце, навколо сонця ;)-зБорця-безгаманця))) - ми ідемо у Страдч.
Нагадаємо собі, шо ми діяли в дорозі, аби достеменно надибати-вигадати-відгадати героя нашого ну не часу, а візьмемо глобальніше - нинішнього простору ;)


   Отже, по двоє, руки в такт ногам, ноги в такт биттю серця ;) - весело стартуємо.  Знайомимось щоп'ять хвилин. Наше борценя хитрющо прижмурює оченята і заплутує відповідь за відповіддю ;)
1. Хобі - "талановито приклацувати пальцями (пальцем? ;)) по чомусь)) - обов'язково з наслідками (матеріальними)"
2. завжди з нею (цією людиною) - "безрозмірна полічеснотна річ ;), яка завжди позаду" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1196 | Додав: myrchatko | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (10)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024