Субота, 27.04.2024, 04:53

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Істинна мужність полягає не в тому, щоб закликати смерть, а в тому, щоб боротися проти негараздів.

 Сенека Луцій Анней Молодший
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 3 » Життя в стилі Цьоці

04:09
Життя в стилі Цьоці
Життя в стилі Цьоці,
або такі собі правила пана йОфіса

(як ми си поводимо ся в Боївці)

Кімната середнього об’єму ;)
1. Роззуватися потрібно у межах клейонки, хто порушує кордони – той нелегал і потім його усі «нелегалять»! ;)
2.  Верхній одяг без суду вішають на шибеницю-вішалку або у шафі на вішачечки.
3. Вернімося до взуття – ваші шкрабаки гарненько ставите десь попід стінку чи біля полички, якщо ви маєте капці – то вони проживають усі разом в багатоповерхівці «Поличка», тому їх не поселяти під столом, в холодильнику чи взагалі посеред кімнати.
4. Стіл – за столом можна посидіти, погомоніти, поїсти, приготувати поїсти, приготувати комусь поїсти (О_о), почитати книгу тощо. Єдина умова – за собою прибрати і усе покласти на свої місця!
5. Газова плита  – хто не уміє користуватися газом – або вчіться, або не пхайте своїх рук до неї! Хто уміє – нагадую – «вимикати газ не забуваємо, почуття відповідальності зберігаємо»!
6. Холодильник працює тоді, коли на то єсть, прошу панства, велика і нагальна потреба.
7. Сміттячко викидаємо у смітничок, а смітище забираємо собі додому – нічого засир..ти! ;)

«Бальшая» кімната
1. Головне правило – якщо працює СТУДІЯ – без дозволу звукорежисера – не потикати туди навіть ніздрю!
2. Меблі повинні стояти на тих самих місцях, на яких вони стояли до вашої появи. Крісла складати НЕ ПОТРІБНО!
3. Шафа – тут ви можете узяти одну з ігор побавитися, одну з книг – почитати тощо. Ніц не нищимо, лишаємсі людьми і усьо кладем на свої місця.
4. В куті стоїть кумпутер, в кумпутері на робочому столі є пОпОчкА «БОРЕЦЬ» і там є пОпОчкА з вашим іменем – в ній можете зберігати документи, музику, відео, фото тощо. Але не забувайте, що місце на кумпутері не гумове -  будьте розумні та й не зловживайте ним. Також на «залізній машині» можете переглядати відео чи фото, слухати музику, врешті – бавунькатися тощо.
5. Пічка, що мовчки стоїть в куті кімнати… Вмикати лише з дозволу! 

Там, де страшно і холодно
1. Туалет – УСІ, без винятку, чи ти він, чи ти вона, чи ти воно – повинні опускати кришку унітазу. Це раз, два – за собою постійно зливати:  маленька кнопка зливу – відповідно для малої кількості зливу, велика – для великої. Туалетний папір не кидаємо в раковину (якщо не хочете помандрувати в царство Какуль і пробивати шлях до світла у кінці… труби), для цього напроти туалету розміщено смітничок. Ледь не забув - старайтеся «попадати», не будьте настільки самовпевненими – підійдіть краще поближче ;).
2. Умивальник – миємо руки-граблі-шмаровидла, обличчя-писок-мордяжку, посуд тощо. Будьте акуратними – зберігайте чистоту.

«Общиє пАнятіє»
1. Пам'ятайте, що усе, надбане у цьому приміщенні, є результатом довготривалої спільної праці нашої великої борцівської сім'ї!
2. Заходити в офіс з хорошим настроєм, грішми і печивом! ;)
3. Пацанчіки і дєффачкі,  фільтруйте і фліртуйте свій «базар» - на забувайте, що ваша мова – це обличчя вашого народу! Не соромте його.
4. ЗАБОРОНЕНО алкоголь, тютюнові вироби, наркотики і інше «дьявольске атродіє».
5. Економте газ, електроенергію, воду, повітря – платимо ми за це з власної кишенції.
6. Як каже злюка Зевс, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!
7. І врешті вашу поведінку:
- Бозьо бачить! - Цьоця чує! - Україна оцінить! ;)

Завідувач офісу, заслужений циркач Болівуду – Севастіян Вонс
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1444 | Додав: Povstanec | Теги: наша діяльність | Рейтинг: 4.6/9
Всього коментарів: 20
20 Lavazzza  
0
ахахаххахахахах biggrin

14 Versus  
3
ОМГ. Почали за здравіє - закінчили за упокій angry

17 Povstanec  
0
придумай щось нове! smile
г cool biggrin

12 Нескорений  
5
Ой, кумедія! Не чекав прочитати таку безглуздість....то 1 квітня ше впливає, напевно.

Одною з "12 прикмет характеру українського націоналіста"(які є частиною ідеології ОУН, а я впевнений, що ми повинні слідувати даним ідеям) є така:

"Здоровий - це значить, що він хоче бути здоровим. Він хоче, щоби молоде українське покоління було здорове. Україна потребує сильних і здорових тілом та духом синів. Тому він у міру можливості направляє та поширює руханку і спорт, не нищить свого здоров'я гулящим життям та вживанням трут - не п'є і не курить. В українського націоналіста велика ідея в серці, вогонь революційного духа в грудях."

п.с. До речі, придумав ці прикмети мого прадіда рідний брат, крайовий провідник ОУН - Осип Мащак.


13 Povstanec  
0
10 разів тиснув +1. але зарахувало лише 1 wink

3 lvivanka  
-1
алкоголь - «дьявольске атродіє»
До прикладу, в церкві для причастя використовують кагор або вино, до складу якого входить алкоголь, якось воно не коректно виходить, це по-перше. По-друге, ображаєш мене як галузевого співпрацівника.

4 Povstanec  
0
*здивований*
від Тебе такого я не очікував почути.

1. для початку перечитай ще раз як там це пише.
2. Твоє порівняння є безглуздим! Тому що Святе Причастя - це є Тіло і Крові Ісуса Христа під видом хліба і вина, а не навпаки! Взагалі єресь щойно написала.
3. Якщо твоя спеціальність полягає у вживанні алкоголю, наркотиків і тютонивих виробів тощо - тоді я не поважаю твою спеціальність. Хоча думаю вона в цьому не полягає і твої слова дико абсурдні.

РОзчаровуєш. sad


6 lvivanka  
0
Тютюнових виробів і наркотиків не зачіпаю, через свою некомпетентність в тих питаннях.
Я не підтримую масове спивання людей, але й з порівнянням "алкоголь - «дьявольске атродіє»" теж не погоджуюсь!
У мене зустрічне питання: квас можна?

8 Povstanec  
-1
Де можна? Якщо взагалом - то і алкоголь можна вживати, і наркотики (бо часто ліки стають наркотиками), і тютонові вироби (теж часто, не в нас, в інших народах, як ліки застосовуються) - просто питання міри!!! А ЩО ТАКЕ МІРА? І яка вона повинна бути? Загальна для кожного чи кожен визначає її для себе? а в такому випадку. що відповідає за міра у людини? Її інтелект? таланти? віроісповідання чи самосвідомість? СИЛА ВОЛІ, а скільки людей мають силу волі, сильну силу волі?

ти занадто поверхнево міркуєш і занадто легковажно ставишся до ПРОБЛЕМИ. яка в УКРАЇНІ після МОСКОВІЇ є найбільш розвинена в цілому світі (цивілізованому.

І так я ставитиму на один щабель алкоголь. наркотики. тютюн і інше "дьявольське атродіє" (І ЗАУВАЖ, уважна, ЩО Я НЕ СТАВЛЮ МІЖ НИМИ ДОРІВНЮЄ, не синонімізую їх), бо вважаю. що ці речі - це найкраща зброя ДИЯВОЛА (зла. чи хто там в що вірить) - СПОКУСА, яка вбиває в людині ЛЮДИНУ!


10 lvivanka  
0
повністю згідна, сила волі. А ті, що її мають, то вона їм впала з неба? Напевне, все таки, навчились тримати себе в рамках. На жаль, з цим допомогти нікому не можу.
Зброя диявола для безголових егоїстів, яким легше загубити весь світ і "людську подобу", або зброя "хаусоподібних", які на відміну від першого випадку дають не лише надію, а й гарантію на здоров*я, за допомогою тих самих алкоголю, наркотиків..

9 Povstanec  
1
щодо квасу - так в офісі можна. І не потрібно бути зараз таким єхидно-кмітливим, бо бачте в квасі є теж частка алкоголю (зауважу не більше 1,2%, коли в пиві 6-12%, а щодо горілки тощо вже й мовчу) - питання не в цьому. бо й каву можна віднести до наркотиків, відро якої випивши. можна померти.

питання не у цьому - а психологічні залежності. а згодом інтелектуального зубожіння і свідомої тупості людини, як особистості!


5 Povstanec  
0
твій куратор філолог - і тобі пояснить різницю між "алкоголь і інше "дьявольське атродіє"" і "алкоголь - "дьявольське атродіє".

і якщо вже приписувати сюди релігію - то влучніший щодо цього приклад перетворення Ісусом води на вино. Але це не протиставляється і не суперечить думці, що написана в тексті статті. А навіть її підтримує.

Не розумію такого банального сприйняття слів і реалізації їх в думку. Тим паче, якщо думка не зрозуміла - можна попросити пояснити її.


7 Povstanec  
3
І зачіпає:

40 000 людей в нашій країні щорічно помирає через алкоголь. З НИХ - 40% ПІДЛІТКИ!!!!

В контексті НАДЗВИЧАЙНОЇ хорошої думки БРУНО ФЕРРЕРО:

ПРИКЛАД - це не один з методів виховання, а ЄДИНИЙ!


11 lvivanka  
0
Так, то є дуже сумна статистика, але навіть підняття цін на алкогольні напої не зменшують її. Думаю, тут батькам слід краще виховувати дітей, вникати в їхнє життя, а не чекати поки діти самопливом, під впливом вулиці доходять до страшного стану. Для дитини найкращий приклад - це приклад, який подають їй батьки, на якому вона вчиться і росте.

1 lvivanka  
0
«Общиє пАнятіє» п.4 мене ображає.

2 Povstanec  
0
чим?

15 Versus  
0
мабуть тим, що є людиною, яка причетна до його виробництва.
Ваш К.O.

16 Povstanec  
0
що таке ваш КО?)
кеп?:)

18 Нескорений  
0
Капітан Очевидність!)))

19 Povstanec  
0
дякую, кеп smile biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024